IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Rebel doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Rebel
specialist
Age Unknown
Male
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 11-July 08
Profile Views: 417*
Last Seen: 24th January 2012 - 08:21 PM
Local Time: Mar 19 2024, 12:07 PM
2.198 posts (0.38 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Rebel

Membri

******


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
16 Mar 2011
Daca ati folosit tratamente homeopate ca alternativă la cele exculsiv chimice din medicamentele din farmacii, atunci trebuie să semnăm această petiție către Paralamentul European. Sunt necesare 1 milion de semnături.
Aici puteți semna petiția pe site-ul
http://www.eu-referendum.org/english/petit...edies_info.html

După ce accesați dați click pe prima bulină din dreapta sus și completați formularul.


Petitie on line referitoare la initiativa referendumului european (vezi link-ul de mai jos) pe tema utilizari plantelor medicinale

"EUROPEAN REFERENDUM INITIATIVE"
Pentru ca obiectul unei asemenea petitii sa devina subiect de dezbatere in Parlamentul European, sunt necesare 1 milion de semnaturi.

Este nevoie de 2 minute pentru a citi e-mailul transmis si pentru a semna petitia.
De la 1 aprilie, romanii risca sa ramana fara plante medicinale

de Bogdan Tiberiu Iacob, Inpolitics

"Nu mai iau medicamente de 15 ani, ma tratez cu ceai de paducel". Declaratia apartine unui distins consilier prezidential, Catalin Avramescu, si a fost facuta acum cateva saptamani, la un simpozion pe teme medicale. Vestea proasta pentru Avramescu vine, insa, de la UE: daca nu isi face rezerve masive de paducel, sa-i ajunga alti 15 ani, va fi nevoit, curand, sa treaca iar pe medicamente.

Producatorii romani de leacuri naturiste, pe baza de plante medicinale, mai au cateva luni la dispozitie pentru a respecta directiva UE cunoscuta sub numele Traditional Herbal Medicinal Products (THMPD)", care a fost adoptata la 31 Martie 2004, si care cere ca, de la 1 aprilie 2011 toate plantele medicinale sa fie procesate dupa aceleasi procedee ca si celelalte produse farmaceutice.





Acest lucru presupune inclusiv obtinerea de certificate legale, la fel ca medicamentele, al caror cost se apropie sau depaseste 100.000 de euro pentru fiecare planta in parte, desi acestea sunt folosite de mii de ani.

Costurile uriase pe care le presupune intrarea in legalitatea vor lichida micii producatori din domeniul plantelor medicinale in favoarea marilor colosi farmaceutici, ale caror produse nu vor mai fi concurate de paducelul lui Avramescu.
Un semnal de alarma a fost tras, recent, intr-un articol publicat pe siteul infowars.com <http://infowars.com/> , care avertizeaza ca, "In loc sa priveasca produsele alimentare si medicamente traditionale ca probleme legate de drepturile omului, acestea au fost tratate ca probleme de comert. In acest fel, legile privind alimentatia si plantele sunt focusate pe dorintele marilor corporatii, nu pe nevoile si dorintele oamenilor".

Europarlamentarul liberal Norica Nicolai spune, pentru Inpolitics, ca situatia este extrem de serioasa si de grava, totodata, pentru Romania:
"La noi, pretul urias al medicamentelor face ca majoritatea romanilor sa opteze, atat cat pot, pentru tratamente traditionale cu plante medicinale. Musetelul sau coada-soricelului sunt singurele leacuri pe care si le mai permit sute de mii de oameni, iar apropiata lichidare a comercializarii lor va da o lovitura cumplita sanatatii, si asa precare, a romanilor.
Producatorii nostri din domeniu nu vor putea sa se conformeze directivelor UE fara a intra in faliment, e o situatie dramatica si incercam in zilele urmatoare, la nivelul grupului de europarlamentari romani, sa gasim o solutie, poate o amanare a aplicarii directivei in cauza sau ceva asemanator, dar e greu de spus, in acest moment, daca se mai poate face ceva.
Din pacate, daca nu vom reusi, iar producatorii romani nu se conformeaza noilor norme europene dupa data de 1 aprilie 2011, tara noastra risca sa fie data in judecata de catre marile concerne farmaceutice si nu e greu de ghicit care ar fi soarta unor asemenea procese".

sursa http://www.sroscas.ro/site/2010/10/20/de-l...nte-medicinale/ <http://www.sroscas.ro/site/2010/10/20/de-la-1-aprilie-romanii-risca-sa-ramana-fara-plante-medicinale/>

Intrati pe link-ul de mai jos pt. a semna petitia !!


http://www.eu-referendum.org/english/petit...edies_info.html




S-a pornit o initiativa de referendum la nivel european cu scopul de a cere pastrarea remediilor pe baza de vitamine si a terapiilor naturiste care se vor a fi excluse in baza sinistrului Codex Alimentarius


Este sansa noastra sa mai putem alege o viata sanatoasa si naturala. Sunt necesare 1.000.000 de voturi.
Alatura-te si tu daca vrei sa mai avem acces la hrana sanatoasa si terapii naturiste ori pe baza de vitamine.

