IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
UnGras doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
UnGras
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 6-August 13
Profile Views: 0*
Last Seen: 7th August 2013 - 06:28 PM
Local Time: Apr 25 2024, 08:08 AM
1 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

UnGras

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
6 Aug 2013
Salutare și bine v-am găsit.

Voiam să vă împărtășesc povestea mea despre un service auto unde 5 ani de zile am reparat mașini (la tinichigerie) fără nici un fel de probleme.
Mereu am fost încântat de rezultate. Ei, de data asta am dus bătrânul meu Mitsubishi Lancer la TurboCar. Nu cu tinichigerie ci cu un motor de 120.000 km, neîngrijit.
Mi se face un deviz-megadeviz... de 6000 lei. E cam mult dar... OK! Țin mult la mașina aceea și prefer să o repar și să mai merg cu ea 1-2 ani decât să-mi iau una noua acum.

Mi se înlocuiesc o grămadă de piese în motor (desfăcut, refăcut, întors pe toate părțile). Toate bune și frumoase, când să iau mașina de la ei mă urc, merg 5 minute și revin cu ea în service. Are un zgomot nasol, ca și cum lovește ceva în motor (fenomen denumit pe net ca Engine Knocking).

O duc înapoi, ies 2 băieți plini de tatuaje din atelier să se uite la ea și, după 6 minute de privit conclud că-s cuzineții de care mi-au zis mai demult că-s cam uzați dar că mi-i recondiționează și nu mai trebuie înlocuiți. Înseamnă că recondiționarea a eșuat... bun, rămâne mașina la ei. Se comandă cuzineți noi. Se montează. Iau mașina de la domni. O testez înainte de a ieși din service, motorul sună excelent. Pornesc cu ea, merg ce merg și repare zgomotul. Mă enervez, readuc mașina la ei și iese un nenea din atelier să-mi povestească cum e cu cilindrii și cuzineții. Îmi dă o explicație cvasi-plauzibilă și mă lămurește că nu mai poate face nimic pentru mine. Ștefan Nițoi (recepționerul) îmi mărturisește că acum s-a întors și el din concediu și că nu știe despre ce e vorba. M-am certat cu ei dar - în mod evident - mai mult de niște înjurături nu aveam ce să le mai zic.

Bref este că, după 7000 lei cheltuiți manopera este proastă și - tipic nouă - "nu din vina mea, dom'le !".

Una peste alta, dacă aveți mecanică de făcut, feriți-vă de TurboCar - celebrul service din strada Ritmului. Iar, dacă vă întâlniți cu Stefan Nitoi transmiteti-i "cele mai bune urari" de la "ala cu Lancer-ul".
Last Visitors
UnGras has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for UnGras.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th April 2024 - 09:08 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here