IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
lsavus doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
lsavus
novice
13 years old
Male
Location Unknown
Born Jan-1-2011
Interests
CARS :P
Statistics
Joined: 30-March 10
Profile Views: 0*
Last Seen: 16th April 2014 - 11:34 AM
Local Time: Apr 19 2024, 08:27 PM
30 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

lsavus

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
23 Mar 2011
Buna seara tuturor colegilor de pe forum ! Am luat prima si cea mai nasoala teapa din viatza mea ! In data de 12 martie am cumparat de pe Autovit.ro un Audi A4 Avant Gri metalizat de la un individ care se pare ca defapt a fost CEL MAI MARE TEPAR !!! Mi-a vandut o masina CU ACTE FALSE FURATA DIN GERMANIA ! M-am intalnit cu individul la Unirea , am vazut masina , am facut un test drive , am pus testerul pe ea , m-am uitat la acte , la serii la tot ... totul parea super ok ! M-am dus la Udriste la o rulota din aceea de facut acte , am facut actul de vanzare-cumparare , am achitat pretul masinii si apoi vanzatorul a plecat . A mai ramas RCA-ul de facut ( deoarece cel vechi expirase ) , iar doamna de la acte care mi-a intocmit RCA-ul m-a atentionat ca lipseste unul din sigiliile de pe cartea masinii , si mi-a spus ca pentru linistea mea sa ma duc la sectia 10 de politie ( ca tot eram la Udriste ) si sa verific daca este ok masina . Talonul , cartea de identitate a masinii ... fiscalul ... toate pareau originale si in regula ! Eu crezand ca sunt paranoic , atat eu cat si doamna de la acte m-am dus la politie sa verific si SURPRIZA !!! --- numerele de pe masina ( B-59-FBT ) erau defapt de pe un Audi A6 !!!!Atat de bine erau falsificate actele incat totul parea OK ! Speriat l-am sunat pe ticalos dar avea telefonul inchis ! M-am dus la Furturi Auto pe Candiano Popescu pentru a depune o plangere , fiind 100 % convins ca masina imi v-a fi confiscata ,dar nu a fost asa . Au verificat in baza de date , iar masina figura ca urmarita din strainatate ( mai exact de autoritatile Germane ) din data de 27.05.2007 .M-au pus sa dau declaratii peste declaratii , au pozat masina , au intocmit un proces-verbal si mi-au lasat masina in custodie pana la clarificarea situatiei de fapt . Am insistat sa o pastreze acolo si sa o sigileze , dar au refuzat au spus ca nu este de competenta lor .
Am lasat masina in parcarea de la Furturi Auto cateva zile , iar apoi la insistentele politistilor am adus-o acasa , unde i-am scos numerele , i-am pus antifurt de volan si am parcat-o pe locul meu rezidential platit de la primarie sub geamul meu , asteptand decizia procurorului care se ocupa de cazul meu . Am fost anuntat ca masina imi v-a ramane mie , cu drept de a o inmatricula pe numele meu cu acte originale , dar cu mentiunea in talon '' masina furata din Germania la data de 27.05.2007 '' , dar mai trebuie sa astept ! Depinde daca o vor sau nu nemtii inapoi . Zis si facut , am asteptat ...
Sambata noaptea mai exact in noaptea de 19 martie 2011 am chemat 2 prieteni de-ai mei sa stam la o vorba si le-am povestit si lor ce am patit . La 3 dimineata ne-am pus la somn , iar a 2-a zi cand ne-am trezit masina NU MAI ERA IN LOCUL DE PARCARE !!! Mi-a fost furata , iar cel pe care il suspicionez este nenorocitul care mi-a vandut-o !!! Am fost la politie , am dat declaratie ( cu martor , mai exact unul dintre prietenii mei care e martor ca seara masina era , dimineata nu mai era ) ... :vaidecapulmeu:
Am uitat sa mentionez ca ticalosul de la care am cumparat-o imi raspunde la telefon , inainte sa-mi fie furata masina sustinea ca el nu stie ca masina era furata , ca asa a luat-o si el si ca o sa vorbeasca cu cel de la care a furat-o spre a-mi inapoia banii , automat mi-am dat seama ca e vrajeala , iar acuma sustine ca nu stie nimic de masina . Politia se pare ca nu face mai nimic in acest sens , se comporta de parca i-ar durea in dos :vaidecapulmeu: si imi spun ca vor cauta masina .
Masina in momentul in care a fost furata nu avea numere de inmatriculare .

