IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Cezarrr doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Cezarrr
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 19-March 08
Profile Views: 220*
Last Seen: 18th November 2008 - 02:46 PM
Local Time: Apr 29 2024, 01:49 PM
33 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Cezarrr

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
18 Jul 2008

Salutare tuturor,

Asa cum am intrebat si in titlu, este o alternativa buna ? Daca e sa ma iau dupa datele din carte - acceleratie, cuplu, viteza max, consum si nu in ultimul rand pretul, as zice ca este una dintre cele mai bune oferte de pe piata in acest moment. Nu mai vorbesc de spatiu interior .....

As dori pareri ale celor care poseda aceasta varianta, pana acum ceva timp aceasta motorizare nu se regasea la foarte multi dintre voi, dar poate intre timp lucrurile s-au schimbat...

In special pt. Daniel: probabil ca ai terminat rodajul, ne poti spune daca masina se apropie de valorile din fabrica ?

Poate ca par cicalitor cu aceasta motorizare, dar nu sunt genul de pers. care schimba masinile foarte des. Am de gand sa o iau de noua si sa o tin cativa ani buni (5-7 ani) cat o sa fie leasingul si poate chiar mai mult, iar configuratia pe care mi-am facut-o eu ajunge pe la 21.000 EURO, deci as vrea sa ma asigur ca sunt "bani bine plasati" rolleyes.gif

Multumesc frumos de raspunsuri.
28 May 2008
A auzit cineva de jante marca FOX ? Cei de la Auto- Soft de unde vreau sa le iau zic ca sunt nemtesti - mi se pare ca chiar scrie pe ele "made in Germay". Pretul este de aprox. 330 RON / buc.
E posibil sa fie chinezarii daca scrie pe ele ca sunt facute in Germania ?

Multumesc frumos
27 May 2008


Patanie personala:

De aproximativ 3-4 saptamani (si cred ca am deschis un topic pe tema asta acum ceva timp) de fiecare data cand masina se punea in miscare, se auzea o harjaiala, ca si cand s-ar atinge doua piese (mentionez ca a inceput dupa ce am schimbat discurile si placutele pe fata). Doi mecanici diferiti mi-au spus ca sunetul ar veni de la faptul ca placutele fiind noi si compozitia acestora fiind diferita si mai slab calitativa decat cele de pana acum, parere pe care mi-am insusit-o.

Duminica, cand ma intorceam din Pitesti pe autostrada la un moment dat, in plus fata de acea harjaiala, a inceput sa pacane ceva iar volanul a inceput sa vibreze usor. Evident am oprit pe banda de urgenta si am dat un ocol masinii, cateva suturi la roti rolleyes.gif si totul parea in ordine.

Am plecart din nou cu viteza de maxim 70 km/ora, gandindu-ma ca de la atatea gropi or fi sarit plumbii sau s-or fi dereglat unghiurile masinii, urmand ca macar taras sa ajung in Bucuresti. In nici 10 km, s-a auzit o pocnitura mai mare, urmata de o pana (cel putin asa mi s-a parut), cu sdruncinaturi, volan miscandu-se nebuneste in stanga si in dreapta, etc.

Cu chiu cu vai am oprit masina pe margine (noroc ca nu aveam viteza si mergeam oricum pe banda de urgenta), si am coborat: roata dreapta fata desumflata. Scot cricul si rezerva (pentru prima data in cei doi ani de cand am masina si o ridic sa schimb roata.

SURPRIZA: TOATE CELE 4 PREZOANE DIN 5 ERAU RETEZATE !!!! , iar janta in zdruncinatura cauzata de lipsa unei sustineri adecvate, si din lovirea de disc (probabil) s-a crapat pe mijloc (aproape ca bagi un deget).

Mie cel putin mi se pare halucinant ca niste prezoane facute dintr-un material care ar trebui sa fie printre cele mai dure folosite intr-o masina, poate ceda in asa fel !! Concljuzia mecanicilor: posibil ca piulitele sa fi fost stranse prea tare ???!!! si sa se lungeasca astfel prezonul.... Astazi am auzit de un caz similar tot cu un Mondeo. No comment.

O intamplare de genul asta te pune serios pe ganduri daca nu cumva metroul este intr-adevar (cel putin la noi in tara) un mijloc mult mai sigur de transport....

Salutare si conduceti prudent....., mie probabil ca mi-a salvat viata.....







9 May 2008

Va rog o parare despre placute frana fata. le-am schimbat acum vreo 3 saptamani cu un set Delphi si sunt total nemultumit de ele (am schimbat si discurile fata - tot Delphi).

Nemultumirea consta in faptul ca freaca de discuri, troncane, pacane etc, de fiecare data cand masina se misca de pe loc. Zgomotul este destul de puternic si deranjant in sensul ca ar trebui sa dau muzica destul de tare ca sa nu se mai auda, in concluzie trebuie sa le schimb !

Mecanicii mi-au spus ca placutele ar fi problema iar nu discurile, deci v-as ruga niste sugestii. Am auzit ca TEXTAR si ATE ar fi printre cele mai bune. Ce-mi recomandati ? ATE am gasit la 190 RON setul. E ok ?

Multumesc.

10 Apr 2008

Dupa ce am trecut deja pe la 2 mecanici pe care chiar ii consider meseriasi pentru ca pana acum mi-au rezolvat cam toate problemele care au aparut la masina, de data asta s-au declarat "invinsi".

Masina este mondeo break 2001, 2.0 tddi, 116 cai.

Simptomul este urmatorul: cateodata, de fapt mai mereu, se aude ca si cand ar fi desprins un fier (sau o piesa), care se loveste de alte fiare (piese). Cel mai pregnant face atunci cand se schimba inclinatia masini - in panta de exemplu, sau cand plec de pe loc "in socuri" - accelerez, franez, accelerez franez, etc. I s-a dat jos scutul masinii si nu era nimic. Se aude uneori si cand, in masina fiind, misc masina in sensul ca ma balansez stanga - dreapta confused.gif

Precizez ca, s-au verificat toate piesele care ar putea fi cauza: bielete, rulmenti, planetare, toba (care m-am gandit ca ar putea fi desprinsa), placute frana, etc. toate sunt in ordine. A si precizez ca nu am nimic in portbagaj care sa se plimbe de colo-colo si sa faca zgomotul respectiv rolleyes.gif

Deci sunt in ceata totala ! Daca ere cineva vreo idee, sau care a patit asemenea intamplari din zona crepusculara, sunt deschis la orice.

Multumesc frumos !
Last Visitors


16 May 2008 - 13:00


14 Apr 2008 - 10:15

Comments
Other users have left no comments for Cezarrr.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th April 2024 - 02:49 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here