IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
crucificatorul doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
crucificatorul
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 7-May 10
Profile Views: 0*
Last Seen: 27th October 2010 - 11:58 AM
Local Time: Apr 19 2024, 07:34 AM
12 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

crucificatorul

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
15 Sep 2010
Am o problema cu cdplayerul.. pe o fabia 1 am un sony cdx a250. Problema este ca prin apasarea butonului "source" comuta doar intre cd si fm.. functia aux nu imi apare... iesire exista pe partea frontala insa nu pot comuta pe ea. Ma pate ajuta cineva? este cd playerul stricat? nu este legat bine sau de ce nu merge? Multumesc
30 Jul 2010
Salut. Vreau si eu o opinie din partea voastra. Numai bine ca ma intorceam acasa pe la ora 11 pm.. toata soseaua libera.. si o dubain spatele meu.. drumul s-a ingustat si am ramas cam intre benzi.. am dat sa intru pe banda din stanga si idiotul din spatele meu cu o duba in loc sa franeze a accelerat si mai tare si mi-a luat aripa spate. ce a fost mai de suprafata am reusit sa sterg cat de cat, au mai ramas mici stersaturi pe vopsea si se vede cam matuita, care la un polish iese ca noua. Problema este ca am o dunga cam de 3 -5 cm unde este foarte putin infundata sad.gif nu se vede rau dar totusi... se poate face ceva? Si.. ca nu era de ajuns in unele portiuni mi-a zgariat vopseaua chiar rau, la modul ca daca te duci cu degetul peste ea se simte ca si cum ar fi niste zimti. Am atasat doua poze.. nu se vede foarte bine insa cred ca se poate da seama cat de adanca e zgarietura. Pentru partea unde e infundata nu se vede nimic in poza asa ca nu avea rost sa o mai pun.
In afara de revopsire, este vreo solutie pentru zgarietura respectiva? (culoarea masinii e un gri metalizat), ar fi o solutie polishatul?
pentru partea infundata se poate face ceva? mai ales ca este cam la o palma deasupra barii spate ( o skoda fabia 1)
si daca imi puteti recomanda un service ceva in bucuresti,care sa nu ma usuce de bani.

e: stiu ca mai sunt destule topicuri de genul insa majoritatea sunt destul de vechi.

13 Jul 2010
Salut.. vreau sa-mi curat si eu tapiteria la masina si pe la spalatoriile pe unde am intrebat nu folosesc decat metoda clasica.. pe mine m-ar interesa undeva unde sa foloseasca spuma uscata. mi-ar fi de folos o recomandare daca stie cineva, eventual prin zona stefan cel mare, colentina, obor. multumesc
8 Jun 2010
salut. am de gand sa imi achizitionez un gps evolio e300.. pentru ca atat ma tine bugetul si pentru ca am avut recomandari destul de bune. ruleaza cu igo8 care este destul de exact.. evident cu mici erori dar te duce.. ceea ce nu a stiut nimeni sa imi spuna daca este PDA sau PNA. mai pe 80% din siteurile care il vand apare ca si PDA desi eu nu cred ca este. as dori cineva care stie sigur sa imi confirme si eventual sa imi spuna ce se poate pune pe el in afara de igo8. ( evident daca este decodat) alt soft de navigatie? eventual un player de muzica? etc. multumesc
7 May 2010
salut. sunt nou pe forum si mai cu chiu cu vai am reusit sa strang si eu niste bani. acum sutn indecis si oscilez intre un opel asta/ vw golf 4 si citroen c4. mentionez ca o sa o cumpar sh. si prima optiune ar fi c4 coupe. saptaman viitoare o sa ma duc si la un drive test ca sa stiu ce cumpar insa am cateva nelamuriri si poate ma lamuriti si pe mine.
1. platforma pe care este construit c4 ( cutie de viteze/ motor/ etc) sunt aceleasi care se pun pe renault si pe peugeot?
2. volanul, mai exact butucul care am observat ca este fix.. este un inconvenient? tin sa mentionez ca uneori obisnuiesc sa conduc cu mainile in interiorul volanului
3. stiu ca este vizibilitatea cam scazuta prin luneta, se intampina dificultati la parcare?
4.cateva cifre de consum daca imi poate cineva da? ( testat ca cele dupa siteuri le pot si eu citi), mar interesa mai mult pe bucuresti ( cred ca o sa achizitionez un 1.6 insa nu sunt sigur)
5. in comparatie cu opel/golf piesele sunt mai scumpe/ se gasesc doar la reprezentanta?
6. ati intampinat ceva probleme majore? defectiuni tehnice?

majoritatea sh sunt cu 2/3 usi.. nu am mai avut pana acum in 2 usi si ma gandeam daca dupa ceva timp devine enervant sa rabatezi scaunul ala de fiecare data cand coboara cineva din spate.

Va multumesc pentru raspunsuri anticipat
Last Visitors
crucificatorul has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for crucificatorul.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th April 2024 - 06:34 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here