IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Gica-6 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Gica-6
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 15-May 03
Profile Views: 42*
Last Seen: 13th January 2006 - 08:35 PM
Local Time: Apr 26 2024, 02:50 PM
135 posts (0.02 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Gica-6

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
16 Mar 2005
Luna viitoare voi respira usurat ca platesc ultima rata... biggrin.gif , dar va fi si nasol ca se termina si am de platit val. reziduala, taxe vamale (ca nu e din UE) si acum intrebarea : ce altceva trebuie sa mai platesc, adica la ce sa fiu atent sa nu ma taxeze in plus firma de leasing ?

Va trebui sa mai merg si la RAR ?
Actele ce mi-le va da Raiffeisen Leasing (cu ei am contract) vor fi suficiente pt. inmatriculare ?

Poate aveti experienta unii dintre voi si puteti impartasi cateva sfaturi.
12 Nov 2004
Ideea de a posta topicul asta mi-a venit dupa ce in doua zile consecutive doua cunostinte de-ale mele au avut, respectiv asistat la un accident in care erau implicati si.... sa le spun, persoane mai colorate si nu vreau sa jgnesc pe nimeni cu chestia asta. Aceste persoane par a nu le pasa de lege si chiar daca sunt vinovati sau nu, incearca sa profite cat mai mult de aceasta situatie.
Prima cunostinta de-a mea a lovit o masina cu 5 rromi, cand acestia au depasit ilegal un camion si i-au iesit in fata. Cu toate astea, individul meu, care e foarte descurcaret altminteri, a fost supus la presiuni de cei 5 (care erau din zona si au mai chemat si ajutoare), iar politia locala, care ii cunostea pe cei 5, l-a scos vinovat pe cel cel ce il cunosc eu, pe motiv ca el are CASCO la masina si o poate repara fara sa dea din buzunar. Dupa ce le-a dat si bani (3 milioane, ei pretinsesera 20.000 $ !!) celor 5, pentru a nu mai exercita si alte presiuni, acum dupa 3 zile, acestia suna cerand din nou bani pt. reparatia masinii si omu e disperat ca or sa vina cei 5 in Bucuresti, iar el are familie, casa si altele de protejat.
A 2-a cunostinta de-a mea a fost la 1 metru de un accident in care un indivit care a lovit o doamna a fost asaltat de un rrom ce a venit cu o alta masina din spate si a vazut faza. Nu l-a lasat pe vinovat sa duca victimele la spital, vroia el neaparat sa se implice mai mult decat oricine pretinzand nu inteleg ce.
Aceste 2 evenimente m-au pus pe ganduri mult, daca sa mai circul sau nu cu masina si faptul ca se pare exista persoane care sunt mai presus de lege care circula pe strazi cu masina, persoane care au influente in sfere inalte, care vor sa te jupoaie daca s-ar putea....
Ce sfat sa ii dau omului care e speriat, cum se poate apara de aceste matahale, poate printre voi mai exista si ofiteri de politie si nu numai, poate cineva ce a trecut prin asa ceva si citind aceste randuri, poate da un sfat, o sugestie.

Multumiri anticipate !
Last Visitors
Gica-6 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Gica-6.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th April 2024 - 08:50 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here