IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Nicholas27 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Nicholas27
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 10-June 09
Profile Views: 0*
Last Seen: 7th January 2014 - 03:43 PM
Local Time: Apr 24 2024, 05:00 PM
13 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

Nicholas27

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
7 Jan 2014
Salut,
Un cunoscut a fost sa isi schimbe bateria de la cheia unui Ignis 1.3 benzina (an fabr aprox 2003-2005) dupa ce a schimbat bateria inchiderea centralizata nu mai functioneaza, masina porneste, se incuie/descuie manual dar nu si din telecomanda, cheia emite sigur, a fost verificata. Am inteles ca trebuie reprogramata dar nu stiu cum, are cineva idee?
Multumesc!
19 Apr 2012
Salut,
Am o problema cu ceasurile de bord, acestea nu mai functioneaza (turometru, vitezometru, combustibil, temperatura) isi mai revin de capul lor din cand in cand.
Pana acum din ce am citit pe internet nu am gasit decat o rezolvare cu un releu (de dacie) care sa imi declupeze o siguranta atunci cand pornesc motorul. Intr-adevar functioneaza chestia asta, daca scot siguranta respectiva cesurile isi revin dar de fiecare data cand opresc motorul, se reseteaza calculatorul de bord (ora, km parcursi, consum, etc).
A mai patit cineva asa ceva, stie o alta rezolvare, ce ar putea fi de vina!!!???

Multumesc!
19 Oct 2011
Salut,
Am o OCTAVIA 1, 1.9 TDI/110 cp, cod motor AHF si am urmatoarele intrebari:

1. trebuie sa schimb bujiile dar am vazut ca pe piata se gasesc 2 modele unele mai lungi altele mai scurte, unele cu un filet de 1 altele 1,25 (parca) imi poate spune cineva ce are trebuie sa imi iau, si un sfat despre firma ar prinde bine.

2. tot aici am masurat cu aparatul de masura tensiunea la fise si aceasta lipseste cu desavarsire, stie cineva de ce, ce sa verific!!?!

3. am facut ITP-ul si cand au incercat sa imi verifice franele pe fata masina se infrana singura (atunci cand era pe role) cei de acolo ziceau ca s-ar putea sa am ceva la ABS dar la fel am patit si la celalalt ITP atunci "meseriasul" zicea ca am o probl la diferential ideea este ca masina merge perfect, nu se infraneaza singura niciodata, ABS-ul lucreaza, diferentialul la fel, are cineva cunostinta de o asemenea problema?
10 Jun 2009
Salut,
Am o Skoda O1 1,9 tdi 110 cp, acum cateva zile m-a mancat in fund sa o spal la motor de atunci imi face mari probleme im momentul in care vreau sa intru in treapta 1 de viteza si 3, in treapta 1 nu intra deloc cateodata, trebuie sa debraiez de mai multe ori iar in treapta 3 intra "jucandu-ma" cu schimbatorul si fortand cat de cat (am impresia ca atunci cand motorul este rece nu exista nici o problema, inca nu sunt sigur de acest lucru deoarece am problema de 2 zile)
Are cineva vre-o idee, a mai patit cineva asa ceva!?
pls HELP!!!
Last Visitors
Nicholas27 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Nicholas27.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th April 2024 - 04:00 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here