Help - Search - Members - Calendar
Full Version: lancia thesis
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Lancia
andrei77414
ce parere aveti despre lancia thesis?ce puteti spune despre fiabilitate,cei care ati avut ceva experienta cu acest gen de masina?dar despre design?merita sa imi cumpar asa ceva?tnx.
Sorin82761
Salut pai as putea sa spun ca sunt un fan al marcilor italiene si imi place si Fiatul , Lancia.... toate de thesis ce pot sa spun e o masina de vis parerea mea am avut ocazia sa vad de aproape cateva acum am vazut vreo doua si prin cluj e superba masina ...mai vazusem pe mobile.de la vanzare thesis la 200 000 km si mai mult dar ce pot sa iti spun mie imi place enorm masina ...iesi in evidenta cu o astfel de masina ...e frumoasa
malin34426
fiabilitate, pe o scara de la 1 la 10 ar fi cam 7. sta relativ rau la finisaje interioare (clipsuri, linii, butonerie), in rest, styling deosebit si placut ochiului (interior ma refer), mecanica buna suspensii soft si motorizari bune. Scumpa la piese in schimb si vanduta in nr f. mic la noi in tara de importatori ( nu cred ca mai mult de 5,6 ) deci - piese pe stoc....!!!.
V L D
si vreo 39.000 de eur cip cu motor de 3,2 . Mai degraba un C6
marius68582
Una din masinile mele favorite din clasa mare,ca si prestanta doar Chryslerul 300C poate sta langa ea.Despre design...spunea cineva o data ca numai in felul cum sunt concepute duzele de spalare a farurilor este mai multa munca de design decat intr-o intreaga masina nemteasca. biggrin.gif
ovidiu86744
nici nu mai aminti de masini nemtesti ca sunt satul , in concluzie am cumparat si eu o italiana si sunt tare mandru cu ea :angel:
Henry90720
Este o masina interesanta ca design si care, dupa cat spun cei din revistele de specialitate, nu ar fi dezamagit in privinta fiabilitatii. Pretul, totusi, cam mare ... si valoare de revanzare scazuta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.