IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Marius Valentin102092 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Marius Valentin102092
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 20-March 07
Profile Views: 280*
Last Seen: 6th July 2007 - 10:25 AM
Local Time: Apr 27 2024, 12:04 AM
21 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Marius Valentin102092

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
12 Jul 2007
Salutare tuturor!

Zilele astea vreau sa fa crevizia de 15.000 km la u nLogan de 1,4 benzina. Ce ulei imi recomandati? As vrea sa-l cumpar eu. La fel si filtrul de aer, iar la servicesa platesc doar manopera, pt ca ma scot mai ieftin si raman bani de o bere biggrin.gif Atept sfaturile voastre, deoarece chiar nu stiu ce ulei este cel mai bun pt masina asta din punct de vedere al raportului pret/calitate. Multumesc anticipat!
6 Jul 2007
Salutare tuturor! Am nevoie de un sfat din partea vostra. Vreau sa inchei o asigurare full casco si as vrea sa-mi spuneti ce parere aveti despre ASIBAN? E cineva asigurat la ei? Cat de seriosi sunt? Mersi anticipat!
29 Jun 2007
salutare tuturor!

am cumparat un logan 1,4 in urma cu o luna si jumatate. la vremea aceea avea 12.800 km rulati, acum are aproape 14.500. am achizitionat-o fara radiocd si, dupa doua saptamani, am instalat un radiocasetofon tot de logan, urmand sa il folosesc pana imi iau ceva mai bun. in urma cu 2 saptamani am cumparat un cd player auto si doua boxe pt fata si am mers sa mi le instalez la un service. tipul de acolo mi-a instalat boxele, iar la cd player nu a mai fost nevoie sa inlocuieasca firele sau mufa pt ca se potriveau, asa ca nu a facut altceva decat sa scoata mufa din casetofonul vechi si s-o bage in cel nou. dupa 20 minute computerul de bord s-a blocat, iar vitezometru a "murit:, aratand numai 0 kmh. dupa 2 zile am scos cd playerul si computerul de bord si-a revenit, la fel si vitezometrul. apoi am bagat iar cd player-ul si iar au murit ambele. m-am intors la service, tipul mi-a masurat toate sigurantele, am scos inclusiv borna de la betarie pt cateva minute si tot nimic. care ar putea fi cauza? mentionez inca o data ca tipul de la service nu a taiat si nu a lipit niciun cablu la mufa care intra in cd player pt ca se potrivea mufa la noul aparat.astept parerile voatre. mersi anticipat!
25 Apr 2007
Salutare!

Ma adresez in primul rand posesorilor de Dacia Logan. Am cumparat o astfel de masina in urma cu o saptamana. Are 12.900 km rulati, motorul de 1.4, e modelul Laureate. As vrea sa ma ajutati cu cateva infomratii in ceea ce priveste intretinerea unei astfel de masini, deoarece este prima mea masina, eu sunt incepator si in ale condusului si in ale tehnicii. Asadar, in primul rand as vrea sa stiu cand ar trebui sa fac schimbul de ulei? In al doilea rand va rog sa-mi spuneti cate ceva despre celelalte lichide necesare, de racire, de servo, etc. Cand trebuie schimbate sau completate? Ma mai interesa si cum pot intretine eficient vopseaua si ce ceara sau sampoane auto pot folosi. Multumesc anticipat tuturor celor care ma vor ajuta!
12 Apr 2007
Intrebarea este adresata in special celor care au adus masini din strainatate. Va rog sa imi spuneti la ce trebuie sa fiu atent atunci cand doresc sa achzitionez un autoturism din strainatate (Germania)? Ce acte trebuie sa imi prezinte proprietarul? Ce imi va fi solicitat de statul roman la aducerea masinii in tara? Va rog sa-mi dati cat mai multe informatii care ma pot ajuta. Multumesc anticipat tuturor!
Last Visitors
Marius Valentin102092 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Marius Valentin102092.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th April 2024 - 06:04 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here