Seria de sasiu este : WAUZZZ8E65A122202

Ticalosul care mi-a vandut-o si mai mult ca sigur mi-a si furat-o este DINU CRISTIAN ANTONIU. - CNP 1770317040092. Sta undeva pe strada Nicolae Golescu .
Iata si o poza cu nenorocitul , accesati urmatorul link :

http://www.bestjobs.ro/xbooox

Raspunde la numarul de telefon : 0769513999

Nr. asta de tel : 0744111417 e tot al lui !

Nu m-am dus peste el acasa , am considerat ca este de competenta politiei acest lucru dar vad ca-i doare la basca !!! Banuiesc ca este o banda mafiota profestionista in trafic de masini furate , iar acest nenorocit care mi-a vandut masina este pus la inaintare . Nu stiu cum se v-a rezolva problema , am inteles ca dosarul a fost trimis la parchet deja , am sa ma judec cu el pentru recuperarea prejudiciului , cred ca e singura solutie .

Orice sfat bun de urmat este bine venit - II ROG PE CEI CARE AU CHEF DE MISTOCAREALA SAU DE BATJOCURA SA SE ABTINA ! ESTE O SITUATIE DELICATA , SI FAC UN APEL CATRE TOTI COLEGII DE PE FORUM , DACA POT SI AU BUNA VOINTA SA MA AJUTE IN ORICE MASURA POSIBILA !

DACA CINEVA CUMVA IL CUNOASTE PE ACEST INDIVID , SAU DACA IMI GASITI MASINA VA ROG SA MA CONTACTATI URGENT LA NR DE TEL 0700000000 ! OFER RECOMPENSA !!!

Atasez mai jos poze cu masina in cauza , in speranta ca cineva care citeste acest forum da cu ochii de ea , tin sa precizez inca o data ca in momentul in care mi-a fost furata NU AVEA NUMERE DE INMATRICULARE , datorita faptului ca politia mi-a cerut sa predau numerele false ce erau prezente pe automobil.

Ca semne particulare pot sa spun ca ii lipsesc emblemele de pe haion ( cea cu A4 si cea cu 1.9 ) , fiind prezenta doar cea cu cele 4 cerculetze . Linia aceea nichelata de la bara din spate dupa cum se vede in pozele care le atasez este usor ciobita , iar bratul stergatorului din spate este si el ff usor ciobit ( se observa din poza , dar in realitate trebuie sa fii destul de aproape de masina ca sa se observe acest detaliu ). Pe partea dreapta a masinii sunt cateva zgarieturi ( nu pana la tabla ) de-a lungul masinii ( de la aripa din spate pana la aripa din fata sesizabile in special pe partea superioara a usilor ( mai exact deasupra manerelor de la usi ). Aceste zgarieturi de asemenea se vad daca esti aproape de masina . Usa stanga spate are o zgarietura de aproximativ 30 de centimetrii pana la spritz-chit . Fustele masinii sunt vopsite in culoarea masinii , carcasele oglinzilor sunt usor julite ( se vad ca niste pete negre ) , din pacate acest aspect este insesizabil in pozele care le am cu masina . Este dotata cu xenon pe faza scurta , bara din fata prezinta cateva zgarieturi usoare in partea dreapta ( negre si roz ) , insesizabil din poze . Masina este dotata cu spalatori de faruri , iar starea ei generala este foarte buna . Tapiteria este gri cu negru , are scaune recaro incalzite ... din pacate are putine semne particulare . Atasez toate pozele care le am cu masina . OFER RECOMPENSA celui \ celor care reusesc sa mi-o gaseasca . Multumesc ! Orice informatie despre masina , oricand la orice ora din zi si din noapte este bine-venita ! - 0700000000

FOARTE IMPORTANT ! MASINA CAND MI-A FOST FURATA NU AVEA PLACUTE DE INMATRICULARE , AVEA DOAR SUPORTURILE ACELEA NEGRE DE NUMERE PE CARE SCRIA MIDOCAR AUDI ...

ROG INCA O DATA MISTOCARII SA SE ABTINA !

___________________________________________
La cererea pagubitului, numarul sau de telefon a fost sters
Last Visitors


18 Dec 2021 - 17:50


29 Jul 2015 - 19:26


14 Oct 2014 - 18:40


20 Feb 2012 - 1:19


26 Mar 2011 - 12:07

Comments
Other users have left no comments for lsavus.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th April 2024 - 08:27 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here