IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
frunzamihai doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
frunzamihai
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 19-July 09
Profile Views: 0*
Last Seen: 4th November 2009 - 12:02 PM
Local Time: Mar 28 2024, 07:45 PM
26 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

frunzamihai

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
4 Nov 2009
Daca tot s-a schimbat vremea brusc, m-am gandit ca o discutie despre echiparea autoturismelor de iarna nu ar strica. Si pentru din punctul meu de vedere echiparea masinii cu pneuri de iarna este prioritara (avand in vedere ca traim in Romania si este foarte probabil sa ramanem inzapeziti alaturi de echipajele de deszapezire - cum am vazut astazi la stiri), vreau sa va cer pareri in legatura cu cel mai bun raport calitate/pret pe care il ofera marcile de pneuri. Este prima oara cand intentionez sa imi cumpar pneuri de iarna avand in vedere ca am tractiune pe spate. Ce recomandati ca fiind cele mai bune pneuri la un pret rezonabil?
11 Sep 2009
Dupa vizionarea unui episod interesant din Top Gear in urma cu ceva vreme am tot incercat sa caut "cel mai bun drum - pt condus". In serial il gasesc undeva in Italia pe un drum cu serpentine in Alpi. In Romania insa pana acum nu am gasit nimic spectaculos, un drum fara gropi si cu serpentine (eventual) care sa ma faca sa imi doresc ca drumul sa nu se mai termine. Singurul drum care mi-a placut in mod special (asta si pentru ca ma grabeam si trebuia sa merg tare in curbe si ii crosetam pe toti) a fost Sibiu - Medias. Pe voi ce drum v-a impresionat placut?
27 Jul 2009
Salutare tuturor. Am un BMW 325i de 4 ani cu 80.000km cumparat de curand din Germania. I-am schimbat de curand filtrele, uleiul si bujiile si am fost apoi cu ea un test de motor la Autovit (Autotest) si a iesit ca are 185 de cai. Sincer m-a cam intors pe dos asta pentru ca ma asteptam ca dupa ce am schimbat consumabilele de baza sa nu se simta o diferenta asa mare. Nu stiu ce sa fac in continuare. Evident vreau sa am masina la performante maxime, dar nu vreau tuning. Omul de test mi-a zis ca as putea testa pe laptop timpii de aprindere si injectia.Daca totul corespunde inseamna ca masina e mai alergata decat de 80.000km..... Eu as vrea mai degraba sa testez compresia in pistoane si sa vad starea injectoarelor. Nu stiu insa unde as putea face asta la un pret rezonabil - nu gen A.Bav. Voi ce ma sfatuiti?
23 Jul 2009
Salut. Am un 325i e90 cu 80.000 km si observ ca imi cam consuma ulei. Cand am luat-o avea uleiul pe minim, am mers 2200 km din Germania si cand am ajuns aici la scurt timp s-a aprins becul de completare ulei. Am completat cu 1L ulei Castrol 5w30 Longlife 4 si nivelul a crescut la maxim. A trecut o luna de atunci si nivelul a ajuns la mijloc semn ca a mancat 1/2L de ulei. E normal? Sambata ma duc si schimb tot uleiul. din cate am vazut eu in carte schimbul a fost facut la 30.000 km la 45.000 si la 60.000km.
19 Jul 2009
Salut. Mi-am achizitionat de curand un BMW 325i e90 din 2005 cu 80.000 km (din Germania) la bord. Am incercat astazi de dimineata sa vad in cat timp prinde suta. In carte scrie 7.0 sec. Eu n-am reusit decat minim 8.2 s(asta cu o mana pe volan si cu schimbatorul si cu ceasul cu cronometru in mana cealalta. Este in regula? A fost oare ca nu puteam cronometra cum trebuie cu ceasul in mana sau asta e timpul pe care il scoate masina? Dupa cat timp(sau km) incepe sa isi piarda motorul din putere? In alta ordine de idei tot dupa plimbarea asta am observat ca a inceput sa imi scartzaie volanul. De la ce oare? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Last Visitors
frunzamihai has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for frunzamihai.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 07:45 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here