Help - Search - Members - Calendar
Full Version: OTEL ASTRA CARAVAN 1.7 TDI
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
TIBERIU77075
MI SA OFERIT SA CUMPAR UN ASTRA CARAVAN 1.7TDI.
CE PARERE AVETI DESPRE ACEASTA MASINA?(MOTORIZARE,FIABILITATE,COMPORTAMENT LA DRUM).
Geroge73919
QUOTE(TIBERIU77075)
MI SA OFERIT SA CUMPAR UN ASTRA CARAVAN 1.7TDI.
CE PARERE AVETI DESPRE ACEASTA MASINA?(MOTORIZARE,FIABILITATE,COMPORTAMENT LA DRUM).


Yo am o parere f buna biggrin.gif o sa imi aduc una din Germania ori 1.7 DTI sau 1.6 16 v benzina , mai zi ceva de pret km an dotari ...
Cristian69588
biggrin.gif O recomand cu caldura! Daca mai ai si ceva optiuni in dotarea ei (clima, display mare, eventual color, radioCD, comenzi pe volan, etc, eu nu am :ban: dar mi-as fi dorit). Masina se comporta foarte bine la drum lung. E o placere sa mergi cu ea. Este putin cam incomoda la parcare blush.gif . Din cate am inteles de la specialisti (teste tehnice ale revistelor straine) este cam dificil de parcat in spatii mici. Asta am constatat-o si eu (am avut Dacie si nu era o problema un spatiu mai mic). Specialistii spun ca e vorba de distante intre axe, unghiuri... si alte chestii. Pe mine nu ma deranjeaza. M-am obisnuit, si acum sunt expert in parcari. Trebuie doar sa cunosti masina foarte bine si sa faci mult exercitiu. In rest, ce sa spun... Ia-o! Spatiu mare in spate (nu ca la hatchback, cum are un prieten, unde spatiul pentru pasagerii din spate este mult mai mic), portbagaj IMENS, intretinerea nu este scumpa, deci merita.
De tinut minte un lucru! NU este pentru sport (ia-ti VW, Audi, BMW daca vrei asta)! Dar pentru o familie (calatorii, weekend-uri, iesiri) este ideala!
Succes! :clapping:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.