IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Emanoel-Adrian doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Emanoel-Adrian
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 12-April 03
Profile Views: 161*
Last Seen: 5th April 2007 - 04:57 PM
Local Time: Apr 26 2024, 09:35 PM
187 posts (0.02 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Emanoel-Adrian

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
21 Mar 2007
Am aflat cu catva timp in urma ca E classe facut dupa ian 2002 pana la sfarsitul lui 2005 ar avea mari probleme cu instalatia de franare 'SBC-ul'
prin pierderea instantanee a capacitatii de franare.Se pare ca 'computerul' care sta la baza sistemului acesta,ce ar fi trebuit sa fie o
'revolutie' in sisteme de franare,ar fi foarte scump(3500-4000) de euro.
Deasemenea se pare ca firma Daimler ar fi renuntat la acest sistem incepand cu Ianuarie 2006 in favoarea sistemului clasic, anterior montat anului 2002.
Are cineva mai multe date si informatii despre aceasta problema??.
Multumesc !.
9 Jan 2007
Salutare tuturor!,cum era de asteptat,minunea s-a produs,sunt fericit ca am participat si eu cu o 'farama',prin sesizarea mea, la aceasta.
Asta seara am citit in bara de informatii la postul TV Realitatea, ca UE a demarat procedura de actionare in judecata a statului Roman,membru UE pentru nerespectarea acordurilor privitoare la libera circulatie a marfurilor prin impunerea unei taxe de prima inmatriculare.Mai scria ca, chiar in cazul in care taxa va fi suprimata ,Romania s-ar putea sa fie obligata sa plateasca o amenda substantiala pentru incalcarea acordurilor cu UE.

URAAAAAAA :wave: .........!!!
8 Jul 2006
Salutare !
as avea o rugaminte la detinatorii de Frontera ce navigheaza pe acest site,
vreau sa-mi cumpar o Frontera,am gasit-o dar nu stiu amanunte legate de fiabilitatea acestei masini ?!.Ma poate ajuta un detinator ?.Rog frumos!!

Multumesc !
Adrian Eftimie, fan Opel.
12 Feb 2006
Salutare!!
Am o intrebare pentru cunoscatori, mi-am tras o masina aici in Anglia,ca sa ma pot misca de la servici acasa si inapoi,Peugeot 405 turbodiesel, 350 pounds,150 mii mile la bord.
Vreau sa vin cu ea acasa cand mi se termina contractul,e mai comod pentru mine si mai ieftin ca avionul.Masina e inmatriculata pe numele meu,cu numere englezesti definitive,asigurare,taxe si tot tacamul.
Intrebare ! pot sa o bag in tara ?! eu fiind cetatean roman,ea,masina inmatriculata in Anglia pe numele meu!?? si daca da ce taxe am de platit ??Nu stiu ce am de gand cu ea ca nu se poate inmatricula,poate o dau de pomana sau la piese,dar nu la piese ca sunt obligat sa platesc vama!!
Are cineva idee cum pot intra cu masina asta in tara??
21 Jun 2005
Sa va spun istoria!. M-am hotarat sa-mi iau masina straina,eu personal,de acolo..!.Am gasit pe mobile.de firma Filcomex din Belgia/Bru.
Am vazut masina pe internet,daca nu ma insel si acum mai este poza pe net(www.filcomex.be),m-am urcat in avion si dus am fost.Frati Romani,norocul meu (am plecat singur) a fost intalnirea cu alti compatrioti de-ai nostri care mi-au deschis ochii si mi-au spus cum sta treaba cu Filcomex.A doua zi (in garda fiind pus) m-am dus sa vad masina,care bineinteles era alta decat cea din poza si pana nu le-am aratat poza masinii pentru care am venit nu au recunoscut adevarul,care si asta este altul decat al lor.Uite cum sta treaba:o mana de yugoslavi s-au aciuat prin Bruxelles si au inceput sa faca negot cu masini incercand sa-i pacaleasca pe unii.Am fost atentionat (de cei cativa Romani cu care am calatorit)sa nu dau nici un ban imediat cum vad masina,sa cer acte si numere de export,sa platesc dupa procurarea acestora(nu au fost de acord cu nici una din conditiile mele si actele ma obligau sa le fac in Olanda).Ce sa va mai spun, o mare,mare, TEAPA. :bandit:
Pentru cei interesati cu placere pot da relatii despre aceasta nedorita aventura.
Last Visitors
Emanoel-Adrian has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Emanoel-Adrian.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th April 2024 - 09:35 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here