IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
colombo doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
colombo
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 24-March 08
Profile Views: 124*
Last Seen: 3rd November 2008 - 05:28 PM
Local Time: Apr 18 2024, 08:57 PM
15 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

colombo

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
18 Jul 2008
Buna seara,

Cine cunoaste locuri, in apropierea Bucurestiului, unde se (mai) poate iesi la un picnic, cum se poate ajunge exact acolo etc este rugat sa posteze.

Din cate am auzit si stiu, ca locuri ar fi la Snagov, la Mogosoaia, padurea Cernica, spre Arges (la baraj?), spre Buftea (Ialomita), dar NU stiu care este si mai aerist cat de cat (putina intimitate totusi).

Desemeni, de cand cu atatea retrocedari si proprietati private, sa nu ne trezim ca nu se poate intra, ca este platit, ca este pazit sau ca nu avem voie sa facem focul etc.

Multumesc, o seara placuta si un wk excelent


PS. Acum plec la cumparaturi, asa incat nu am timp sa stau sa caut sa vad daca s-a mai scris sau nu despre asa ceva. Si cum maine de dimineata e plecarea... poate imi si raspunde cineva. Rog adminii, in caz ca s-a mai scris de asa ceva, sa mute topicul. Multumesc.
11 Jul 2008
Salut

Sunt de curand posesorul unui PDA ASUS A696 (cu Windows Mobile 6.0) de care sunt foarte multumit. Mi l-am dorit de foarte multa vreme. Si care intre timp a si "vazut" deja o parte din Europa. Il recomand cu caldura...

Pb este insa alta. Pana acum a mers ireprosabil (si merge si in continuare), numai ca, nu stiu ce mi-a venit mie sa incerc sa suprascriu hartile (de fapt numai pe cea de Ro), cu aia din versiunea 2008, sa... testez si eu.... si vad si eu ce si cum (cu atat mai mult cu cat fisierul era aproape dublu (12 GB fata de 7) si in speranta ca era mai completa...).

Ce-am facut? Am redenumit fisierele basemap si Romania, din numele pe care le aveau in versiunea 8 (pt ca au un 8 in denumire; gen Romania8_xxxx etc), in numele lor simple (asa cum le aveam in versiunea 2006). Am avut grija sa copiez insa inainte basemap-ul si Romania (alea ale lui 2006, ale bune) in alta locatie.
Apoi rescris fisierele (prin copiere) cu pricina. Inainte de copiere am dezinstalat aplicatia. Dupa copiere reinstalat aplicatia (nu mai stiu, cred ca am dat si restart, am scos si introdus din nou SD-ul). Toate bune si frumoase numai ca imi zicea ca hartile sunt expirate.

M-am gandit ca o fi de la basemap. Iar dezinstalat si rescris prin copiere fisierul basemap cu ala care-l salvasem in alta locatie, ca back-up (si deci cel opriginal), restartat si reinstalat aplicatia. Acelasi lucru: harti expirate.

Buuuun..., iar dezinstalat, rescris prin copiere si harta Ro, cu fisierul de back-up, restarat si resintalat aplicatia. Acum nu mai da acel mesaj si merge... DAR, daca dau la navigare -> traseu -> editare -> cautare -> adresa (ca asa faceam si pana acum si mergea foarte bine din prima) si aleg tot ce trebuie (tara, orasul, strada si nr)... NU imi mai apare in traseu (meniul ala in care ii mai pot adauga adrese (prin creare), in care mai am si optimizare, stergere, sus sau jos (ca sa pot pune o adresa inaintea sau dupa alta in cazul in care am pct intermediare).

DAR, daca caut o adresa si o gaseste si o marchez ca start sau destiunatie, si ma intorc la traseu -> editare, atunci apar (sunt/devin vizibile) liniile cu adresele si daca vreau sa mai adaug inca una, acum o afiseaza. Dar cum sterg istoricele si vreau sa adaug o adresa in traseu, de noua, nu o mai afiseaza (desi pe harta o localizeaza corect).

Ce-i de facut? De la ce poate fi? Ca in afara de instalare, dezinstalare nu mai stiu. Am dat si un reset la hard... degeaba. Tot asa face.


Multumesc si in speranta ca poate cineva s-a mai intalnit cu o asemenea pb sau ca imi veti da o idee/solutie care sa merga.


PS. Si a propos, dupa ce dezinstalez o aplicatie, de ce ea continua sa fie vizibila la cele mai recente sau in meniul de unde imi pot customiza ce sa-mi apara in meniul/butonul de start? (iar daca dau intentionat click pe iconita aia (care, ce-i drept, este un dreptunghi alb si nu sigla de pana acum cu albastru, de la iGo), imi zice ca nu poate deschida aplicatia)).
Cand se dezinstaleaza o aplicatie nu se sterge tot ce are legatura cu ea? Pe un PC e mai simplu, ca acolo dupa uninstall (din Control Panel sau din start->programs) tot mai raman inregistrari orfane care trebuie sterse manual de pe C: sau din program files sau din registry.... dar aici...

Si inca o chestie: cum pot reinstala sistemnul de operare Windows Mobile pe PDA?

Multumesc mult




23 Jun 2008
Bun gasit

In viitorul foarte apropiat voi face o deplasare de cateva zile pana, cu masina personala, pana la Bratislava.

Rog pe cei care au mai fost de curand si/sau stiu, sa-mi dea cateva recomandari si sfaturi, legat de drumuri rute si nu numai, cum ar fi:
- acte necesare;
- asigurarea medicala? Cum e: trebuie si pe durata transportului is pe per sederii acolo? unde e mai avantajos s o fac? Cam cat costa (ar fi doar pt 4 zile max)
- rovignete (la unguri?): de unde se iau, cat sunt valabile si cat costa?
- de autostrazi si rute; se platesc, nu? cat costa? Si ce traseu recomandati. Nu prea am nici f. mult timp la dispozitie ca sa zicem ca ma apuc acum si ocoloesc si sa merg numia pe drumuri nationale. Deci as vrea cat de cat rapid ca ruta.
- de pret carburant: de unde e bine sa iau si de unde nu? Eu folosesc benzina fara plumb 95 sau 98. Si cat costa? E vine sa fac plinul la iesirea din tara?
- alte accesorii: trusa, triunghi, stingator, vesta trebuie? Se uita si intreaba cineva dupa ele?

Am auzit ca la unguri e destul de aiurea si ca iti pot gasi pricina din orice. ceva patatnii sau sfaturi ce sa evit si ce pot face?

- detectoarele sunt perimse in Ungaria si Slovacia? Si daca te pirinde? Ti-l confisca? Iei amenda? Se plateste in euro sau moneda nationala? Se dau si pct de penalizare?

Altceva nu-mi mai vine acum in minte. Poate mai adaugati si voi din experienta si intamplarile voastre. Multumesc mult oricum.
Last Visitors


23 Jun 2008 - 18:30

Comments
Other users have left no comments for colombo.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th April 2024 - 08:57 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here