Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme Opel Astra Coupe 1.7DTI
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Maximus76697
Salut. Am si eu o problema si nu prea imi explic de la ce poate fi. Mi-am luat anul trecut o Astra si de ceva vreme au inceput sa-mi palpaie farurile. Am rugat un electrician sa-mi masoare tensiunea si a zis ca e ok....Am mai inteles de la un mecanic care lucreaza la o reprezentanta Opel ca ar putea fi o chestie destul de urata. Ma rog, tin sa spun ca treaba asta dispare odata cu turarea motorului. In rest masina merge super bine....si daca stii cum sa o calci are chiar si demaraj biggrin.gif.
Poate stie cineva ce sa-mi zica si mie in legatura cu problema asta.
G e o r g e
1. nu este coupe este astra in 3 usi
2. baterie dusa
3. alternator dus
Maximus76697
S-ar putea sa fie alternatorul sau nu mai stiu cum naiba se cheama cealalta piesa , dar bateria eu zic ca nu are cum sa fie pt ca e noua de 75 amperi.
sorin43227
la fel imi facea si mie. am neglijat si m-am trezit acum 5 zile ca nu mai porneste. s-au stricat puntea de diode si carbunii la alternator. se putea schimba inainte releul de incarcare si poate se rezolva. oricum m-a costat distractia. am avut noroc ca nu m-a prins pe drumuri. daca ramai pe undeva merge impinsa, dar sa nu faci treaba asta de mai multe ori ca se strica cureaua de distributie.
claudiu50277
QUOTE(G e o r g e)
1. nu este coupe este astra in 3 usi


este coupe ..(nici nu sa pus 1.7 pe bertone)
Maximus76697
Imi poti spune te rog cam cat te-a cosat toata distractia? Ca de piese nu e o problema pt ca o sa merg sa le iau de la importator ca resseler....dar sa-mi fac asa o idee doar
sorin43227
distractia m-a costat 5 mil cu tot cu "atentii" sa se miste repede. in 3 ore a fost gata. manopera 1.200.000, tester 800.000 (cu bonus ca a corectat si o eroare la airbag).... asta in Buzau
Vlad73102
am avut si eu acceesi problema. Costul este infim, ca sa zic asa. Tre schimbat releul de la alternator. costa piesa in jur de 1.2M si daca gasesti pe cineva sa ti-o monteze e si mai bine. La reprezentanta o patesti, mie mi-au spus ca ma costa undeva la 8 M , ca tre sa demonteze alternatorul, sa-l testeze, sa vada ce e si sa il repare.
Toata treaba se rezolva prin simpla schimbare a releului.

Bafta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.