IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
sergiu1 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
sergiu1
sofer
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 2-June 03
Profile Views: 261*
Last Seen: 23rd July 2007 - 11:18 AM
Local Time: Mar 18 2024, 11:51 PM
78 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

sergiu1

Membri

***


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
2 Apr 2007
este un vectra c 2,2 dti din 2002. cind pornesc masina dimineata ,dupa circa 5-6 sute de metri de mers ,se aprinde becul --masina cu cheie,iar masina nu mai trage normal ,iar daca vreau sa accelerez nu mai vrea si tinde sa opreasca. dupa citeva minute,cind motorul se mai incalzeste,nu mai face nimic,merge foarte bine,nu se mai aprinde nimic. am verificat 2 zile la rind si acelasi simptom,care se manifesta in primele 5 min.cind motorul este rece.cind e cald merg si cu peste 150km la ora si totul e normal.

vreo idee, despre ce poate fi?daca era vreun furtun,egrul sau debitmetrul era normal sa-si mai revina?
25 Feb 2007
trebuie sa cumpar un rulment fata pentru un vectra c 2,2 dti si am gasit marca ipd si fag la 300-340 ron.am auzit ca skf ar fi bun dar nu face decit rulmentul(imi trebuie cu abs cu tot).cel original este nesimtit de scump asa ca il exclud.daca cineva se pricepe in aceasta privinta il rog sa faca o recomandare.
multumesc
24 Feb 2007
ma intereseaza daca cineva a schimbat acest rulment fata cu abs.(am inteles ca vine echipat si cu tot cu fuzeta).ma intereseaza ce marca a pus si daca a fost multumit.am gasit la 300lei,mai multe tipuri dar nu stiu ce sa iau.(ipd,skf,fag). oricum original este peste 800lei, asa ca il exclud din start.
multumesc!
28 Jan 2007
poate cineva sa-mi zica cum pot verifica sonda lambda,la o dacie din 2000 pe injectie? am scos cupla si nu am sesizat nimic in functionarea motorului. ma intereseaza deoarece imi maninca benzina multa. eventual care trebuie sa fie tensiunea data si ce semnificatie au cele 4 fire.
multumesc!
27 Oct 2006
am o problema mica cu spoilerul de la masina.mi-a sarit un caine in fata si lovindu-l m-am ales cu o mica gaura de 1cmp in spoiler.cu ce kit as putea sa astup aceasta gaura avind in vedere ca spoilerul este din plastic si nu tabla.si ce vopsea este buna pentru a nu se coji?este vorba de un vectra c argintiu metalizat. rog sa raspunda cei care se pricep nu cei care ma trimit la service sa schimb spoilerul .am casco dar nu vreau sa abuzez.
Last Visitors
sergiu1 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for sergiu1.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th March 2024 - 05:51 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here