IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
rexkroki doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
rexkroki
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
46°57? N 7°27? E
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 2-April 08
Profile Views: 280*
Last Seen: 14th September 2014 - 05:55 PM
Local Time: Apr 20 2024, 06:45 AM
160 posts (0.03 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

rexkroki

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
29 Jul 2009
Chiar daca din pacate am fost nevoit sa testez pe pielea mea acest serviciu pot sa va spun si voua cu bucurie ca acesta chiar functioneaza.

Am scris mai multe in jurnalul meu.
20 Jun 2008
ma gandeam sa incercam organizarea unor excursii in natura, pe drumuri neasflatate, in general forestiere, sa folosim putin optiunea 4x4 de pe masinutele noastre smile.gif

uite doua propuneri: DN 66A Campul lui Neag - Baile Herculane si DN 67C Transalpina

ce ziceti, ne miscam si noi mai cu talent smile.gif
20 Jun 2008

din ce am citit pe net drumul era blocat in aceasta primavara de o alunecare de teren si nu se poate trece cu masina. A mai fost cineva prin zona si daca da in ce stare e drumul, a fost deblocat sau e tot impracticabil?

m-ar tenta o traversare in data de 28.06.2008, asta bineinteles daca drumul este deblocat. Se inscrie cineva la "expeditie" ? smile.gif
16 May 2008
din cate am inteles de la cei ce au masinile dotate cu acest sistem este foarte practic si te obisnuiesti repede cu el.

Din cate stiu sistemul functioneaza pe urmatorul principiul: cand cheia ajunge la o anumita distanta (de obicei mai mica de 1 m) de usa aceasta se poate deschide prin apasarea unui buton de pe clanta, celelalte usi ramanand inchise.

Acum nelamurirea: daca in timpul mersului eu blochez toate usile din interior si opresc la un semafor sau stop, cineva din exterior poate deschide usa soferului apasand pe butonul de pe clanta usii, pentru ca practic cheia, chiar daca se afla la mine in interiorul masinii, se afla la mai putin de un metru de usa. Cat de sigur este acest sistem in aceasta situatie? Stie cineva ce se intampla in aceste conditii, se deschide sau nu usa din exterior? Poate cineva care are pe masina acest sistem face un scurt test si ne spune si noua rezultatul.

Multumesc.


PS. eu vroiam defpat sa postez pe sectiunea generala despre Suzuki, nu neaparat la Swift, da nu mi-a iesit...
30 Apr 2008
am m-ai multe neclaritati in ceea ce priveste aceste polite si m-am gandit ca poate mai sunt si altii ca mine, asa ca am zis sa va intreb pe voi smile.gif


cand se comanda un Suzuki se plateste la inceput un avans iar apoi cand vin datele de identificare a masinii se plateste diferenta, urmand ca dupa un anumit numar de zile sa soseasca si masina impreuna cu cartea de identitate si certificatul provizoriu de circulatie care tine loc de talon. Este posibil ca polita CASCO sa fie incheiata pe baza datelor de identificare a masinii astfel incat atunci cand ridici masina de la dealer polita sa fie deja valabila sau poti incheia polita doar dupa ce ai celelalte acte, in acest mod masina fiind cateva zile neasigurata?
Deasemenea, din experienta voastra, la care societate de asigurare este mai avantajos sa asiguri un Suzuki , din punct de vedere al primelor dar si al birocratiei in cazul in care esti nevoit sa folosesti asigurarea pentru acoperirea unor pagube? Poate ar fi interesant daca ati spune si ce prima anuala de asigurare aveti in cazul masinii voastre, pentru a ne putea face o imagine in ceea ce priveste asigurarea raportata la valoarea masinii in functie de diferitele societati de asigurare.

Multumesc.
Last Visitors


8 Jun 2009 - 11:49
fix


22 Oct 2008 - 15:41


26 Sep 2008 - 18:52


23 Sep 2008 - 21:47


22 Sep 2008 - 19:53

Comments
Other users have left no comments for rexkroki.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th April 2024 - 06:45 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here