Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alarma-octavia-tour
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
apetroaie66035
Doresc sa-mi instalez alarma pe o masina Skoda octavia-tour(masina ste in garantie,stiu ca trebuie sa merg la " service-skoda"autorizat).Intrebarea este ce fel de alarma imi recomandati?;si daca stiti si cam cat costa cu tot cu manopera.Multumesc.
grenouille
eu am pus viper la dealerul de la care am luat-o.
cu tot cu manopera si alte optionale (ceva cu senzori la geamuri, sa le inchida automat daca sunt deschise) a fost 12 milioane. nu au putut sa monteze comenzile alarmei pe telecomanda masinii asa ca acum am 2 telecomenzi
eddie
Eu am o cunostinta care a beneficiat de o alarma Maat gratis pe o Octavia Tour si de un ,MP 3 Panasonic .E vorba de Octavia 1, 1,9 tdi, 90 C.P.,a/c,fara jante, la pretul de 15.000-15.200 DDP,nu mai stiu exact.
DORU
Este tardiv, insa daca achizitionai alarma OEM scapai de 2 telecomenzi i de suma mentionata de Fortelady. Plus de mana romanului (manopera ii zice), unde se baga el se rezolva o problema si se strica 3 :bash: ).
Monteaza una din alarmele lor din service, insa fara pager.
grenouille
dealerul mi-a zis ca alarmele din fabrica nu sunt tocmai Ok si ca au avut multe reclamatii de la clienti. asa ca ei ne recomanda sa luam din alta parte (fara sa mentioneze povestea cu "daca montezi alarma la alt service care nu e autorizat pierzi garantia"). si de la o alarma de 4 mil si ceva s-a ajuns prin tot felul de operatii misterioase la 12 mil (repet, colegul care mi-a configurat-o mi-a ales tot felul de senzori in plus). am preferat sa o pun la ei ca tot era masina acolo.
pana acum nu pot sa ma plang de ea - nu s-a declansat aiurea, nu reactioneaza daca ceva trece pe langa masina, nu s-au descarcat acumulatorii sau mai stiu eu ce.
dupa episodul cu alarma am descoperit forumul de aici asa ca nu mai cred pe cuvant tot ce zic ei acolo biggrin.gif
Bogdan76299
Stie careva la alarma ce vine montata din fabrica (PDB codul din optiuni) ce model de centrala anume e? de cine e facuta? ce optiuni se mai pot adauga?
Lucian72846
Din motive strict legate de norme de poluare fonice europene , alarma de fabrica este setata numai pe volumetrie interioara , fara posibilitatea adaugarii altor senzori . Un avantaj pentru montare alarma de fabrica , pe langa ceea ce a mentionat Doru , legat de telecomenzi , si sincer are dreptate , este montarea goarnei integrata in caroserie , eliminand posibilitatea taierii firelor de catre baietii veseli .
Bafta !
apetroaie66035
Am fost la service si mi-au instalat tipul de alarma-K9 mundial 2-ce parere aveti despre acest model?
Andrey75353
Un sfat prietenesc!
Daca vrei sa-ti pui alarma te-as sfatui sa nu-ti ei cu perimetru.
Acuma depinde de zona in care stai. Am auzit frecvent de oameni care si-au dezactivat alarma cu perimetru pentru ca vecini care erau tare deranjati de alarma le-au zgariat masinile intentionat. Va inchipuiti cum au reactionat proprietarii...asadar dak stai la bloc....ai grija...traim in Romania!smile.gif)
george73315
dar alarmele din metro de 1mil. sunt chiar asa proaste?
DORU
Nu le recomand. Poate doar la Dacia berlina...fara suparare.
Adr1an
Salutare. Mi-a sosit si mie in sfarsit bijuteria si am avut norocul sa prind o oferta speciala care imi da alarma la masina gratuit(va trebui sa ma duc joi sa o instaleze). Alarma este Meta (care vine de la Skoda) insa nu prea am habar cat e de buna.. ma gandeam sa le platesc la baieti diferenta de doua milioane si sa imi pun un Viper.. Ce parere aveti prieteni?
DORU
Adrian, ti-am raspuns la MP !
Lucian72846
QUOTE(Adrian74675)
Salutare. Mi-a sosit si mie in sfarsit bijuteria si am avut norocul sa prind o oferta speciala care imi da alarma la masina gratuit(va trebui sa ma duc joi sa o instaleze). Alarma este Meta (care vine de la Skoda) insa nu prea am habar cat e de buna.. ma gandeam sa le platesc la baieti diferenta de doua milioane si sa imi pun un Viper.. Ce parere aveti prieteni?