PS: putem schimba ceva, dar numai daca actionam! Trimiteti mai departe tuturor cunoscutilor.


bibliografie
Codex Alimentarius
Tratatul de la Lisabona
http://www.eu-facts.org/en/index.html <http://www.eu-facts.org/en/index.html>
http://www.health-peace-justice.org/ <http://www.health-peace-justice.org/>
http://www.profit-over-life.org/ <http://www.profit-over-life.org/>
http://www.thenhf.com/ <http://www.thenhf.com/>
17 Jan 2011
UN ACT DE CULTURA
Un film pierdut si acum regasit


ODESSA IN FLACARI
1942- FILM DE ARHIVA-
IN LIMBA ITALIANA, SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA

Cinematografia romaneasca a primit un dar nesperat.

De curand, presa italiana a scris despre un fapt cu totul inedit, anume descoperirea intamplatoare in arhivele studiourilor Cinecita din Roma a peliculei filmului Odessa in flacari, considerat definitiv pierdut.

Odessa in flacari, realizat in anul 1942, intr-o coproductie romano-italiana este consemnat in istoria cinematografiei europene si nu numai, o capodopera a genului.

Despre el au ramas doar cronici, unele consemnari, fotografii si afise.

Avand ca subiect drama refugiatilor din Basarabia, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, ca si a ororilor comise de trupele NKVD-ului, predecesoarea KGB-ului, filmul a fost interzis dupa ocuparea tarii de catre Uniunea Sovietica, iar protagonistii acestuia aruncati in inchisori.

Depus in arhivele cinematografiei, la fondul peliculelor cenzurate, deci total oprite nu numai de a fi difuzate, dar nici vizionate intr-un cadru restrans, multi ani Odessa in flacaria figurat doar in registrul de evidenta al arhivelor, apoi a disparut din scripte.

Dupa decembrie 1989, unii cercetatori in istoria filmului au cautat zadarnic sa dea de urma peliculei, investigatiile ducand la concluzia ca ea a fost confiscata de “ consilierii sovietici” din perioada ocupatiei, dupa care a fost scoasa din evidente, de catre Directia presei si tipariturilor, fosta cenzura.
S-a mai descoperit ca Securitatea a dat ordin prin care s-a dispus distrugerea unor filme de razboi din perioada 1940-1944, considerate fasciste si “imperialiste”, dusmanoase “oranduirii socialiste”.

Capodopera cineatografica apartine regizorului italian Carmine Gallone, unul dintre cei mai renumiti ai timpurilor sale. Scenariul este semnat de dramaturgul Nicolae Kiritescu. “Odessa in flacari” urma traditia inaugurata de primul mare film romanesc din 1912, care omagia victoria trupelor romane in Razboiul de Independenta din 1877.

“Odessa in flacari” este o pagina vibranta de istorie, aratand lumii, in 1942, la Festivalul de la Venetia – unde de altfel a castigat Marele Premiu – ce inseamna ocupatia bolsevica si teroarea stalinista.
Timp de mai bine de o jumatate de secol, despre acest film nu s-a pomenit nimic.

ODESSA IN FLACARI
(IN LIMBA ITALIANA, SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA)

Vizionati intregul film AICI

sau dati copy paste la linkul de mai jos

http://telecinemateca.com/odessa-in-flacari-filme-romanesti/




17 Jan 2011
Luati si va minunati. Asta da fotografie!

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
17 Jan 2011
Un nou email de la Jaguar. Intrucat nu pot pune aici clipurile primite de la JagTV va pun cateva clipuri youtube.
Jaguar isi serbeaza cei 75 ani de existenta prin noul sau model X-C75. O masina care imi place.
It might be included in your bucket list. smile.gif









Articol
15 Jan 2011
In ultimul timp, pe continentul american, prezentarea unui produs prin murdarirea ori denigrarea concurentei a ajuns la forma de arta .
Sunt vadit deranjat de reclamele mincinoase, denigratoare si al caror continut plin de aroganta sau lipsa de bun simt este debordant. Sunt dealtfel scarbit sa constat cata lipsa de imaginatie au unii, care nu este doar evidenta ci si de-a dreptul jenanta.
Pe mine personal ma deranjeaza cum anumite firme isi permit sa se compare cu anumiti constructori sacri in domeniu si mai ales de felul in care o fac.
Probabil ca ii doare undeva de reactia mea, dar pe aceasta cale le fac cunoscut ca in cazul meu nu numai ca le ignor produsul dar chiar respectiva reclama contribuie destul de eficient la hranirea acestei repulsii.

Iata cateva:


Yep, If you are an ignorant, you will fall for it! laugh.gif



Hyundai, you are obsessed with BMW. Please grow up and compair yourself with your direct competitors.


Ohh... Mercedes design... inspiring isn't it?
Good joke! 36182451.gif
Last Visitors


12 Mar 2019 - 20:21


27 Nov 2018 - 11:45


20 Feb 2014 - 18:24


6 Jan 2014 - 17:18


29 May 2012 - 10:43


18 Apr 2012 - 19:33


24 Jan 2012 - 16:01


24 Jan 2012 - 12:20


16 Sep 2011 - 11:00


15 Sep 2011 - 19:40

Comments
Other users have left no comments for Rebel.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th March 2024 - 10:07 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here