IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
_Daniel_ doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
_Daniel_
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Craiova
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 22-May 07
Profile Views: 270*
Last Seen: 27th September 2007 - 10:33 PM
Local Time: Mar 29 2024, 09:33 AM
151 posts (0.02 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

_Daniel_

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
7 Aug 2007
Salut

Am scos din service masina acum 2 saptamani .. si am observat niste modificari acum 2 3 zile per total fata de acum un an si jumatate cand am luat-o de la dealer..

Geamul dreapta fata mai scartaie foarte putin si nu prea des .. dar il mai auzi..
De la denivelari cred si drumuri de piatra , numarul de inmatriculare spate se aude destul de bine .. cand treci peste piatra
Pe sub masina tot aud cate ceva din cand in cand ca si cum ar fii o parte desprinsa si ar lovii altceva .. nu am vazut nimic ca m-am tot uitat..
Cand pornesc AC de regula se schimba sunetul produs de motor pentru ca se suprapune cu AC , dar inainte era constant acelasi sunet .. acum mi se pare ca AC parca "gafaie" sau cine stie dar nu imi place cum face..de racit el raceste.. dar.. la revizie ii pun sa caute..

Masina are un an si jumatate de cand a parasit fabrica , a fost lovita de 2 ori.Ambele dati parcata.. prima data unul a dat din spate cu 30 40 la ora in spolier spate stanga fara sa atinga tripla , s-a reparat tabla si ala inlocuit dar structura din spate se vede ca nu e mai distantata cu 1 - 2 mm fata de dreapta.
A doua oara parcata si gasita stearsa pe usile din dreapta.. inlocuite , revopsite .. si montat partea electrica ce aveam in ea...

Intreabarea mea.. e normal ca astea sa se intample dupa un an ?? Sincer nu prea sunt multumit de "masina nemteasca".Daca o schimb intr-un 1 - 2 tot asa se va intampla si cu aia sau sa fie de la partea din service asta..??
In rest masina merge OK.

Ce s-a schimbat la masinile voastre si dupa cat timp ?
28 Jul 2007
Ce stiti de el ? Mie unul mi s-a parut ca a fost comercializat doar un an sau un termen aproximativ.. ce s-a intamplat cu el ?? .. Ma uit la masinutele astea pe strada si au ele forma de "balenute" biggrin.gif insa la pretul de la care porneau .. ajutau destul de mult in vanzarile Chevrolet
25 Jul 2007
Ce ar fii daca am deschide rubrici de recensamant la fiecare marca in parte si sa vedem fiecare ce conduce exact...ca numar de inscrisi.Poate vedem in felul asta si care este masina cel mai des cumparata smile.gif
23 Jul 2007
Nu stiu cat se integreaza acest subiect aici eu insa incerc sa deschid un versus de genul ..
-2000 rpm ? ...2000 - 3000 ? ..+3000 ?

Care sa fie turatia la care sa conduci un motor benzina si diesel si in ce regim ?

Din ce am inteles eu pana acum cum functioneaza motoarele am inteles ca toate se uzeaza mai repede daca au joc de turatii mari mici.Un motor nou trebuie mers cu el cat de putin subturat ca si un motor pe timp de iarna..( de asta nici nu se incalzeste motorul la relanti ).

Diesel nu stiu cum se merge cu el ..

Pe benzina eu as zice ( cel putin la cel de 1.4 al meu ) .. ca imi place cum merge la 2500 nu e nici supra si nici subturat.

Cu totii stim ca desi carburantul se consuma motorul va ramane mereu pe masina asa ca e cazul sa ne dam cu parerea fiecare cum sa le intretinem mai bine.Va invit sa comentati.

Numai bine :cheers: :wave:
22 Jul 2007
Dacia Logan se transforma si in Nissan Aprio.

"Modelul este modificat sensibil față de versiunea vândută în Europa, schimbările fiind demne de un adevarat facelift. Partea frontală are acum un nou spoiler și o grilă față ce acomodează sigla Nissan iar în spate diferentele constau doar în schimbarea numelui modelului: Aprio. În interior avem un nou volan, un design nou al butoanelor de pe consola centrală și fețe de uși cu un aspect mai modern. Aprio va fi disponibil pe piața mexicană cu un motor de 103 CP cuplat la o cutie de viteze manuală cu 5 trepte iar în viitor s-a anunțat posibilitatea unei cutii automate. Se așteaptă de asemenea ca principalele modificări aparute pe Nissan Aprio să se regăsească și la un viitor facelift al Loganului. "
Bogdan Constantin




Sursa:Promotor.ro

Personal eu vad Nissan ca pe o firma serioasa si fiabila , chiar daca tin ei de francezi.Ca sa pui bulina de Nissan pe ceva mai putin fiabil ... sa nu ii coste cumva la imagine daca li se intampla nenorociri
Last Visitors
cod


1 Jun 2009 - 17:23


17 Oct 2008 - 10:45


13 Aug 2008 - 20:48

Comments
Other users have left no comments for _Daniel_.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 03:33 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here