IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Paul105855 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Paul105855
sofer
Age Unknown
Gender Not Set
Arad (Arad)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 10-May 07
Profile Views: 291*
Last Seen: 5th June 2009 - 08:46 AM
Local Time: Apr 25 2024, 07:29 PM
86 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Paul105855

Membri

***


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
16 Jul 2007
Buna ziua.

Sunt tot mai interesat in achizitia unui Focus Trend 1.4 sau 1.6 100cp nou. In acest sens va rog sa ma ajutati cu urmatoarele lamuriri:

1. In primul rand motorul. Evident, din punct de vedere financiar as alege 1.4 dar ma tem sa nu fie insuficient si sa regret ulterior. Mentionez ca nu sunt adeptul unui condus sportiv, masina am s-o folosesc preponderent in oras. Rog posesorii unor astfel de motorizari sa-mi impartaseasca concluziile lor, concluzii la care probabil nu as ajunge in urma unui drive-test de cateva minute.

2. Geamurile sunt atermice sau doar colorate?

3. Am citit un topic (poate tot aici pe masini.ro, nu mai stiu ca am citit foarte mult legat de marcile si modelele care ma intereseaza) despre un posesor de Focus care s-a confruntat cu exfolierea vopselei de pe praguri. Sa fi fost oare o problema izolata? Daca nu, avand in vedere ca topicul era mai vechi, as fi curios daca s-a facut ceva de catre Ford pentru a remedia aceasta problema care, sincer, ma duce cu gandul la vechile Dacii.

4. Tot de pe forumuri am ramas cu impresia ca Ford-urile ar fi masini cu service si piese scumpe. Intrebarea mea ar fi daca intretinerea masinii este “nesimtit de scumpa”, cum o caracteriza cineva sau daca diferentele in plus fata de alte marci exista, dar sunt neinsemnate valoric.

5. Ce stiti sa-mi spuneti despre valoarea la revanzare a Focus-urilor, comparativ cu VW Golf sau Skoda Octavia (despre care stiu ca stau destul de bine la capitolul asta). Este adevarat ca din martie 2008 apare noul Focus?



Va multumesc si astept raspunsurile voastre.
11 May 2007
Buna ziua tuturor.

Sunt interesat de achizitionarea unei masini noi, in jurul a 15000 euro, si dupa o indelunga documentare m-am oprit asupra a trei modele : New Corolla 1.4 Terra, Octavia2 Trend 1.4, Focus2 Sedan Trend 1.4. Ce astept eu de la ea – sa ma deplasez in siguranta, cat mai confortabil si cu cat mai putine defectiuni tehnice. Nu ma prea intereseaza performantele, valoarea la revanzare, consumul, etc. Numarul de km estimati – max 12000 anual, cinci zile pe saptamana in oras, uneori, in weekend, in afara.
Plusuri si minusuri la fiecare ar fi, in opinia mea:
New Corolla: (+) 5 stele euroncap, fiabilitate, intretinere ieftina, 3 ani garantie "bumper to bumper" ; (-) lipsa suspensie spate independenta, piese greu de obtinut, cea mai grea caroserie dintre cele 3, asamblata in Africa de Sud blink.gif
Octavia2 : (+) echiparea cea mai buna –ex. climatronic dual-zone, spatiu interior si bagajiera imense, multi-link pe spate, in 15k eur cred ca ar intra si esp-ul, imagine foarte buna in Romania, asamblata in Cehia, model mai vechi, deci vindecat de bolile copilariei, caroserie galvanizata ; (-) “doar” 4 stele euroncap, garantie 2 ani la mecanica
Focus2: (+) lider in clasa sa la tinuta de drum si siguranta, suspensie independenta pe spate, fiabilitate buna, garantie 4 ani, asamblata in Spania, model mai vechi, deci vindecat de bolile copilariei ; (-) probleme cu exfolierea vopselei pe praguri :evil: , service scump.
Ce va rog : daca ati fi in locul meu cat de tare ar cantari aspectele prezentate mai sus in alegerea voastra? ; asupra carui model v-ati indrepta? ; daca aveti cunostiinta de alte plusuri/minusuri va rog sa mi le comunicati ; daca ati avea in vedere alte modele care sa satisfaca criteriul de pret si in plus: masina noua, obligatoriu in trei volume, minim clasa compacta, exclus diesel.
In speranta ca nu v-am plictisit, va multumesc anticipat si astept raspunsurile voastre.
Last Visitors


1 Jan 2010 - 20:17


2 Jun 2008 - 10:24


14 Apr 2008 - 10:17


9 Apr 2008 - 13:26


27 Feb 2008 - 10:44

Comments
Other users have left no comments for Paul105855.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th April 2024 - 12:29 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here