IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
SuzuMaTeo doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
SuzuMaTeo
novice
38 years old
Gender Not Set
Location Unknown
Born Mar-14-1986
Interests
No Information
Statistics
Joined: 16-August 10
Profile Views: 0*
Last Seen: 23rd June 2022 - 02:57 PM
Local Time: Apr 19 2024, 09:15 PM
28 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

SuzuMaTeo

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
21 Nov 2013
Salutare, vreau sa construiesc o noua casa, dar mai intai trebuie s-o demolez pe cea veche. Habar n-am care sunt pasii - imi trebuie autorizatie? Si cat costa? Si cine da cu barosul? Si cine ia ... ce ramane dupa demolare? Stie cineva? V-ati confruntat cu asa ceva?
12 Apr 2011
OCS
OCS - omul cu sobolani
Va plac melodiile lor? Preferatele mele sunt "cine e de vina", "2oua beri goale", "ajutor", "fluturii nu mai au stomac", "in reluare", "liniste", "mici romani", "nu incerca asa ceva acasa", "nud" si "excelent". Nu am mai prins niciun concert de-al lor, mai stiti ceva de ei?
12 Apr 2011
Mai are sanse sa ia campionatul? Ma intreb si cine va fi antrenorul Stelei in viitor. Din cate am inteles Meme il vrea pe Conceicao, iar Gigi pe Piturca! Eu inclin tot spre Piturca
22 Mar 2011
Programul Rabla a inceput pe 16 martie pentru persoanele fizice si de ieri pentru persoanele juridice. Sunt cateva chestii noi anul asta:

Pentru evitarea cazurilor de frauda, in 2011 procedura de obtinere a tichetelor este putin mai complicata decat in anii anteriori. Astfel, trebuie sa mergi mai intai la Remat cu toate actele necesare (talonul si cartea trebuie duse in copii legalizate). Aici vei preda masina cu proces verbal de custodie, iar cei de la Remat vor trimite electronic datele tale si ale masinii la Fondul de Mediu.

Dupa ce functionarii verifica daca masina se incadreaza in program, vei primi un telefon ca poti ridica certificatul de distrugere de la Remat. Apoi, cu acest certificat, faci radierea masinii din circulatie. Dupa care trebuie sa te intorci la Remat, cu tot cu certificatul de radiere in original, pentru a ridica tichetul sau tichetele de casare.

De curiozitate, e cineva care vrea sa-si ia masina anul asta prin programul Rabla?
22 Mar 2011
Aviz amatorilor: Tabloul-Meu si Merita Citit au lansat un concurs prin care poti castiga un tablou pe care il alegi tu, daca scrii pe blogul/site-ul tau un text original despre arta/cultura. Mi s-a parut interesant concursul, dar cum nu ma pasioneaza arta, preocuparile mele fiind matematica, mecanica si masinile, postez aici pentru iubitorii de arta si cultura. Ce mi-a placut e ca tabloul/tablourile pot fi personalizate. Bafta celor interesati
Last Visitors


1 Nov 2013 - 11:08


2 Nov 2012 - 16:32


12 Apr 2011 - 14:41


15 Nov 2010 - 12:28

Comments
Other users have left no comments for SuzuMaTeo.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th April 2024 - 09:15 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here