Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pareri despre logan diesel dupa un an... Merita sau nu?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
Ionut72466
Salut tuturor!
Am creat acest nou topic pentru a vedea diferitele pareri in legatura cu loganul 1,5 dci, tinand cont de faptul ca a trecut aproape un an de la scoaterea pe piata.
Astept de la voi, posesori sau nu, diferite comentarii pertinente in legatura cu fiabilitatea modelului.
Va multumesc anticipat tuturor celor care veti posta aici, astept de la voi cat mai multe mesaje![size=18][/size]
Ionut72466
Puteti face comparatii cu diferite marci relativ "asemanatoare ca pret", dar acelasi tip de combustibil.
T u d o r
Pentru comparatii, cred ca ar trebui sa deschizi subiectul la sectiunea "versus".
Ionut72466
Eram curios de parerile celor care au logan diesel si daca sunt multumiti de ea sau nu.
florin55503
pai daca te intereseaza foarte mult consumul atunci logan diesel e solutia. pt a achizitiona tot o masina diesel straina la cel mai mare pret de la logan diesel mai adaugi 2-3 mii de euro
James Kilowatt
Sau GPL.
O instalatie e 800-1000€, insa se pot ajunge la consumuri de 7% pe gaz, care e sensibil mai ieftin decat motorina. Si e mai puternica, mai ieftin de intretinut, si ai emotii mai putine ca iei motorina botezata care iti distruge pompa de injectie care costa cat juma' de masina.
Ionut72466
Dar totusi o instalatie gpl cat costa, si nu apar probleme in timp la motor, adica dupa un anumit timp nu te costa mai mult reparatia motorului decat ai economisit.
Spun astea deoarece am inteles ca cifra octanica de ardere a gazului este mai mare, deci in timp motorul, care nu e coonceput pentru "acea explozie" se strica.
Si pe deasupra cei de la Dacia mai ofera garantie, daca pui gpl sau scad din ea.
Intreb toate astea deoarece n-am auzit de nici o firma serioasa sa puna instalatii gpl pe masinile proprii in afara de cei de la Daewoo, direct din fabrica, poate or mai fii si altele.
Ionut72466
Iar in legatura cu "motorina botezata" nu cred ca e cazu la firmele serioase cum ar fi petrom spre exemplu.
florin55503
QUOTE(Ionut72466)
Iar in legatura cu "motorina botezata" nu cred ca e cazu la firmele serioase cum ar fi petrom spre exemplu.


petrom e un exemplu prost. la 307 cum am bagat dupa cativa km mi s-au aprins toate becurile si cb era inundat de mesaje. am bagat
de la benzinaia petrom din doobanti
Ionut72466
Pai sa stii ca petrom alimenteaza multe alte firme ca omv, rompetrol + multe, multe altele
si mai nou mai si exporta pe la austrieci sub sigla omv
asa ca probabil la tine a fost un caz izolat.
florin55503
cei de la omw se jura ca au alt combustibil decat se gaseste la petrom. am mai patit-o si acum 2 ierni cand dupa ce am bagat imi tremura masina si tot dadea sa se opreasca. rompetrol are propriile rafinarii Petromidia, Vega etc deci probabil daca cumva cumpara de la petrom desi ma indoiesc cumpara doar perol ca materie prima)
Ionut72466
nu ti se pare aberant ca o companie de 50 de ori mai mica decat petrom, ca omv-ul, dupa ce o cumpara, sa aduca combustibil din Austria, daca il are deja aici? e o chestie de management, economie, cat ar mai costa transportul?
florin55503
asa spune OMV ca au combustibilul adus din austria. ca e adevarat sau nu asta e alta problema. diferenta de calitate a carburantului oricum se simte si in plus e si mai scump.
air_wolf
petrom e moartea masinii... n-am mai pus de la petrom de ani de zile si sint asa de fericit... mol sau rompetrol, indiferent de benzina sau diesel.
Dan27
nu conteaza de unde pui,conteaza de unde fura chiar si in cazul aceluiasi grup.la o benzinarie luk e f bun combustibilul,la alta scartaie tot timpul,exemplele continua..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.