IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Aurelian102562 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Aurelian102562
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 25-March 07
Profile Views: 125*
Last Seen: 15th September 2007 - 05:35 PM
Local Time: Apr 24 2024, 07:37 AM
15 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Aurelian102562

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
15 Sep 2007
Salutare!

Mi-am montat de curand o alarma K9 classic-E pe Octavia mea, la Brady Trade. Cum imi place sa personalizez la ultimul detaliu orice imi cumpar, as vrea sa schimb unele din setarile alarmei, si asta se face folosind intrerupatorul valet. Problema mea e ca nu stiu unde este pus acesta in masina. Tot ce am constatat nou in masina dupa ce mi-am montat alarma au fost ledul de stare si un mic cilindru negru, situat langa ledul de stare, care habar n-am ce e si ce face, dar nu pare de loc a fi un intrerupator...
Ma poate ajuta cineva, macar cu vreo informatie despre cum arata, ca sa stiu dupa ce sa ma uit...?
Multumesc!
12 Sep 2007
Salutare!

Am climatronic bizonal pe Octavia mea.
Cand nu e prea cald afara, obisnuiesc sa opresc ventilatia (invart comutatorul spre stanga pana imi afiseaza OFF) si merg cu un geam intredeschis. Am constatat insa cu stupoare, ca uneori pe gurile de ventilatie intra aer cald, cu un debit destul de mare, incat in 10 minute incep sa transpir. Problema nu apare mereu cand inchid ventilatia, ci doar uneori, dar n-am reusit sa-mi dau seama care ar fi factorul determinant. O rezolvare a problemei ar fi sa pornesc aerul conditionat si apoi sa-l opresc din nou pe OFF.
A mai avut cineva asa ceva?
18 Jun 2007
Salutare!
Azi, maine, astept sa fiu chemat sa-mi iau noua masina, Octavia II 1,6 MPI 102CP, de la dealer.
Consider ca senzorii de parcare spate sunt un accesoriu util, mai ales in aglomeratia din Bucuresti, dar nu am avut 300Eur sa-l iau de la inceput, asa ca as vrea sa-l cumpar si montez acum. Am vazut in Carrefour un model de senzori cu afisarea distantei in oglinda retrovizoare care mi se pare destul de interesant, atat ca pret, cat si ca ce stie sa faca. Are 4 senzori in spate si 2 in fata, anunta chiar si vocal, bipaie, etc.
Intrebarea mea nu se refera la functionalitate ci la posibilitatea de a fi montat cat mai estetic (montajul il fac la dealer, fara discutie).
Din ce-am inteles, oglinda masinii trebuie inlocuita cu oglinda sistemului de senzori, si trebuie conectata cu un fir de unitatea centrala a sistemului, care este montata in portbagaj.
Daca ma poate lamuri cineva, cum se poate face acest lucru cat mai estetic, adica in nici un caz nu as accepta ca acel fir sa-mi atarne prin masina sau sa fie vizibil. Stie cineva cum se monteaza acel fir, se baga pe sub capitonaj, sau cum? Treaba poate fi facuta curat, sau se va vedea ca a fost umblat?
Multumesc frumos!
17 Apr 2007
Buna ziua!
Am numere preferentiale la masina actuala pe care intentionez s-o vand in cateva zile. Spuneti-mi, va rog, daca pot pastra aceste numere pana cand imi va veni masina noua, pe care deja am comandat-o, dar pe care mai trebuie s-o astept inca cel putin 2 luni de acum incolo. Care este procedura? Se pot rezerva numerele pentru o anumita perioada de timp? Limitata sau cat vreau eu?
Multumesc!
Last Visitors
Aurelian102562 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Aurelian102562.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th April 2024 - 01:37 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here