IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Mihai108887 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Mihai108887
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 22-June 07
Profile Views: 5*
Last Seen: 1st July 2007 - 11:50 PM
Local Time: Apr 19 2024, 02:01 PM
2 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Mihai108887

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
12 Sep 2007
Am urmatoarea dilema la un ford Mondeo din 95 (2.0l benzina): de curand, la un drum de intoarcere pe autostrada, mi s-a aprins brusc butonul de bord cu ABS. Mergeam destul de tare (~180), dar constant (adica nu pusesem frana, mergeam uniform) asa ca nestiind ce se intampla, am incetinit la 120 ca sa evit orice probleme. A ramas aprins pana cand am oprit masina prima oara, undeva prin centru, dupa care a ramas stins.

De atunci mi s-a mai aprins random de cateva ori, in general fara sa fac nimic special, gen frana brusca (dar nici nu am mai mers prea repede pt ca nu am iesit din Bucuresti).

Mentionez ca in afara de becul aprins pe bord, masina nu are nici o alta simptoma (franeaza ca inainte, manevreaza la fel etc.)

M-as duce la un service sa intreb dar nu stiu nici unul unde sa am incredere ca nu isi prind respectivii urechile in ea (ma duc pt o treaba si plec cu cine stie ce probleme), iar la Ford iau aia si pielea de pe mine, numai constatarea e cateva milioane bune.

Daca stie cineva de la ce poate sa fie sau ce masuri imediate sa iau, pls dati un reply, macar sa am o idee clara.
23 Jun 2007
Salutari. Am achizitionat de curand un Mondeo '95 cu un motor Zetec 2.0i (cel de 136CP). Fostul proprietar mi-a pus in vedere ca va trebui sa schimb uleiul in curand dar nu a stiut sa imi spuna cati litri de ulei sa cumpar (fiind persoana juridica el lasa masina altora sa o duca la service).

Daca stie cineva exact cati litri de ulei intra in acest motor, va rog sa dati un reply. Mentionez ca pana acum motorul a functionat cu TXT Softec 5W40 si intentionez sa pastrez aceleasi specificatii.

Ca sa nu mai deschid un thread separat, mentionez si o mica problema pe care o are masina (poate stie cineva despre ce e vorba) - cand am putin benzina in rezervor pleaca abia la a doua cheie; cu cat e mai putina cu atat pleaca mai greu. E normal? Faptul ca nivelul de ulei este scazut poate sa aibe o legatura?

Multumesc anticipat, numai bine.
Last Visitors
Mihai108887 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Mihai108887.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th April 2024 - 08:01 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here