IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
iane doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
iane
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 18-March 11
Profile Views: 0*
Last Seen: 12th April 2011 - 09:03 PM
Local Time: Apr 26 2024, 01:35 PM
9 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

iane

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
27 Mar 2011
salve! poate cineva sa imi explice, daca demarajul unei masini poate fi mai lent sau mai rapid in functie de cum este montat kitul ambreiaj?
18 Mar 2011
va salut posesori de lancer! am si eu unul din 2007, 99kw, motor de 1997. v am citit parerile preponderent negative despre service mitsubishi romania, la care subscriu si eu cu amaraciune. de regula cand merg cu masina la service prefer sa stau si eu acolo cand se executa lucrarea, mai ales daca este una de o importanta majora. faptul ca nu pot asista la lucrarile executate intr un service mitsubishi, plus preturile uriase, plus nemultumirea pe care am simtit o cand am apelat totusi la acest service plus experientele nasoale ale unor prieteni care au apelat si ei la service autorizat, m au determinat sa apelez la ateliere independente. momentan am de schimbat distributia si respectiv chitul ambreiaj. piesele le am, originale mitsubishi. as vrea sa stiu cam cat ati platit voi pt astfel de lucrari, dar nu la un service mitsubishi, pt ca acolo le stiu.
sa vedeti ce am patit, am imprumutat masina unui prieten(mai tantalau el de felul lui) si a mers cu frana de mana trasa, cam 200 300 e metri, pana a inceput sa miroase f nasol. cum a reusit este un mister pt mine intrucat frana tinea tata, nu gluma. dupa cum spune si el, a turat o un pic. la putin timp dupa masina, a inceput sa intre din greu in mai greu in viteze, in functie de cat de incalzita e. adica la rece intra bine in viteze, dupa 10 20km rulati, intra numai fortat. deasemenea cu motorul oprit intra f usor-normal . chitul ambreiaj abia il schimbasem cu trei luni inainte, original adus din germania(14 mil chitul, 5 mil montatul) acum dati va si voi cu parerea va rog, prostia prietenului meu sau montare gresita coroborata cu prostia prietenului meu? mecanicul meu zice ca nu se poate pune problema de montare gresita iar mecanicul prietenului meu(eu nu am vorbit cu el, asa imi zice prietenul meu) crede ca nu se poate ca problema sa fie doar de la faptul ca a mers cu frana trasa 200 300 de metri. una peste alta masina intra greu in viteze, iar eu am dat comanda de un alt chit ambreaj.
am scris mult, nu i asa? scuzati ma, e prima data cand intru pe un forum. va salut si va multumesc anticipat, pt raspunsuri.
Last Visitors


1 Apr 2011 - 12:32

Comments
Other users have left no comments for iane.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th April 2024 - 01:35 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here