IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
iepurache2004 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
iepurache2004
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 30-November 12
Profile Views: 0*
Last Seen: 29th March 2014 - 02:36 PM
Local Time: Apr 19 2024, 09:15 AM
6 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

iepurache2004

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
29 Mar 2014
salut
am o problema cu un telescop rupta tija(semnalata de la vulcanizare).Am vazut ca cele noi sunt cam scumpe,o sa iau sh.Cum se pot verifica daca sunt bune,trebuie sa aiba cursa lina sau sa fie mai moi cand apas pe ele?Se pot schimba si loco sau trebuie musai la service?Arcurile trebuiesc compresate?Pot sa pun niste inalatatoare?
Care este procedura de schimbare?
Raman indatorat si orice sfat e bine venit,multumesc pentru intelegere!
24 Mar 2014
salut
am o intrebare la care nu am gasit raspuns!
cum verific data de fabricatie a anvelopei? Nu am gasit nici pe lateral nici pe talonul cauciucului semnificatia DOT ,se pare ca nu toate firmele producatoare se incadreaza la acest standard. Pe al meu scrie SPORTIVA Z45 195/45/r15 78V radial tubeless...CPVE A16T 3004 e4 0223248 rotation > ..apoi 50577 059041.Am un fiat punto 2001 1.2/16V.Cum se citesc inscrisurile de pe o anvelopa daca nu are DOT? Fac intrebarea asta deoarece m-am pacalit in toamna ,am luat o pereche de cauciucuri cara aratau bine(nu spun firma si de unde)dar dupa ceva vreme am vazut ca erau crapate pe exterior,pierdeam presiune,si am fost nevoit sa pun camera.Prostia mea si nebagarea de seama m-au costat...Bun , acum cum indentific varsta unui cauciuc?
Cu multumiri pentru intelegere si rabdare!
31 Jan 2014
va salut,am un Punto 1.2/16 v/2001.
Dimineata am plecat bine mersi ,afara ger ,in interior cald.Seara ,dupa cca 14 ore de stationare,pe drum ,cu zapada putina si ger a inceput sa creasca temperatura apei .Am slabit busonul vasului de exapansiune sa nu sa se sparga ceva ,cert este ca am pierdut destul antigel/apa distilata (abia schimbat in totalitate).Aerisirea a fost facuta ca la carte.
Acum musai trebuie sa completez cu antigel,M-am gandit ca din cauza gerului sa se fi format un dop de gheata pe instalatie dar proportia antigel-apa a fost cea corecta.Sa se fi stricat termostatul sau pot fi si alte cauze?
Astept cu multumirile de rigoare orice sfat.
3 Jan 2014
va salut . am o problema cu un troncanit in fata stanga.Chiar la drum drept troncanitul se manifesta.Initial am crezut ca am pana,dar nu era asa.m-am uitat pe dedesupt si nu se vede nimic sa atarne.Baniuesc ca ,cauze pot fi mai multe,dar care sunt cele mai frecvente si de unde sa incep?
cu multumiri anticipate!!
30 Nov 2012
Buna ziua,am urmarit cu interes toate postarile,toate sunt de mare folos,acum daca aveti posibilitatea sa ma ajutati cu o solutie sau un sfat va sunt f recunoscator.Am un punto 1.2 b 16v/2001 care mi-a mancat sufletul din cauza servo directiei,numai volanase rosii vad in fata ochilor si ma reprofilez pe condus camioane.Deci cum dau stanga/dreapta,chiar pe loc, servo e..pa,apare volanul.Din ce am citit pe net,din problemele intalnite de altii,am inceput si eu sa verific ba motorasul(verificat mufe,lipituri,relee,testat daca cupleaza..e bun),ba calculatorul..etc.
Am facut toata permutarile, alt motoras,alt calculator,amandoua schimbate..la fel ..volane-volane..La o diagnoza mi-a zis ca nu vede directia #-o/> ,la altu ca apare o eroare la motoras
pentru ca l-am scos de acolo,in fine la ultimul mi-a aparut eroare la motoras si la senzorul de torsiune,ok, a scos eroarea de la motoras si a ramas ce de la senzor(asta mai ramasese de schimbat).Cum nu se gaseste separat,am luat o coloana de directie cu totul,mai putin motorasul si calculatorul(se vanduse).Aia e!Acu vreau sa schimb eu nebunia aia de coloana.As dori daca se poate sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat(eventual foto,unde gasesc?),daca sunt impedimente sau pot aparea probleme pentru ca coloana de directie e alta si motorasul si calculatorul sunt ale mele? Nu am gasit nimic pe net despre senzor torsiune si demontare/montare coloana directie>
Cu multumiri anticipate pentru intelegere si rabdare [-O</>

E-mail: iepurache2004@yahoo.com
Last Visitors


1 Dec 2012 - 8:47

Comments
Other users have left no comments for iepurache2004.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th April 2024 - 10:15 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here