IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
ionutul doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
ionutul
perioada de proba
34 years old
Male
Tulcea
Born Aug-28-1989
Interests
No Information
Statistics
Joined: 18-December 07
Profile Views: 203*
Last Seen: 25th July 2008 - 04:28 PM
Local Time: Apr 27 2024, 08:41 PM
9 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo ionutul15@yahoo.com
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

ionutul

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
11 Jul 2008
Salut.Am o skoda octavia tour de 1 an shi acum o luna am facut revizia de 15.000 km . Eram foarte grabit shi am considerat ca nu e cazul sa verific nivelul de ulei cand mi-au predat masina din service...Am observat insa de curand cu surprindere ca idiotii au pus prea mult ulei...cam 0.5-1cm cm peste nivelul maxim indicat de manual...Problema e ca am facut deja cam 2000 km de la schimbul de ulei...Am sunat la numerele de pe cartea de vizita si..Surpriza!!!..sau NU:| nu a raspuns nici unul din 5 insi...ma rog..intrebarea mea este cat de grava e situatia si ce ar trebui sa fac...mentionez ca dealerul meu e din constanta si nush daca merita sa bat drumul pana acolo pentru asta sau daca pot sa mai scot singur din ulei.Va multumesc anticipat!
18 Dec 2007
salut!sunt un cititor mai vechi al acestui forum dar proaspat membru.am si eu o problema.sunt posesorul unei skoda octavia tour 1.4 mpi cam de 7 luni si de cand a inceput sezonul rece am remarcat aparitia unui zgomot ciudat la motor.e vorba de un tacanit ce nu se aude tot timpul dar apare cand motorul merge la relanti dupa ce se incalzeste.l-am tot ascultat de multe ori.e un tacanit metalic ce se aude la frecvente diferite(cand mai tare,cand mai incet,cand deloc) si dupa parerea mea nu are legatura cu pistoanele.pare un zgomot separat de mersul mototrului dar totusi nu pot sa stau linistit.dimineata cand pornesc motorul rece nu se aude absolut nimic anormal insa dupa ce ajunge la 90 de grade si isi reduce automat turatia , apare cam peste cateva minute acest tacanit.zgomotul nu este deranjabil dar totusi sesizabil din afara masinii.uneori mai des alteori mai rar,alteori dispare complet si nu stiu de la ce ar putea fi:-?? eu m-am gandit ca ar putea fi o supapa ce inchide si deschide ceva:-?? ceva de la racire:-?? am motive sa ma ingrijorez? e un zgomot normal?
Mentionez ca m-am gandit sa merg cu ea la service dar cum in orasul meu nu exista dealer skoda si am de batut un drum
destul de nasol de 250 km pe vremea asta,m-am gandit ca decat sa merg pana acolo si sa mai rada si aia de la service de mine,mai bine va cer parerea dvs,cunoscatorilor inainte sa iau vreo decizie.

As aprecia daca Doru si-ar da cu parerea precum si oricine are idee de la ce ar putea proveni acest zgomot.
Multumesc anticipat!
Last Visitors


20 May 2009 - 21:37


17 Apr 2008 - 20:45

Comments
Other users have left no comments for ionutul.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th April 2024 - 09:41 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here