Alarma META este ok , dar daca vrei ceva mai interesant ........ !
Adr1an
Nu vreau sa dau 2 milioane in plus doar pentru ca alarma sa fie "mai interesanta". :angel: Ma duc pentru o alarma de fabrica si cred ca asta o sa ajunga.. Multumesc celor binevoitori pentru sfaturi.
Lucian72846
Am spus ca alarma Meta este ok , dar mai interesanta m-am referit la o alarma cu pager , senzori de perimetru , pornire , ... etc . Asta daca chiar ai nevoie de aceste accesorii . Mergi pe alarma Meta care se adapteaza cel mai bine . Bafta !
Mihai66905
Salut!

De ce e pagerul nerecomandat?
Eu as vrea sa imi iau cu pager pt ca tin masina in partea opusa a blocului si as vrea sa nu am probleme.

de asemenea, vreau sa iau un senzor de perimetru. nu vreau sa sune la fiecare caine, vreau sa il reglez astfel incat sa nu se atinga de ea.

Ce am gasit mai ieftin era la logimaetics , alarma astra 777 cu 8 milioane, si senzorul de perimetru inca vreo 2 milioane.
La falcon electronics am gasit alarma ungo cu 10 milioane si ceva sau viper cu 13 milioane (prea mult).

Exista vreun motiv sa nu merg pe astea? chiar nu stiu daca sa dau atatia bani, mai ales ca vreau sa pun si sunet pe ea si aia ma mai costa cam 12 milioane(ca mai ieftin nu stiu unde sa caut).

Multumesc!
DORU
Pune o alarma normala si fa-ti asigurare CASCO la aparatura muzicala.
Nici o alarma nu merita mult de 200 euro cu tot cu montaj, decat daca vrei ceva spectaculos, gen pornire motor din telecomanda, etc

Pager-ul este util insa daca alarma nu este corect instalata si senzorii ei prost reglati, nu vei putea inchide un ochi. Deci, alege un montator de calitate, altfel confortul se va transforma repede in chin! Stiu ce spun...
Mihai66905
posibil sa renunt totusi la alarma sofisticata si sa pun ceva simplu. adica ori pun ceva cu pager ori nu ma complic.

ce parere aveti, 300 de euro e mult? statie cu 2 canale, 2*150 W, subwoofer 200 w rms , boxe spate 13 cm (sper sa incapa pe spate) 35 w rms , toate WCC (west coast customs)+ cabluri+montaj.

Sincer nu stiu daca gasesc mai ieftin si sa fie si calitate, alea se auzeau acceptabil, cred ca pe mine m-ar multumi. (poate nu e topicul potrivit, scuze)
Gabi80466
QUOTE(apetroaie66035)
Am fost la service si mi-au instalat tipul de alarma-K9 mundial 2-ce parere aveti despre acest model?


Hello!

Cat te-a costat cu tot cu manopera?

La ce service ai fost? la un service autorizat Skoda?

Tot pentru un k-9 am si eu o oferta de la Porsche Aviatiei, de unde am luat masina, la 335 RON dar am impresia ca este fara manopera.
apetroaie66035
Alarma a fost montata la OPEN-SERVICE IASI si m-a costat 5 mil.100 cu tot cu manopera.
apetroaie66035
OPEN SERVICE IASI este autorizat SKODA
Lucian72846
Foarte bine , este important sa efectuam reparatiile sau interventiile in service autorizat .
j o k e r
K9 are tata pe Octavie de 5 luni. Pana acum nici o problema, desi ar fi fost culmea sa se strice asa de repede. E o alarma ce se incadreaza in principiul "necesar si suficient" doar cu senzor de soc si de deschidere a usilor prin efractie.
E preferata de cei ce lucreaza cu Skoda pentru ca nu mai trebuie taiate si apoi legate anumite fire (modulul telecomenzii se introduce pe un traseu existent) si implicit e mai putin de munca.
La Octavia mea am Eaglemaster de 2 ani si acum nu mai recunoaste daca am usile deschise. blink.gif Doar le blocheaza, indiferent de pozitia inchis-deschis. Si pe-asta am luat-o pentru ca se monteaza direct, fara alte modificari ale circuitului electric si pentru ca era singura disponibila la dealer.

In concluzie: o alarma de 100 euro se poate strica oricand sau cat dai atata face. :bash:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.