Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ford Mondeo Turnier 20 TDDI
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Paul76092
Salutari tuturor,

Am fost ieri intr-un parc de masini SH, si din tot ce am vazut acolo, mi-a placut tare mult un Ford Mondeo Turnier 20 TDDI din 2001 - cu transmisie pe lant - "life guarantee", undeva la 9000 de euro, daca discutam cu banii cash.

Km - sunt undeva pe la 120.000 km, si tind sa cred ca sunt reali, la cum arata masina.

Am nevoie de sfaturile voastre, referitor la achizitia unei asemenea masini. Costuri de intretinere/revizie?

Ma mai tine 3 ani fara costuri serioase adica nu mai mari de 30% din valoarea actuala a masinii?

Multumesc anticipat, pentru raspunsuri.
Meditatorul
aspectul exterior poate fi inselator!

diesel din 2001 cu 120.000km???!!!

din cate vad eu nu esti prea sigur pe tine! de ce nu mai mergi cu un prieten care se pricepe, apoi mergi la un service unde ii faci o diagnoza, apoi suni la reprezentanta sa afli costuri revizii si piesele care ar trebui schimbate, in urma efectuarii diagnozei?
danmatyas
eu zic sa mai cauti..gasesti sub 9000 de euro mondeo din 2001.Depinde si ce echipare este.Ambiente, trend si ghia..asta e in ordine crescatoare.Eu zic ca e mare pretul.In ceea ce priveste reviziile, ajung intre 3 si 5 milioane, depinde ce consumabile pui pe ea.Ca si consum ajunge la 9-10 urban si 5.5-7 extraurban.Nu cred ca o sa pui 3000 d euro pe ea in 3 ani, probleme au de obicei cu bucsele de bara stabilizatoare spate si cu bieletele si vopseaua se exfoliaza de pe prag pe parte din fata, daca nu pui aparatori de noroi.Nu imi vine sa cred ca sunt km reali, du-te sa o verifice si un specialist.Bafta!
Dan27
pot sa fie km reali mai ales ca e scumpa!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.