IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
DANYT doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
DANYT
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 17-September 10
Profile Views: 0*
Last Seen: 17th September 2010 - 09:52 PM
Local Time: Mar 29 2024, 12:30 AM
2 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

DANYT

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
17 Sep 2010
In 25 septembrie toata lumea iese la facut curat in toate orasele tarii la nivel national se organizeaza ziua de curatenie, cand vom pune toti cateva ore la dispozitia viitorului nostru, unul curat, fara rauri cu sticle de plastic, fara paduri cu gunoie peste tot....

Doar pentru că te muți cu 2 metri mai departe de o grămadă de gunoi când ieși la picnic, asta nu înseamnă că mizeria nu mai e acolo. Doar pentru că alegi să te uiți în altă parte, asta nu înseamnă că în apele râului care îți alimentează orașul cu apă potabilă nu plutesc zeci de mii de PET-uri și pungi. Doar pentru că nu fotografiezi și munții de gunoaie când pleci în vacanță, asta nu înseamnă că ei nu erau acolo.



Ce-ar fi să schimbăm foaia? Ce-ar fi să ne notăm în calendar o dată importantă pentru fiecare dintre noi: aceea în care sute de mii de români au spus ”Stop!” și și-au curățat țara de PET-uri, pungi și hârtii lăsate de alții, purtate de vânt și apă în cele mai frumoase locuri din România? Nu ne permitem să ne cumpărăm o țară mai curată, și nici nu am avea cum, dar putem să o curățăm noi! Într-o singură zi s-o curățăm pe toată! Să ne mândrim din ziua următoare că avem o țară curată, că am scris istorie, că am acționat împreună măcar pentru o zi!



Copiii tăi te vor întreba dacă ai fost și tu unul dintre voluntarii „Let’s Do It, Romania!”. O să-i spui că da, că ai fost și tu unul dintre cei care au schimbat într-o singură zi felul în care arată o țară, sau că era ceva interesant la TV și ai stat acasă? Nu rata șansa de a-ți schimba țara!



Prin acest proiect ne propunem curățarea mormanelor de gunoi din arealele naturale ale țării, într-o singură zi. Mormanele de gunoi pe care le vom identifica și curăța în cadrul acestei campanii sunt gunoaiele aruncate de către cetățeni (fie ei localnici sau turiști) în areale naturale. În mormanele de gunoi nu se includ zonele în care au fost transportate deșeuri cu utilaje și depozitate sistematic (acestea fiind gropi de gunoi ilegale). Arealele naturale curățate pot fi atât pe uscat, cât și pe apă.


www.letsdoitromania.ro

Macar inscrie-te pe facebook, ca sustii cauza......daca nu poti sa si participi...
Last Visitors
DANYT has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for DANYT.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 11:30 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here