IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Tiby26 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Tiby26
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 17-June 08
Profile Views: 180*
Last Seen: 3rd July 2008 - 11:11 AM
Local Time: Mar 28 2024, 08:35 AM
7 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Tiby26

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
19 Jun 2008
Cu siguranta ne-am confruntat toti cei care detinem masini Seat, Skoda, VW cu probleme la service-urile Porche. De exp. , mie imi sta aprins de ceva timp becul care in cartea masinii, imi arata ca este cel de la catalizator. Mi-am facut o programare la control, iar raspunsul a fost acela ca masina nu are nimic, doar ca poate benzina bagata nu este aceea care trebuie.(desi bag ceea ce mi-i s-a recomandat). Becul nu mi-a mai aparut pe bord vreo 2 luni. Tinand cont ca urma si revizia anuala (masina fiind inca in garantie), becul fiind aprins din nou, i-am pus sa-mi verifice inca o data daca este sau nu vreo problema. Din nou, mi-i s-a spus ca masina este ok. nu are absolut nicio problema, ca becul sta aprins din cauza unui contact etc etc...in mom acela le-am zis, pai ok, daca are becul vreo problema, va rog sa-l inlocuiti sau sa reparati ceea cea e defect, deoarece masina este in garantie...raspunsul lor a fost unul pt care imi venea sa sar la gatul lor, acela ca mai am doar o saptamana garantie si ca trebuie facuta o alta programare care ar fii depasit termenul de garantie si ca daca se descopera vreo defectiune va trebui sa suport cheltuiala...nush exact cat costa un catalizator nou, dar am inteles ca pe putin 30 mil lei.Acum merg cu masina cu becul aprins in speranta ca nu are nik(intr-adevar masina nu prezinta slabiciuni). Macar daca-mi spuneau da domne e stricat trebuie inlocuit, stiam ce am de facut...intrebarea mea e, stie careva vreun service in care pot sa-mi fac vreo verificare deoarece nu mai pot conta pe ajutorul celor de la Porche + ca o verificare e vreo 700 RON... MARE GRIJA CELOR CARE AU MASINI DE LA PORCHE ROMANIA!
17 Jun 2008
Salut,

Am si eu o intrebare...un prieten de-al meu si-a luat de curand o honda civic sedan, motor 1.8 140 cp...la prima vedere nu mi-a placut, insa din mom in care am intrat in ea, parerea s-a cam schimbat.Interiorul e bestial, iar ca putere mie mi-i s-a parut ca se infige chiar f bine cand bagi piciorul in ea. Initial ma gandeam sa-mi cumpar o masina diesel tinand cont ca are un consum mai bun decat cel pe benzina. Problema e ca acum motorina e mai scumpa + ca am cam ajuns la parerea ca nu prea se merita una diesel daca nu faci f multi km pe an. Honda asta o are de cateva luni si face cam 150 km pe zi si consumul este de maxim 10l/100 km(asta cu aer + aglomeratia din buc). Intrebarea mea e, honda ca masina, este una buna? se merita? Si referindu-ma in special la modelul asta, aveti vreun sfat? e bun sau...? vreau sa aud parerea mai multor persoane ca a lui este una buna smile.gif
17 Jun 2008
Salut,

Sunt nou pe aici si as avea si eu o intrebare....am un seat leon din 2006(aprilie) si as vrea sa-l vand...problema e ca nu stiu cam cat as obtine sau cu cat sa-l pun la vanzare..are doar 13.400 de km si ma gandesc ca as putea sa obitn un pret bun, asta vazand alte masini cu un nr mult mai mare de km decat a mea, ca se vand si cu 13.000...aveti vreo idee cam cat as obtine?
Last Visitors
Tiby26 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Tiby26.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 10:35 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here