IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
godzilla doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
godzilla
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 14-June 08
Profile Views: 53*
Last Seen: 25th January 2010 - 06:51 PM
Local Time: Apr 16 2024, 02:39 PM
14 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

godzilla

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
10 Jun 2009
Salut tuturor,

Am si eu o mare problema cu un SSS cumparat anul trecut. Dupa ce am ajuns la 30.000km am auzit un zgomot foarte slab la motor genul de zgomot pe care il face injectia de la diesel. M-am dus cu masina in service (Suzuki Radacini) sa vedem care este problema si in acelasi timp sa fac si rezizia de 30.000km (12.03.2009) . La intrarea in service mi s-a spus ca masina are motorul dezechilibrat si ca trebuiesc inlocuite niste piese. S-a facut o constatare la masina si mi-au spus ca aveam ulei ca becul de la senzorul de presiune nu era aprins (asta vazusem si eu) si ca nici nu s-a gasit vreo eroare in ecu-ul masinii la verificare, deci toate erau in regula din punctul meu de vedere, doar ca urmau sa vina cei de la Suzuki Romania sa constate ce piese sunt defecte si ce trebuie facut mai departe.
Dupa 2 saptamani de la intrarea in service primesc un telefon de la Suzuki Radacini in care mi se spune ca nu aveam destul ulei in masina si ca reparatia nu este acoperita de garantie, iar reparatia pentru masina ma costa 1378EURO piesele si 4000RON manopera. Mai mult de atat la momentul acestei informari nici nu stiam clar ce piese trebuiau inlocuite. Evident primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma duc la service si sa discut cu directorul service-ului care mi-a reconfirmat ca la intrarea in service aveam ulei pe joja dar "nu aveam ulei de ajuns in baia de ulei" (2,2l ulei), desi nivelul totusi era la minim in baia de ulei conform hartiilor oficiale pe care mi le-a furnizat.
In fine dupa lungi discutii cu reprezentantii Suzuki Romania si faxuri trimise in Japonia sa spunem ca am obtinut sa-mi repare motorul pe banii lor dar imi pierd garantia la motor pentru ca "notorul este deteriorat complet". Adica pentru a fi mai explicit ei imi schimba niste piese dar imi dau masina cu motorul complet deteriorat iar eu trebuie sa fiu foarte fericit si sa le multumesc pentru atata bunavointa.Problema care se pune este alta si anume nici pana in prezent (10.06.2009) eu nu am primit masina (nu au sosit piesele din Japonia pentru masina) si vroiam sa intreb daca este cineva care se ocupa cu importul de piese auto sau daca stiti pe cineva de incredere de la care pot sa fac rost de urmatoarele piese originale pentru motorul M16A pt SSS de 92KW an fabricatie 2008:

1. Pompa ulei

2. Biele ( 4 bucati )

3. Cuzineti biela

4. Cuzineti palier

5. Arbore cotit

6. Set segmenti

7. Cuzineti axiali

8. Set garnituri

Multumesc,
Alex
Last Visitors


9 Jul 2009 - 16:06


10 Jun 2009 - 11:35


3 Nov 2008 - 8:43

Comments
Other users have left no comments for godzilla.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th April 2024 - 03:39 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here