IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
horhe2 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
horhe2
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 5-October 08
Profile Views: 56*
Last Seen: 12th October 2008 - 04:26 PM
Local Time: May 5 2024, 02:48 AM
1 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

horhe2

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
5 Oct 2008
Salut, Am si eu rugaminte la voi, daca binevoiti sa ma ajutati, as dori sa i-mi cumpar o masina si mam oprit asupra unei Skoda OT cu motor de 1.6, acum cea mai mare problema a mea este cutia de viteze, citind pe mai multe forumuri, am inteles ca la modelele de la tour sunt ceva probleme cu cutia de viteze, si as vrea sa stiu daca este ceva general si asa ceva se gaseste la toate masinile, sau astea doar sunt cateva gazuri, ca din discutiile celorlalti, pe mine unu raspunsurile ciar nu mau multumit, si daca acest lucru se poate remedia si cum, mam gandit si pentru un O2 dar, deja depaseste bugetu alocat pentru masina cu vreo 2000 eur ( cu aceeasi motorizare), fata de OT si chiar nu am de unde sa mai scot aceasta diferenta .
Am fost la reprezentantele la toate marcile de masini posibile, am facut test drive, cu majoritatea, in afara de OT care din cate am inteles nu este decat cu motoru de 1.9 diesel.
In momentu de fata stau in dubii daca sa aleg intre Scoda (cu toate ca pe majoritatea forumurilo, am vazut o gramada de probleme care apar la aceste masini) si un Ford Focus dar acesta cu motoru de 1.4.
Eu am carnet de 6 ani, fara incidente, am condus o dacie 1310, vreo 60.000 Km, timp de 4 ani, iar acum am un logan de 2 ani cu 20.000Km. As vrea sa schimb loganu, deoarece nu ma multumit in anumite privinte, cand ai nevoie sa te ajute la o depasire, nu o face, si cand nu, fuge de rupe.
Daca ma poate ajuta cineva care are o Skoda Octavia Tour cu motor de 1.6, sa i-mi zica daca a intampinat aceasta problema si ce fel de probleme apar pe parcurs
Last Visitors


6 Oct 2008 - 7:13

Comments
Other users have left no comments for horhe2.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2024 - 01:48 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here