IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Imprastiat ca vantul
Personal Info
getodac
specialist
45 years old
Male
Ramnicu Valcea
Born June-17-1978
Interests
No Information
Statistics
Joined: 2-December 08
Profile Views: 98*
Last Seen: 11th March 2023 - 06:56 AM
Local Time: Mar 29 2024, 09:22 AM
1.029 posts (0.18 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

getodac

Membri

******


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
10 Feb 2017
Pe 1 august 2016 am depus documentele necesare la protectia sociala pentru obtinerea rovinietei gratuite, doamna de la biroul PS, mi-a spus explicit sa nu cumpar rovinieta pana nu o primesc pe cea gratuita pentru ca, daca am rovinieta activa nu vor putea emite pe cea gratuita. Am primit rovinieta gratuita cu data de 1 septembrie 2017 valabila un an. Ieri am primit prin posta o amenda pentru circulatia pe drumurile publice fara roviniet in data de 10 august 2016, adica exact in perioada in care asteptam sa-mi fie eliberata rovinieta gratuita.
Pot contesta undeva aceasta amenda, poate fi ea anulata in vreun fel? desi nu am nici o dovada ca am depus actele pe 1 august, adica inainte de a comite infractiunea...
12 Feb 2016
Sunt intr-o oarecare dilema, stiu ce imi doresc, dar nu stiu ce sa aleg. Vreau sa-mi cumpar o masina 4x4, second hand, nu mai veche de 2006-7 cu care sa pot urca fara teama pe dealuri cu drumuri neasfaltate si drumuri forestiere, care sa aiba garda inalta, sa fie cat mai mica, cu portbagaj cat mai mare, motorizarea nu m-am hotarat, dar indiferent de alegere nu trebuie sa depaseasca 2L, obligatoriu cutie automata si pilot automat, 4 usi, aproximez circa 30.000 km/an. Bugetul este de maxim 7k euro, prin exceptie poate urca la 8k.
Inclin pana acum spre Suzuki Grand Vitara (exclus Jymmy sau Vitara in doua usi) si Toyota CR-4, dar asta depaseste bugetul. Alte modele nu am studiat si nici nu prea stiu ce mai exista in clasa asta, aici va rog pe voi sa ma ajutati. Orice sfat e bine venit. Multam anticipat!
15 Mar 2014

