Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Polo 2006....mamaliga lui de beculet EPC
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
Pisoiu
Sal,
Am instalat pe un polo 2006 diesel un sistem de monitorizare GPS. Sistemul se conecteaza la electrica masinii cu 3 fire (masa, alimentare permanenta 12V si tensiune contact). Toate semnalele astea le-am gasit in conectorul care intra in comutatorul de aprindere a farurilor. Pentru ca sa fac conexiunile, l-am scos afara, am legat firele si dupa aceea l-am pus la loc. Toate bune si frumoase, insa dupa ce a plecat omul de la mine cu masina, i s-a aprins beculetul EPC, insa fara nici un alt efect sesizabil (scaderea tractiunii, etc...). Ce naiba s-a putut intampla? Nu m-am atins de nimic altceva (relee, mufe, etc), nu am scos nici o siguranta, nu am facut nici un scurt. Am incercat ulterior sa deconectez echipamentul GPS, insa becul tot aprins ramane. E posibil ca sa isi dea seama computerul de bord ca am scos mufa din comutatorul de faruri si sa interpreteze asta ca o eroare? O alta chestie care am facut-o e ca am lasat masina vreo 4 minute cu contactul pus si cu motorul oprit. Poate fi asta cauza?
Multumesc,

/pisoiu
Pisoiu
Cred ca am descoperit buba, de la un prieten priceput am inteles ca in faruri exista ceva senzori de miscare, iar eu am pornit masina cu mufa scoasa. Nu e de mirare ca s-a suparat bord computeru pe mine...

/pisoiu
Lucian72846
EPC pe bord de diesel nu sugereaza alt ceva decat defect de conexiune electrica , la benzina insa...... spune alt ceva !
puskin
QUOTE(Lucian72846 @ Jun 2 2006, 04:35 PM) *
EPC pe bord de diesel nu sugereaza alt ceva decat defect de conexiune electrica , la benzina insa...... spune alt ceva !

ce? si eu am problema asta cu un polo 2004 (1.2 benzina) la care becul EPC nu se mai stinge. care ar putea fi cauza?
::::AL3X::::
EPC la diesel la vw? no way!!! teehee.gif
Alexa_aaf
Buna! Am si eu o intrebare tot in legatura cu un Polo din 2006..L-am accidentat putin down.gif iar cei de la service mi-au spus ca trebuie sa schimb un far si m-am gandit sa intreb pe aici daca a mai avut cineva probleme de curand si stie cat costa unul.Multumesc anticipat!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.