IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Bogdan101352 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Bogdan101352
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Giurgiu (Giurgiu)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 11-March 07
Profile Views: 167*
Last Seen: 13th July 2007 - 02:48 PM
Local Time: Apr 29 2024, 05:07 AM
19 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Bogdan101352

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
25 Mar 2007
Salut.

Poate ajuta pe cineva, sau poate ramane doar un text bun de aruncat - insa o sa scriu tot ce mi-se intampla de cand am facut imprumutul la banca si pana la 100.000km (sper! smile.gif ) cu (viitorul) noul meu Ignis 1.3GLX+ rosu wink.gif.

Faza 1: joi (15.03) seara cerut imprumut la BCR (nevoi personale - din cauza ca nu detin nici o proprietate...you know). Vineri - "ridicat" banii (lasat in cont, de fapt). Wow! (primul imprumut din viata mea...am fost impresionat ce repede s-au miscat)

Faza 2: miercuri 21.03 - in sfarsit am plimbat un ignis prin curte pe la b&s. Am facut cinzecijdemii de ore de-acasa pana pe soseaua de centura, printr-un bucuresti PLLLLIIIIIIIN. Bleah. Tico m-a scos din toate situatiile neplacute: desi are 220.000km la bord, tot se-nfige. As vrea ca Ignis-ul sa ma tina tot asa mult si cu putine investitii!!! Probabil ca va intrebati "de ce prin curte?!"...pentru ca era ditai-coada pe soseaua de centura (~5km pana la intersectie), deci daca as fi plecat pe sosea m-as fi intors intr-o ora, doua.
Oricum m-am inteles din prima cu masina, ca si cum as fi condus numai Ignis pana atunci...nici n-am turat-o pana-n 1000000000 de ture la plecarea de pe loc, si nici nu mi-am razuit pasagerii de pe parbriz la franare. Am schimbat a 2-a la 20km/h din relfex, desi masina cred ca mai mergea cu viteza intai - fara sa urle - mult si bine. Directia te unge pe suflet, desi nici la Ticolino nu face muschi tragand de volan. Parca conduci o jucarie. Oglinzile retrovizoare sunt mari si bune, vezi tot ce-ti trebuie. Am 1,82 si, dupa ce am condus m-am dus confortabil din pdv al pozitiei scaunului soferului , m-am dus si in spate sa vad cat spatiu am la picioare. E super bine!
M-am declarat multumit si am intrebat ce culori au posibilitatea sa aduca repede: rosu, gri deschis si gri petrol. Am optat pentru rosu wink.gif. Colegii mei probabil ca or sa se strice de ras de-atatea mistouri...dar asta e: NU E MASINA DE FEMEIE ! tongue.gif.

Faza 3: Joi 22.03 am semnat contractul (prin fax - nu mai suport inca un drum pana acolo!!!!) si mi-au spus ca in maxim 3 saptamani am masina. Acum sunt in stand-by. (Daca stau bine sa calculez, in 3 saptamani e si Pastele...cam nasol din pdv al livrarii, nu?!). Totodata am transmis si banii - ~10700 EUR. M-am interesat, si la livrare o sa mai platesc: montarea sistemului de alarma (mi-l cumpar eu, pentru ca la ei au preturi mari) si aprox 200eur+TVA pentru hartzogaraie (vama, numere provizorii) si "pachetul legislativ" (celebrul trio: triunghi, trusa medicala si stingator). RCA-ul o sa-l fac tot acolo, deci cam inca 150 RON. Total aproximativ: 1500 RON.

Pana acum mi-a placut atitudinea celor de la b&s, desi stiu ca am sunat-o pe domnisoara de la vanzari de jdemii de ori (deh, o data isi ia omu' masina prima data!) si am tot stresat-o cu intrebari. blush.gif Nota 10 pentru rabdare.
11 Mar 2007
Salut,

Sunt in dubiu...nu stiu ce sa iau, data fiind diferenta infima intre cele doua modele in ceea ce priveste pretul. Dotarile sunt la fel, difera doar motorul, iar despre Fiat (motorul de pe modelul diesel) nu am o parere prea buna. Pe de alta parte, dupa ce am condus Tico 3 ani, parca sa am un consum de 8 litri la suta in oras...nu prea-mi convine.

Fac cam 1000 km / luna, cam un drum pana la munte (~300km) la doua luni...stil de condus - potolit, cu tente de sportiv smile.gif uneori.

Deci?!...
Last Visitors
Bogdan101352 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Bogdan101352.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th April 2024 - 11:07 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here