IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
auarsene doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
auarsene
sofer incepator
49 years old
Male
Bucuresti
Born Sep-19-1974
Interests
No Information
Statistics
Joined: 24-June 08
Profile Views: 76*
Last Seen: 28th September 2017 - 04:17 PM
Local Time: May 10 2024, 10:15 AM
14 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

auarsene

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
19 May 2015
Am o Octavia II, benzina, din 2007. Primii 5-6 ani motorul nu manca absolut deloc ulei, cand mergeam sa fac revizia anuala nivelul uleiului era neschimbat fata de revizia anterioara. Merg in medie 15000 km pe an, preponderent in Bucuresti. Apoi situatia s-a schimbat, motorul a inceput sa manance ulei, parca in ritm progresiv. Acum am ajuns sa completez cam 1litru la 3 luni. Care poate fi explicatia? Stiu ca in manualul masinii scrie ca e normal ca masina sa consume ulei, dar nu scrie si cat anume e normal si care e cantitatea peste care devine o problema. Consumul la care am ajuns eu e deja o problema, sau inca sunt in limitele "normalului"?
Un singur lucru s-a schimbat in aceasta perioada: in ultimii 2-3 ani eu am inceput sa folosesc in condus frana de motor in aproape orice situatie care necesita franare. Pana atunci nu foloseam niciodata decat pedala de frana. Nu sunt foarte sigur daca perioada in care am inceput sa folosesc intensiv frana de motor si cea in care am inceput sa completez uleiul se suprapun perfect, dar aproximativ asa ar fi. Este posibil ca asta sa fie motivul consumului de ulei?
Multumesc!
16 Nov 2012
Buna ziua!
Octavia II, 2007, 1,6MPI
La intoarcerea de la tzara, drum pe care am o portiune de 5km neasfaltata (drum de munte), am observat ca imi joaca volanul usor, 1-2cm stanga-dreapta, atunci cand merg drept, pe asfalt perfect plan. Nu am zgomote sau alte manifestari, jocul dispare cand manevrez volanul si reapare cand merg drept inainte. Va rog sa-mi spuneti unde sa ma adresez si ce sa investighez? Volanul, caseta de directie, bucsi, articulatii?
Multumesc!
3 Nov 2009
Salutare!

De cateva saptamani am un scartait nasol la puntea fata cand trec peste denivelarile astea puse in dreptul limitarilor de viteza la 30km/h. Daca trec cu o singura roata, nu am nici o problema, pot sa urc si borduri si nu se aude nimic, dar daca trec cu ambele roti fata peste denivelari, se aude un scartzait dublu, odata la urcare si o data la coborare. Cand trec cu rotile din spate, nu se aude nimic in neregula.
Aveti vreo idee, inainte de a ma duce la service cu ea?

octavia II, 1,6 MPI, Trend, iunie 2007
10 Oct 2009
Salutare!

Am reusit sa-mi ard bricheta, sau cel putin asta presupun ca s-a intamplat, pt ca nu mai functioneaza, iar cand am schimbat siguranta arsa, cea noua s-a ars si ea instantaneu. Deci presupun ca se produce un scurt in bricheta. Un obiect greu a fost pus pe ea si a stat asa cateva ore, deci bricheta nu a mai putut sa sara si presupun ca s-a topit vreun fir, ceva.
Pt ca ma pricep putin la partea electrica, as vrea sa depanez singur problema, dar nu ma descurc sa demontez bricheta. Tot ce am reusit a fost sa am oarecare acces pe la schimbatorul de viteze, caruia i-am saltat fusta aceea care-l inconjoara, dar acolo m-am oprit.
Ma poate lamuri cineva cum pot demonta bricheta? Trebuie desfacuta toata consola cu cotiera si frana de mana, sau e vreo solutie mai simpla?

Mutumesc!

Octavia 2, 1,6MPI, echipare Trend
Last Visitors


9 Mar 2011 - 13:03


8 Feb 2010 - 21:43

Comments
Other users have left no comments for auarsene.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2024 - 10:15 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here