IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
AlexGT doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
AlexGT
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 18-February 12
Profile Views: 0*
Last Seen: 20th June 2013 - 02:39 PM
Local Time: May 8 2024, 04:07 PM
23 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

AlexGT

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
25 Mar 2012
Salut baieti,

Fiecare din noi stie ca achizitionarea unei masini SH (in cazul in care nu a fost urmarite la rude prieteni, etc), reprezinta o loterie adevarata cu posibilitati: Sau n-ai probleme deloc dupa achizitionare, sau iti incep problemele si urmeaza service-urile, mecanicii, etc.

Cel mai indicat la achizitionarea masini este sa intalnesti un om sincer care sa-ti zica in mare problemele masinii ca cel putin sa stii la ce sa te astepti, si cam aproximatic in cat timp ar trebui sa faci un schimb (distributie, ulei, placute), pentru a evita distrugerea masinii. Cum aceasta situatie este una din ce in ce mai rara din cauza samsarilor care pur si simplu stau la panda si sar imediat ce gasesc o masina SH mai ingrijita, noua oamenilor (cu meserii serioase, nu ca samsarii care nu fac decat bisnita), nu ne ramine decat sa apelam la un servis pentru un diagnostic complet al masinii, de la A la Z, care sa ne scoata in evidenta toate defectele masinii, ca sa stim ce mai trebuie de schimbat, sau cam in cat timp trebuie sa ii schime noul proprietar lucrurile esentiale.

Cu aceatsa ocazie, deschid acest topic in care va ivit sa facem o lista cu cele mai complete service-uri din Bucuresti unde se pot face diagnostic computerizat comlet al masinii, de la A la Z. Eeventual daca aveti idee si de preturi, atunci va rog frumos sa postati si costul unui astfel de serviciu, daca l-ati facut. Mai puteti adauga si parerea dvs personala despre serviciul de care ati beneficiat - multumitt, se putea si mai bine, dezamagit?

M-am gandit la acest topic, pentru a oferi posibilitatea viitorilor cumparatori sa aiba la dispiozitie o gama mai larga a acetor service-uuri cu diagnostic complet al masinii.

Va multumesc.
Alex
18 Feb 2012
Buna ziua,

Vreau in primul rand sa va multumesc pentru existenta acestui forum si ma bucur mult ca v-am gasit. Sunt nou pe acest forum, insa din experientele de pe alte forumuri (din alte domenii), chiar poti intalni persoane foarte OK. Sper ca pe acest forum sa fie la fel, si in acelasi tmp sa aflu raspuns la intrebarile care le am sau daca nu, cel putin sa am parte de niste sfaturi, sugestii cat mai bune.

Acest post il voi folosi doar ca salut, iar datele problemele le pun in urmatorul post
Acestea fiind spuse, felicit inca odata baietii care detin acest forum si va doresc multa bafta in continuare.

Cu respect,
Alex
Last Visitors
AlexGT has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for AlexGT.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2024 - 05:07 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here