IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
ss105904 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
ss105904
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Craiova (Dolj)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 10-May 07
Profile Views: 12*
Last Seen: 11th May 2007 - 07:47 PM
Local Time: May 15 2024, 03:13 PM
4 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

ss105904

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
11 May 2007
Dupa cum spune si titlul ... iata sfaturile :

1) NU !

2) Acum serios, NU !

2+1/2) Createur de Logan, Logan break si bomboana de pe coliva Logan decapotabil

Daca totusi insitati ...

3) Mergeti intr-un service renault in receptie si vadeti masinile care sunt programate pentru ziua respectiva si ce probleme au. Sunt scrise si kilometrajele. Eu ultima data am vazut ca schimbau kit de distributie la 20.000km la un megane si turbina la 35.000km la un laguna2. Aceste date se gasesc in clipboardul cu orele de intrare in service.

4) Verificati unde este facuta masina (atentie! nu unde este tiparita cartea tehnica a masinii!). Chiar daca masina nu are taxe vamale, nu inseamna ca este facuta in Europa. Se practica urmatoarea "smecherie": 60% din piese sunt produse in UE si apoi sunt exportate in tari din Africa, America (si aici nu ma refer la SUA ci la Guadalupe - va suna cunoscut, nu ? de pe baxurile de banane din Metro si Selgros ) unde sunt asamblate. In acest caz nu se percep taxe vamale. Deci cand va spune dealerul "E facuta in UE, ca nu are taxe " e mai bine sa verificati.(renault megane 2 Made in Guadalupe am vazut, despre Africa nu pot sa confirm dar nu m-a mirat cand am auzit)

5) Acum, si daca e facuta in franta tot de imigranti e facuta (aia care noaptea dau foc la masini prin periferii) deci mai bine alegeti alta tara! De exemplu Cehia. Nu, nu se face renault in Cehia , in schimb se face o masina mult mai buna, Skoda. Skoda este in momentul de fata producatorul cu cel mai bun raport calitate/pret si cu cele mai multe unitati vandute in Romania. Nu eu spun, ci revistele de specialitate si rezultatele financiare din primele luni ale anului.

Cum mai aflu Tips&Tricks o sa vi le impartasesc...
Bafta!
11 May 2007
Buna ziua!

Am urmatoarea problema cu firma renault. Acum un an de zile mi-a fost scoasa masina din garantie, un Nissan Primera. Am contactat importatorul pentru lamuriri prin e-mail. Nu le-am primit in schimb de atunci adresa mea de mail a fost introdusa fara acceptul meu in baza lor de date si tot primesc oferte de renault. Dupa cum probabil stiti renault si Nissan au fuzionat ...

Am incercat sa ma dezabonez de multe ori de la serviciul lor de newsletter insa fara succes. Pur si simplu browserul se bloca. Acum nici macar nu mai apare in mail linkul de dezabonare. Din cand in cand imi trimit si ofertele de Dacia.

Daca ma poate ajuta cineva asi fi recunoscator.

Un sfat pentru cine doreste sa-si achizitioneze o masina renault: sa mearga intr-un service renault in receptie si sa vada masinile care sunt programate pentru ziua respectiva si ce probleme au. Sunt scrise si kilometrajele. Eu ultima data am vazut ca schimbau kit de distributie la 20.000km la un megane si turbina la 35.000km la un laguna2.
Last Visitors
ss105904 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for ss105904.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2024 - 09:13 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here