IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
vlad_mihai doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
vlad_mihai
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 5-April 13
Profile Views: 0*
Last Seen: 24th April 2013 - 08:51 PM
Local Time: Apr 16 2024, 11:04 PM
1 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

vlad_mihai

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
5 Apr 2013
Salut, numele meu este Vlad Burtaverde, sunt colaborator in cadrul departamentului de Psihologie de la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti si lucrez impreuna cu cativa colegi la o cercetare in psihologia transporturilor.

Scopul este de a aduce si la noi in tara unul dintre cele mai consacrate instrumente de evaluare psihologica in psihologia traficului rutier, "Aggressive Driving Behavior Test (AVIS)", distribuit de SCHUHFRIED GmbH ( http://www.schuhfried.com/ ).

Pentru a putea adapta acest test in limba romana si pe populatia romaneasca avem nevoie de un lot de participanti destul de mare, de aceea, va cer ajutorul. Astfel, cine are permis de conducere si doreste sa ia parte la acest proiect trebuie sa completeze 2 teste si un mini-chestionar. Timpul necesar este intre 15-30 de minute maxim.

In semn de multumire, cine doreste va primi gratuit profilul psihologic al personalitatii oferit de testul de personalitate "BIG Five Markers" precum si profilul stilului de condus. Profilul cu rezultatele interpretate le veti primi in maxim o saptamana pe adresa de email pe care o scrieti in rubrica de la finalul testelor.

1. Primul test este "Aggressive Driving Behavior Test" care masoara stilul de condus si comportamentul agresiv la volan.
2. Al doilea test este "BIG Five Markers" si este un test de personalitate. Este compus din afirmatii referitore la modul în care gandesc, simt sau se poarta diferite persoane.
3. Ultimul este un mini-chestionar compus din 4 itemi.

Accesul la teste se face in mod direct prin accesarea unui link. Se va deschide o fereastra cu testul propriu-zis si variantele de raspuns. Dupa completare apasati "Trimiteti". Acestea sunt linkurile testelor:

1. https://docs.google.com/forms/d/17xGakJ_EQx...H-n4TA/viewform

2. https://docs.google.com/forms/d/1ZawPKGfV61...bNfo3k/viewform

3. https://docs.google.com/forms/d/1pU2QpYjYUw...1PEIg8/viewform

Mentionez faptul ca nu este nevoie sa va treceti identitatea (numele real), insa la sfarsitul fiecarui test este o rubrica Nume/Pseudonim unde va rog sa scrieti acelasi nume de identificare, ca de exemplu "Alex35", la fiecare test in parte, pentru ca noi sa putem identifica raspunsurile aceluiasi participant la cele 3 teste. Este important sa retineti ca pentru a ne ajuta este nevoie sa completati toate cele 3 teste pentru ca sunt legate intre ele. Daca se completeaza doar 1 sau 2 teste este irelevant.

Multumim anticipat tuturor celor care vor lua parte la acest proiect. Va doresc toate cele bune.

Vlad Burtaverde.
Last Visitors
vlad_mihai has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for vlad_mihai.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th April 2024 - 12:04 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here