IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Zetics doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Zetics
pilot
51 years old
Male
Bucuresti
Born Oct-20-1972
Interests
No Information
Statistics
Joined: 19-February 08
Profile Views: 321*
Last Seen: 12th March 2016 - 07:20 PM
Local Time: Apr 18 2024, 10:42 PM
462 posts (0.08 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Zetics

Membri

*****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
29 Jul 2009
Salutam iubitorii de Subaru si vin cu o problema/propunere.

Eu caut de ceva timp un Forester ca al meu, la scara, si intre timp am si gasit pe net asa ceva:



Problema este ca nu stiu de unde sa le cumpar, si dupa cautari indelungi am ajuns la aceasta pagina de ebay italian:

link

Avem un coleg aici care stie italiana, din pacate memoria imi joaca feste si nu mai stiu exact cine, hdi parca?
As vrea putin ajutor sa vad daca pot achizitiona modelul N° 70: Subaru Forester 2007. Din cate italiana inteleg eu, se pare ca se livreaza doar in Italia.

Cine poate sa ofere mai multe informatii?

Poate sunt si alti doritori astfel de masinute, fie Forester fie alt model de la Subaru.
20 Feb 2009
Mda, am un coleg care se agita tare de tot sa isi ia din State un OBK 2.5XT... sper sa reuseasca.
6 Nov 2008
Intrebare in special pentru posesori, dar si pentru oricine ar cunoaste aceste date: ma intereseaza toate datele referitoare la jantele de tabla argintii pe 15 inch de pe Foresterul vechi modelul fara facelift, probabil an fabricatie pana in 2005 inclusiv.
Adica: PCD (cate gauri si diametrul cercului pe care sunt puse prezoanele), diametrul gaurii de centrare, latime janta si offset (ET).

Ma intereseaza mai exact daca aceste jante de tabla pe 15" merg puse pe foresterul vechi cu facelift. In talon am trecut la anvelope optionale si 195/70R15, deci cu alte cuvinte teoretic ar trebui sa mearga si niste jante pe 15, eram curios insa daca merg alea de la foresterul vechi.

Multam!
4 Mar 2008
Salutari tuturor!

Sunt mai vechi pe forumul asta, dar la un moment dat nu stiu ce probleme au aparut si n-am mai cerut rezolvarea cu contul vechi (de fapt am vazut ca se putea recupera dupa ce am facut noul cont). Dar nu asta e important.

Ma bate foarte tare gandul sa iau un Forester 2.0. Cea mai ieftina versiune, care la SMT este 20700 cu toate taxele (cica!)

Ca si dotari sunt multumit, mi-ar fi placut sa fie si proiectoare ceata (nu, NU merg tot timpul cu ele, la Accentul pe care il am acum le-am folosit de 5 ori in 3 ani, insa le consider utile in anumite imprejurari).

Multe topicuri si posturi sunt destul de vechi, si as vrea sa obtin aici un mic update referitor la unele aspecte.

1. Cineva pe aici era nemultumit de comportamentul dinamic al motorului 2.0/158CP. De pe hartie, Foresterul ar trebui sa fie ceva-ceva mai fasnetz (demaraj 9.7, vmax 197) decat Accentul meu (demaraj 10.3, vmax 190). Deci, in final, isi arata si in real - life muschii aia de pe hartie acest motor? Evident, sint constient ca e o masina mult mai grea (1400kg vs 1070) si cu o aerodinamica mai proasta (0.35 vs 0.31), dar totusi, vorbim de 158 cP vs 105!

2. Cea mai mare durere a romanului: in service-uri, am macar un acvariu din care sa vad cat de cat ce se face la masina?

3. Cum se descurca cu benzina de 95? In afara de motivul evident al pretului, la ambele masini pe care le am acum (Accentul si Matizul sotiei) Petrom 95 este benzina cu care se simt ele cel mai bine! Si sa nu credeti ca n-am incercat sa la adap si cu altele mai bune, in nenumarate randuri!

4. In continuare nu exista nici un service care sa aiba decontare directa cu vreo firma de asigurari? Cum se procedeaza in cazul asta? Vin eu cu banii de acasa (yeah, right, de unde dracu?) si dup-aia ii recuperez de la asigurari?

5. La SMT mi s-au trambitat niste preturi la revizii de m-au dat pe spate ( de genul sub 500roni aia de 15.000), este adevarat? Cred ca si la MAtiz ies per ansamblu mai scump daca ar fi sa-i cred! dry.gif

6. Am vazut ca se incearca la service-uri sa se bage pe gat nu stiu ce ulei grecesc. Nu se stie nimic despre el? Poate este de la o firma renumita dar re-branduit, cum stiu ca se mai procedeaza. Asta, pentru ca inteleg ca nu te lasa sa vii cu uleiul tau?

Ma mai gandesc eu si la alte intrebari, pana una alta mi-ar place sa capat cateva raspunsuri la cele de mai sus.

Nu am apucat inca sa fac un drive-test, incerc sa il fac cat mai curand. M-a surprins faptul ca in cifre are portbagajul mic, de sub 400l. Nu vreau sa astept noul model, tocmai ca eu pe asta vechi il vreau. Plus ca in banii astia, ceea ce stie Foresterul mi se pare imbatabil. Plus ca si asa trebuie sa fac eforturi destul de mari sa il iau, dar deh, cand i se pune omului pata....greu i-o mai scoti din cap! whistling.gif

Toate cele bune!
Last Visitors


18 Nov 2019 - 0:13


2 May 2014 - 11:51


30 Oct 2013 - 11:50


20 Oct 2012 - 21:27
hdi


3 Mar 2012 - 21:24

Comments
Other users have left no comments for Zetics.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th April 2024 - 10:42 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here