IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
geo_hariton doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
geo_hariton
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 27-January 11
Profile Views: 0*
Last Seen: 19th October 2011 - 05:26 PM
Local Time: Mar 29 2024, 04:45 AM
10 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

geo_hariton

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
18 Oct 2011
Buna ziua am si eu o problema am un OPEL astra caravan 2002 2.0 tdi 140.000km si azi cand am vrut sa plec cu ea nu mai pornea deloc sad.gif ce poate fi!! sweat.gif precizez ca in ultima sap casetofonul masini nu se comorta normal.....in mers se dadea singur tare chear foarte tare se aprinde singur noaptea(eram nevoit sa ma trezesc sa il sting)..........are vreo legatura chestia asta...nu prea ma pricep.......multumesc..
4 Apr 2011
SALUT! Am si eu o problema daca ma puteti ajuta....am un opel astra caravan 2.0tdi din 2003 de un timp martorul cu chee si masinuta se aprinde dupa cativa km parcursi sta aprins cateva secunte uneori palpaie dar dupa un timp se stinge problema e ca nici de tras masina numai trage adica se simte o diferenta...."poate sa fie de la injectoare :-??, filtrul de motorina?????sau care ar putea fi cauza ma puteti ajuta!!multumesc mult.... aa si specific ca acum ceva timp am observat ca si martorul de la ulei mi sa aprins odata adica trepida cand era masina la relanti dar nu se mai aprinde..cineva mia spus ca martorul ulei palpaia de la sonda:-??...[am specificat treaba asta ]poate au legatura.
27 Jan 2011
fratilor ajutati-ma si pe mine:(( am un opel astra caravan din 2003..adica tatal meu...in dimineatza asta cand a vrut sa plece cu masina(afara era ger)masina era infranata a incercat cu o carpa fierbinte sa o desghete...dar nu a reusit........cu ocazia asta a aparut si alta porblema becul abs sa aprins...sad.gif( si nu se mai stinge imi pute-ti spune care e cauza si ce pot face in ultimul caz..ee cumva de vine el ca a dat cu carpa fierbinte pe la roti......multumesc mult...smile.gif down.gif
Last Visitors


7 Jul 2011 - 20:42

Comments
Other users have left no comments for geo_hariton.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 03:45 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here