IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
DarthVader doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
DarthVader
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 7-July 09
Profile Views: 0*
Last Seen: 11th April 2016 - 08:49 AM
Local Time: Apr 24 2024, 06:21 AM
5 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

DarthVader

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
7 Nov 2013
Va salut. Posed un Megane 1 din 2001 break cu motor 1.9dti. Am facut ieri greseala prosteasca de a uita farurile aprinse (trebuia sa ma intorc peste 2 minute la masina si le-am lasat aprinse sa-mi lumineze trotuarul si a intervenit ceva si n-am mai putut veni inapoi) si evident ca bateria s-a cam golit(avea cam 5V cand m-am dus azi la ea). Am dat jos bateria, am adus-o in casa, mi-am facut un incarcator pt ea si acum sta la incarcat. Intrebarea mea e: va fi vreo problema cu electronica masinii pt ca va sta fara bateria o zi,doua? Adica sa nu se stearga ceva din soft, ceva setari legate de motor, nu stiu, de-aia intreb. Pana acum nu mi-am pus problema asta pt ca am condus o Lada din 1979.
20 May 2013
Buna ziua. M-am uitat la un fiat brava din 1996 cu motor de 1.4 benzina, 209000km oglinzi electrice, geamuri electrice, servodirectie airbag sofer la 1100euro. As dori niste pareri generale despre masina asta, cum se comporta, consum, fiabilitate, la ce sa ma uit cand ma duc sa o vad si sa o incerc, ce se strica mai des, si daca merita. Multumesc anticipat.
5 Sep 2009
Salut, am o Lada 1500 (2103) din 1979 si am ramas cu ea in drum acum cateva zile (s-a oprit brusc motorul). M-a ajutat cineva din apropiere, a bagat surubelnita pe la platini si o pornit motorul si o zis ca sa vin acasa cu motorul mai turat(nu prea obisnuiesc sa subturez motorul deci era ok) si mi-o zis sa schimb luleaua si platinile. Am luat lulea noua(rotor) si platini, le-am pus am dat cheie si pauza. Face cate o explozie cand si cand si cand face mai multe se scutura motorul la greu si nu sta pornit. Am citit in carte ca in punctul in care platinile is departate la maxim distanta sa fie intre 0.37 si 0.43mm. Am incercat sa masor cu o lera si sa reglez din suruburile alea 2 cu care sunt montate (lera era de 0.40mm) sa fie corecta distanta (am rotit motorul cu manivela pana ajung platinile sa fie departate la maxim). Am tot reglat si tot incercat si tot nu o pot porni, face la fel. Is incepator in domeniul asta, nu prea am lucrat practic numai cat m-am mai documentat cu chestii teoretice. Ideea ii ca maine imi trebuie masina si nush ce sa-i fac sa rezolv problema.

Intrebare de noob: platinile trebuie sa se atinga cand se apropie nu? si doar cand se departeaza, sa se departeza pana la distanta corecta, nu?
Last Visitors
DarthVader has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for DarthVader.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th April 2024 - 05:21 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here