IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
dorin18 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
dorin18
perioada de proba
Age Unknown
Male
Timisoara (Timis)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 17-August 07
Profile Views: 204*
Last Seen: 27th June 2008 - 11:40 PM
Local Time: Apr 19 2024, 09:17 PM
5 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

dorin18

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
10 Feb 2008
Salut la toti.
Am o problema cu A6-le meu (2,8L, Q, din '99). Nu caut neaparat solutii, pentru ca ma gindesc ca motoarele astea nu sint prea raspindite prin RO, dar sint curios ce sugestii aveti, considerind ca principiile de functionare sint cam aceleasi.
Problema apare la pornire cind motorul e caldut. Trebuie sa invirta cam 2-3 secunde ca sa porneasca. Daca e rece sau cald porneste imediat. Pe forumuri americane mi-au sugerat sa schimb senzorul de temperatura a lichidului de racire. L-am schimbat dar nu se observa nici o imbunatatire. Eu m-am gindit ca at putea fi senzorul de temperatura a aerului aspirat, care e in tubul de plastic in care e si clapeta de acceleratie (din cite stiu eu). Ce e drept pe asta nu l-am schimbat inca.
La dealer mi-au zis sa schimb fisele de bujii si bujiile. Bujiile chiar le schimbasem cu Bosh, dar ei ziceau ca daca nu sint NGK ei nu pot sa faca teste mai departe, pentru ca motorul nu e echipat cum cere cartea... Oricum in primavara trebuie sa ii fac niste operatii de mentenanta si o sa-i pun si bujii NGK. Fisele insa nu prea le-as schimba doar ca sa vad daca sint sau nu de vina, mai ales ca e cam 150$ setul.
Masina are 165.000 mile (265.000km) si ar cam trebui sa-i schimb rulmentii de la roti (huruie in curbe la dreapta), uleiul de transmisie, cureaua de distributie / pompa apa, etc, etc.
Si inca o intrebare:
Stiti cumva cam cit m-ar costa in Ro sa-mi pun instalatie pe gaz pe masina (ma gindesc la varianta de a o aduce in Ro ca masina de vacanta - acum e in sua). Cind am luat-o (in 2004) am dat 8.500$ pe ea, dar acum nu cred ca as primi mai mult de 5.000$. Transportul in Ro ar fi cam 1.000$. Cu banii astia nu prea vad ce as putea sa iau in Ro...poate un Cielo...
Merci anticipat de sfaturi.
Last Visitors
dorin18 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for dorin18.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th April 2024 - 02:17 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here