IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
aripiromanesti doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
aripiromanesti
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 26-April 12
Profile Views: 0*
Last Seen: 19th September 2012 - 10:20 PM
Local Time: Jan 20 2019, 06:46 PM
5 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

aripiromanesti

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
26 Apr 2012
Safety Demo, 29 aprilie - 1 mai 2012, Banesti

Singura echipă privată de acrobație aeriană din România - "IACĂRII ACROBAȚI" - alături de campionul mondial la acrobație freestyle, lituanianul JURGIS KAIRYS, vă propun, pentru al doilea an consecutiv, SAFETY DEMO - un antrenament ce promovează efectuarea zborurilor în siguranță prin recunoașterea și evitarea atitudinilor anormale ale avionului și luarea unor măsuri optime de redresare a acestuia. Evenimentul se desfășoară pe parcursul a două zile de zbor, în intervalul 29 aprilie – 1 mai, pe avioanele YAK-52 fabricate în România. Antrenamentul va fi efectuat doar de 16 piloți, iar participarea este condiționată de posesia licenței medicale valabile, cel puțin Class Two. Ediția de anul acesta are loc la Aerodromul Bănești, DN1, Km 83, Bănești, județul Prahova.

„Ideea de Safety Demo a apărut deoarece ne dorim foarte mult ca piloții, și nu numai, să înțeleagă că, în aviație, lucrurile nu funcționează pe ideea ”lasă că merge așa”. Știm că piloții români sunt bine pregătiți, însă, deoarece suntem oameni, putem comite erori. Așadar, îi invităm la antrenament pe toți piloții care vor să-și îmbunătățească tehnica și reflexele. A avea licență de zbor nu te califică drept cel mai pregătit pilot.” - a declarat Dan Ștefănescu, managerul echipei ”Iacării Acrobați”.

Pentru cei prezenți la eveniment, Asociația ”Aripi Românești” prezintă luni, 30 aprilie, începând cu ora 12:00, la hangar, expoziția comemorativă de fotografii, documente și obiecte ”Asul regăsit...Dan-Valentin Vizanty”. Dedicată celui care a fost comandantul Grupului 6 de vânătoare din 1944 și recompensat pentru faptele sale cu Ordinul ”Mihai Viteazul”, expoziția va face cunoscută povestea asului regăsit și va fi urmată de un scurt zbor omagial efectuat de ”IACĂRII ACROBAȚI”. Asociația ”Aripi Românești” este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este promovarea aviației și a zborului în toate formele sale.

PROGRAM SAFETY DEMO:

Luni, 30 Aprilie 2012:
10:00 - 18:00 - Zboruri SAFETY DEMO

12:00 - 12:45 Comemorare - expoziție "Asul regăsit... Dan-Valentin Vizanty" - La hangar va avea loc, începând cu ora 12:00, comemorarea lui
Dan-Valentin Vizanty, pilot de vânătoare, comandant în 1944 al Grupului 6 vânătoare / IAR-80.
12:45 - 12:55 Zbor omagial "Iacării Acrobați" - Omagiu aerian adus "Asului regăsit" - Dan-Valentin Vizanty
13:00 - SAFETY DEMO fără motor ! - Cătălin Porumbu, maestru al sportului, discută cu invitații despre siguranța zborului cu planorul și nu numai.

Cătălin Porumbu este multiplu campion național și deținător al “C”-ul de aur cu 3 diamante din 1992. Cei interesați de prezentarea "SAFETY DEMO fără motor !" sunt rugați sa ia legatura cu dl. Catalin Porumbu.

Marți, 1 Mai 2012:
10:00 - 18:00 - Zboruri SAFETY DEMO

Notă: duminică, 29 aprilie 2012 se face prezentarea participanților (16) înscriși și selectionați pentru zborurile SAFETY DEMO.


Pentru mai multe detalii, privind evenimentul, condițiile de participare și organizatorii, vă invităm să vizitați pagina evenimentului: http://www.facebook.com/events/258261274211173/

SAFETY DEMO 2012 - un eveniment promovat de Asociația ”Aripi Românești”


Iulia Șomcutean
Junior PR Assistant
Asociația "Aripi Românești"
E-mail: pr @ aripiromanesti.ro
Web: http://www.aripiromanesti.ro

Last Visitors
aripiromanesti has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for aripiromanesti.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th January 2019 - 07:46 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here