IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Ovidiu108423 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Ovidiu108423
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 15-June 07
Profile Views: 323*
Last Seen: 15th February 2011 - 10:09 PM
Local Time: Mar 28 2024, 11:59 AM
128 posts (0.02 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Ovidiu108423

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
7 Mar 2009
Am un laptop Toshiba Satellite de 7 ani care merge foarte bine si de care sunt relativ multumit...dupa ce i-am inlocuit balamalele care au cedat si tastatura. Totusi, vreau sa il schimb si sunt tare tentat de stilul Apple si...liniile Macbookului. Stiu ca nu e ieftin si ca performanta o pot cumpara mai ieftin de la microsoft...dar se pare ca, la specificatii similare, macbookul se misca mai bine decat altceva, din cauza sistemului de operare mai iute si mai simplu construit.
Nu utilizez laptopul pentru jocuri, mai degraba pentru net, audio-video si documente de toate felurile.... Bineinteles ca nu imi place sa astept sa proceseze ca rasnita daca are mai multe task-uri, dar nici nu calculez milisecundele castigate cu un procesor cu 0.1HZ mai rapid. In schimb, conteaza mult ultraportabilitatea si autonomia bateriei, lucruri cu care laptopul meu actual nu se poate lauda..
As vrea opinii de la oameni care au lucrat cu Macbook, cu alte cuvinte, un versus intre connaisseuri..
P.S. Stiu ca mai e un topic oarecum pe aceeasi tema, dar mi s-a parut ca Macbook-ul merita un topic separat thumbsup.gif Daca moderatorii nu sunt de acord, pot opera modificarile necesare teehee.gif
2 Nov 2007
Am un CR-V 2007 diesel, luat proaspat din Germania si aflu acum ca aceste motoare sunt dotate si cu filtrul cu pricina, SPRE DEOSEBIRE de cele care se aduc in RO. Din pacate, nu am citit asta inainte...din cate stiam, doar motorul D-CAT de la Toyota era pretentios si cerea motorina euro5. Cert este ca mi se aprinde frecvent martorul de pe bord care sugereaza curatarea acestui filtru...apoi se stinge 3 zile si apoi reapare...
Cei de la reprezentanta mi-au raspuns ca, din acest motiv (adica al motorinei proaste), la noi motorul diesel vine fara filtru de particule...si ca se intentioneaza introducerea filtrului pe modelele care vor veni din 2008. Pana atunci, insa, nimeni nu stie sa faca service la asa ceva. As merge si cu el aprins, fara probleme, insa se pare ca blocarea filtrului determina injectarea de mai putina motorina in motor, ceea ce se traduce intr-un motor muult mai lenes verymad.gif In afara de a alimenta strict cu motorina euro5 (ceea ce, de alfel, fac), mai aveti cumva alte sugestii?

...stiu, una ar fi sa plec the hell din tara asta....
21 Sep 2007
Tocmai am luat masinuta, dar nu am covorase. Stie cineva de unde pot lua, in afara de reprezentanta?
Merci beer.gif
3 Jul 2007
Poate ma ajutati voi sa definim masina de familie ideala..si sa vedem daca exista ceva pe piata care sa se apropie cel mai mult de acest deziderat..
Care va sa zica, ne trebuie probabil o masina care sa ne TRANSPORTE din punctul A in punctul B in deplina SIGURANTA, cu un CONFORT acceptabil pentru toate varstele (adica si spatiu adecvat)...pe deasupra, o masina FIABILA si care sa fie sustinuta si de un SERVICE prompt si profesionist..
Incerc sa nu bat campii cu ochii deschisi, as vrea sa discutam ce solutii se apropie de varianta ideala la noi, pe plaiurile noastre... blush.gif
16 Jun 2007
...pe post de masina de familie. Am sapat mult pana am ajuns (aproape) la aceasta dilema. Pe scurt, cerintele au fost (in ordinea importantei):
spatiu interior suficient pentru 2 adulti si 2 copii
siguranta maxima...
fiabilitate
consum rezonabil
looks
N.B. Masina va circula mai ales in buc (condusa de nevasta-mea) dar si in concedii pe afara cu toata familia, inclusiv la ski...cu totul, probabil va face cca 15000 km pe an

Acestea fiind spuse, am luat la rand monovolume compacte, SUV-uri compacte si am ajuns la clasa medie combi, care mi s-a parut ca are cel mai bun compromis intre spatiu interior si looks. Sunt hotarat 80% pentru avensis diesel 150 cp, e economica si suficient de puternica sa ma scoata din situatii potential grave, mai ales ca nu circul supersportiv cu tot familionul in masina...Pe de alta parte, am o slabiciune pentru subaru si ma atrage la outback tractiunea integrala si garda la sol, asta imi va folosi iarna la ski si vara prin bucuresti blush.gif In plus outback arata de vreo 2,7 ori mai bine...

Dpdv al performantelor si pretului, masinile stau tot pe acolo: avensis diesel 150cp 0-100 9.3 sec 20.500 CIP, outback 2,5 MT 165 cp 9,8 sec 21500 CIP. La subaru nu am in schimb VDC (adica ESP..) decat pe varianta 2.5 cu cutie automata, care creste pretul cu inca 2000 euro...cam mult

Din punct de vedere calitate finisare, masinile mi se par, din nou, echivalente.

Drive test nu am facut decat cu avensisul, la subaru mi-au spus ca nu au outback de test blink.gif :bash:

Probabil ca in Ro toyota diesel (ca orice diesel) sta mai bine la revanzare, subaru va pierde mai mult

Ca si consum, ma astept la cca 10 L in oras la toyota si macar 15 la subaru, ceea ce nu e o diferenta de neglijat, avand in vedere ca plec de la acelasi pret intre cele doua masini..

Asadar pe scurt:
avensis avantaje

VSC-ul...asta chiar e important
consum muuult mai mic, asta se pune in Buc
service mai prezent
putin mai ieftina
mai fiabila, poate
isi tine valoarea mai bine
comenzi audio pe volan biggrin.gif

outback avantaje

tractiune integrala.Stiu ca nu o voi folosi decat 3-4 saptamani pe an, dar atunci conteaza..
garda la sol. Pe asta o folosesc mai des in Buc biggrin.gif :bash:
looks

Va citesc de cativa ani buni, de pe vremea cand impulse descria bmw-ul si george subaru biggrin.gif , asa ca opinia voastra e foarte importanta pentru mine. Astept cu mare nerabdare sa ma sfatuiti, poate imi mai dati cateva alternative..
P.P.S. Am trecut si pe la octavia combi, doru, dar aia scout inca nu exista, iar ca si fiabilitate nu sunt inca convins ca e mai buna, am avut VW :bash:
Last Visitors


16 Apr 2009 - 20:39


29 Mar 2009 - 19:58


13 Feb 2008 - 14:12


19 Dec 2007 - 8:14


25 Nov 2007 - 15:10

Comments
Other users have left no comments for Ovidiu108423.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 10:59 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here