IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
GoldnSlitz doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
GoldnSlitz
novice
Age Unknown
Male
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 9-January 12
Profile Views: 0*
Last Seen: 25th October 2022 - 11:03 PM
Local Time: Apr 18 2024, 06:34 PM
48 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

GoldnSlitz

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
30 Jan 2012
Sa fim intelesi...imparatii acestei lumi, actuali, fosti sau viitori isi vor face de cap oricum. Chiar daca ne murdarim noi de portocaliu, galben sau rosu la gura, sau nu. Vor considera taxele ca fiind niste biruri medievale si vor da legi dupa interesul pe care-l sustin, mai putin in favoarea celor pe care-i conduc. Deci da-i in plm. Ovidiu h a avut dreptate...partidele au preacurvit intre ele la greu. Halbasus are dreptate...si ii dau dreptate pe nedrept...ca sa ne fie noua bine, trebuie sa le fie lor mai greu, sa-si dea in cap prin aliante, sa-si dea la gioale la tv, sa-si incheie abrupt si pe minus mandatele. Din pacate dinpoplaca nu ne mai citeste......
Eu am o alta problema, caci vaz ca smurdul ca si base de altfel, stau bine mersi la locul lor...va atentionez din nou asupra ingradirii drepturilor si libertatilor cetatenesti. Inclusiv ai nostri, eba si fecali au votat tratatul ACTA care ne f...te in cur cu drepturile de autor. Deci nu e de ajuns ca ne supravegheaza telefoanele (din pricini de terorism...alah akbar) , ne vor beli si pe partea cu internetul. Nu vor fi guvernele cele care te vor arde la lingurica...acum in mileniul 3...vor folosi oameni si firme impotriva oamenilor si firmelor...guvernele doar iti vor face dosar si te vor inregimenta in bulaul fascist pe care intentioneaza sa-l instaureze. Control absolut asupra individului si societatii in ansamblul ei. Globalizarea tuturor resurselor umanitatii. Dar cu sforile numai in anumite maini.
Propun ca pana in luna iunie sa ne mobilizam, inclusiv cei de pe acest forum, ca pe orice cale sa-i impiedicam sa valideze o asemenea lege in parlamentul european...care ne hotaraste destinele vrem nu vrem...si mai zicea cineva pe aici ne vrea binele si vrea sa ne civilizeze. Ca o paranteza...drepturile de autor functioneaza in prezent prin metoda notificarilor (de ex youtube), greoi cei drept, dar fara abuzuri.
Nu va lasati antrenati in circul celor care vor doar ciolan. Mai degraba subscrieti organizatiei anonymous (sau greenpeace sau ce vreti voi...) si nu va lasati prostiti astfel incat sa va fie incalcate drepturile fundamentale. Nu conteaza ca esti american, neamt, rus, croat, bantustanez, ungur, basarabean sau roman...atata timp cat nu esti politician si platesti biruri....imparatii sunt la fel. Ne pun sa ne si razboim intre noi daca trebuie pentru curul lor, pe principii de identitate nationala, apartenenta de dreapta sau stanga, smurd, eba, petrol si aur sau ce subiecte mai identificati si voi. Medieval de-a dreptul. Bogatii mai bogati, saracii mai saraci, sefii statelor tot mai aserviti unei dictaturi globale.
Eu daca fac vreo prostie cu firma mea m-a belit fiscul sau opc-ul. Politicianul, guvernantul, judecatorul daca a facut vreo prostie cat china nu raspunde pt ea. Nu-i clar cine-i sefu?
Poate ca este timpul pentru un sistem nou din radacini. Ei ne fura revolutiile, libertatile. Hai sa le furam si noi globalizarea asta. Sa nu mai punem botul la toate prostiile care ni se toarna in cap prin mijloacele lor specifice. Sa ne pastram internetul asa cum a plecat la drum si asa cum este. Sa nu-i lasam sa ne destructureze singura institutie care ne-a unit si ne poate uni la nivel global si pe care vor s-o foloseasca tot pentru intoxicari specifice. Nu-i reteaua lor si asta-i nelinisteste...vezi doamne...drepturi de autor...nu face suficient profit autorul! Parerea mea...daca-i atat de pretioasa creatia autorului s-o tina numai pt el ori daca o pune la dispozitie...e problema lui sa-si apere creatia...ca doar spera la profit... Daca nu vreau sa mise vada cucu, trag mai bine chilotii pe mine, nu injur oamenii ca se uita la mine si schimba intre ei poze cu mine la curu gol.
v de la vendetta
Last Visitors


17 Sep 2012 - 14:43


18 Feb 2012 - 0:42


1 Feb 2012 - 9:29

Comments
Other users have left no comments for GoldnSlitz.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th April 2024 - 08:34 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here