IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
xplicit doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
xplicit
sofer
Age Unknown
Male
Brasov
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 27-October 08
Profile Views: 103*
Last Seen: 15th December 2009 - 09:31 PM
Local Time: Apr 19 2024, 03:52 AM
80 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo ady_mardare
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

xplicit

Membri

***


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
10 Apr 2009
Salut,


Pentru ca s-a facut asa de frumos pe afara, mi-am petrecut mai mult timp cu Suzy. Am observat de la un timp ca scartaie metalic cand virez dreapta,deci scartaie numai cand virez dreapta,nu si stanga. Chit ca rotile sunt aproape drepte sau virarea s-a facut complet se aude scartaitul acela intermitent ca de la discurile de frana cand sunt mai tocite. Interesant e ca nu se aude tot timpul, ci numai uneori, uite de ex azi dimineata nu a facut absolut deloc asa. Sunetul este de fier pe fier,foarte ascutit si intermitent, probabil freaca numai pe unele portiuni. La discuri m-am uitat nu sunt foarte uzate, deci nu cred ca e din cauza asta, in toamna cand am facut revizia baietii au zis ca mai merg cel putin 6 luni. Problema asta am observat-o din toamna inainte de a face revizia insa nu i-am acordat importanta. Alt simptom este (atunci cand nu scartaie) se aude la roata un pacanit foarte slab, si seamana cu sunetul pe care il produce agatatoarele alea de plastic cu care se leaga capacele de roata, insa eu am jenti de aluminiu, si de aceea nu vad care ar putea fi sursa sunetului.Frecventa pacanitului creste o data cu viteza, deci e clar undeva se atinge ceva intr-un punct si cu cat creste viteza cu atat creste si viteza pacanelii.
Sper ca am fost destul de explicit, daca cineva imi poate da un sfat ref la problema, va rog ....eu nu ma pricep, ma uit ca vaca in teava la roata aia dreapta si nu vad nimica anormal.


o zi insorita!
9 Mar 2009
Tocmai am avut un 'mic' accident si a trebuit sa schimb bara de protectie fata.Modelul meu este GS si nu am putut recupera ornamentele acelea negre de pe bara. Stie cineva cum pot sa fac rost numa de alea sau daca nu cat ar costa.

thanks...
Last Visitors


22 Sep 2009 - 15:27


5 Apr 2009 - 6:38
hdi


15 Mar 2009 - 11:55


15 Mar 2009 - 11:35


10 Mar 2009 - 15:31

Comments
Other users have left no comments for xplicit.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th April 2024 - 07:52 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here