Potrivit Legii nr. 571/2003 puteti directiona impozitul anual pe veniturile obtinute in anul precedent din salarii sau asimilate salariilor, catre Asociatia noastra. Impozitul a fost virat deja la bugetul Statului, iar procentul de 2% la care se refera legea nu se plateste suplimentar. Daca nu doriti sa directionati procentul mentionat mai suscatre Asociatia noastra, banii vor ramane la bugetul Statului, care ii va folosi dupa cum crede de cuviinta. Ca urmare, v-am fi recunoscatori daca dumneavoastra impreuna cu membrii familiei, rudele, colegii de serviciu sau prietenii dumneavostra, ati ajuta ASOCIATIA DE SCLEROZA MULTIPLA VALCEA!
Formularul 230 (Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual) il puteti solicita de la Asociatia de Scleroza Multipla Valcea la adresa de e-mail smvalcea@yahoo.com sau telefonic la numarul 0743.882.057 pana la sfarsitul lunii aprilie anul curent.
Veti contribui astfel la sustinerea programelor noastre de care vor beneficia persoanele cu scleroza multipla din judetul Valcea!
VA MULTUMIM!
21 Feb 2012
Problema e urmatoarea, in ianuarie am facut o cerere de transfer a dosarului de handicap de la DGASPC Ploiesti la DGASPC Constanta, termenul legal este de 30 de zile calendaristice si a fost depasit, iar nimeni nu stie unde se afla. De la registratura DGASPC Ploiesti m-au informat ca dosarul a fost trimis a doua zi de la inregistrarea cererii dar la Constanta nu a ajuns nici azi. Problema nu o reprezinta valoarea indemnizatiei care e de kkt ci avalansa de probleme care au aparut dupa si care m-a privat de alte drepturi si beneficii inclusiv la serviciu. Firma unde lucrez risca sa fie si ea sanctionata ca unitate protejata din lipsa noului certificat de handicap ce ar fi trebuit sa fie emis la Constanta, dar care nu-l emit din lipsa a dosarului. Pana acum dupa aproape doua luni de la inregistrarea cererii de transfer valoarea pierderilor directe si indirecte a depasit suma de 2000 euro si vor continua sa creasca. Pe cine ar trebui sa dau in judecata directia de la Constanta sau cea de la Ploiesti? Am vreo sansa de reusita? Cui ar trebui sa ma adresez prima data, unui avocat? Nu vreau sa trec cu vederea nici marlania tipelor care mi-au raspuns la telefoane in cel mai vulgar mod posibil, pe care nu credeam ca il poate rosti un bugetar, nu vreau sa trec cu vederea nici plimbatul de la un ghiseu la altul si nici amenintarea ca ma voi intalni cu ele si la comisie si vor avea grija de mine daca le voi face plangere, nu mai sunt dispus sa inchid ochii la tot ce mi se intampla de doua saptamani, la toata umilinta la care sunt supus doar pentru ca sunt handicapat. Undeva se incalca legea si lucrul asta trebuie indreptat, nu este posibil ca un cacat de dosar sa faca mai mult de 30 de zile intre doua orase municipii de judet si atunci cand ceri lamuriri sa ti-se bage punul in gura la modul "treci la colt handicapatule". De ce trebuie sa pierd timp si bani, de ce firma mea trebuie sa fie sanctionata din cauza unor incompetente..? De ce?
14 Sep 2011
Primul accident in care sunt implicat ca sofer, de 3 ani de cand conduc si nu am reusit sa il rezolv amiabil cu domnisoara cu care am intrat in coliziune. Fiecare a tinut-o pe a lui pe un ton civilizat fara dramatisme inutile, desi citeam in privirea ei disperare. Faptele pe scurt: amandoi era opriti pe o strada fara prioritate incercand sa facem stanga pe un bulevard, ea pe banda de langa axul strazii eu in dreapta ei, amandoi semnalizam stanga, eu eram cu cu botul masinii ceva mai in fata ca sa vad mai bine cand se elibereaza traficul din stanga, in momentul in care a fost liber am plecat mai repede si am facut stanga, fara sa imi parasesc banda, ea desi semnaliza stanga a mers inainte cativa metri, nu a tinut banda de langa axul strazii si a intrat cu farul dreapta in roata mea stanga spate, din manevra ei am dedus ca a vrut imediat dupa ce face stanga sa parcheze si de aceea a intrat practic pe banda mea lovindu-ma. Domnisoara respectiva considera ca i-am taiat fata (desi repet ca nu mi-am parasit nici o clipa banda mea) si ca nu i-am dat prioritate. Nereusind sa ne intelegem am cazut de acord sa ne intalnim maine dimineata la politie. Masina mea are doar cateva zgarieturi superficiale pe aripa spate stanga si chiar deasupra rotii putin infundata, masina ei un peugeot 206 nou are farul dreapta spart si este plesnita serios la imbinarea aripi fata dreapta si bara fata. Domnisoara initial a spus ca nu ma vazut in dreapta ei si cand eu i-am replicat ca era prea ocupata sa vorbeasca la telefon a inceput cu acuzele ca i-am taiat fata, acum ma intreb cum Dumnezeu o sa pot demonstra eu maine ca mi-am tinut banda, va fi cuvantul meu impotriva cuvantului ei. Ce imi recomandati prieteni?
Last Visitors


4 Apr 2021 - 9:18


22 Dec 2013 - 19:47


2 Dec 2013 - 20:11


31 Jul 2012 - 8:24


12 May 2012 - 21:11


23 Feb 2012 - 23:24


30 Oct 2011 - 9:52


7 Oct 2011 - 8:13


18 Aug 2011 - 10:51


26 Jun 2011 - 20:22

Comments
Other users have left no comments for getodac.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 11:22 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here