Help - Search - Members - Calendar
Full Version: New Grand Vitara - variante, preturi
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Suzuki > Grand Vitara
Choixalacreme
Vin cu o chestiune importanta la fileu.
Este vorba de oferta B&S si nelemuririle mele legate de cateva aspecte importante:

1- Initial, postat de dl. suzuki_bs , apare la 29 Nov, 2005 15:34; Titlul subiectului: Variante de echipare + preturi , urmatorul Model:
JLX-AL 2.0 (versiunea de varf) , 20.605 EUR

2 - In ofertele actuale, nu mai gasim decat :
JLX-AL 2.0 NAVI (versiunea de varf, cu NAVI) , 21.761 EUR
Rezulta cca 1200EU in plus NAVI

3 - Daca vrei Diesel, (oricum nu vei stii cand vine, ca Ungaria care coordoneaza EE nu ne are la suflet probabil) ai da pt. JLX-AL 1.9 NAVI suma de 22.273 CIP. Dar cum nu vreau NAVI, am socotit ca ar fi cam 21.100 JLX-AL 1,9.
Totusi, acest model nici nu stiu daca exista in oferta reala (pe hartie el nu exista inca). Ba chiar m-as multumi si cu JLX-A Diesel, dar nici acesta nu stiu daca exista si cat costa.

4 - Pentru ca sa vedeti ca aceste modele totusi exista, mergeti la http://www.globalsuzuki.com/globallinks/index.html , si alegeti o tara .

O sa gasiti in Italia 1.9 JLX-A Executive; o sa gasiti la Austrieci, la Polonezi ESP pe Vitara.
O sa vedeti in Austria ca sunt (la 5 usi) chiar 4 modele Diesel . Wow !
O sa gasiti la Unguri , la Cehi, Austrieci, Polonezi, modelul SX4 la vanzare.


Si atunci, intreb: La noi de ce nu se poate ?
Cum sa aflu aceste raspunsuri?

Cele bune,
A.
Florin-414
La noi nu se poate. Romania are 2 importatori de Suzuki, unul la Bucuresti si altul la Timisoara (si culmea niciunul din importatori nu se ocupa de promovarea marcii suzuki in Romania, de ce sa dea nai pe promovare, mai bine doar iei bani). Care imporatori aduc masinile din Ungaria, ca aia sunt un fel de importatori zonali. In cazul in care vrei un Suzuki Grand Vitara esti la mila ungurilor daca sa iti aduca sau nu.

Si eu vreau sa imi iau un Grand Vitara. M-am dus la un dealer local si i-am zis ca vreau un model cu ESP, si el a zis ca pentru Europa nu exista ESP pe Vitara, ok am inteles asta e (cu toate ca sunt tari in Eu unde au ESP pe Vitara)), am zis ca vreau navigatie mare( cu toate ca nu am ce face cu ea, dar dak dai un ban pe masina macar sa fie cu de toate), la fel nu se poate. Singua optionala este culoarea..care spre sa nu fie varianta in care alegi negru sau negru
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.