Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cum se comporta motorul de 1.5dci de 80 CP pe Megan 1205kg?!
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Renault
Cristian-330
Acum ca aparut si promtia de 2000 E ma gandesc la un Megan de 1.5 dci 80 cp care porneste de la 13300 E DDP, dar totusi la greutatea sa de 1205 kg mi se pare cam slabut, nu ma intereseaza viteza...ci doar ca e prea mult solicitat. As dori si eu niste pareri, va multumesc.
Cristian-330
Noul Acent FULL 1.5 crdi 110 CP este la pretul de 1330E si are 110CP la acelasi pret cu M2 1.5 dci 80CP la promotie, plus ca la Accent avem o garantie de 5 ani sau 100.000km, mi se pare excelent dar tot am semne de intrebare(nu le prea vad pe strazi_nu se prea cumpara?!!!)
G e o r g e
1. pentru ca e hyundai
2. pentru ca acea garantie e doar la cutie si motor
3. pentru ca are niste preturi la revizii nesimtit de mari ...
cioaba
da, hyundai-urile au garantie mare: 5ani/100000km la motor si cutie si 3 ani/ nu stiu limita km. au reputatie de masini foarte fiabile (nu stiu cat de mult influenteaza garantia mare pe care o dau). din ce am discutat cu proprietari ai vechiului accent, se declara foarte multumiti .
la minusuri ar fi pretul exagerat al reviziilor si un pret mai mic la revanzare (in romania imaginea de marca a hyundai e destul de slaba).
faptul ca nu sunt multe pe strazi e mai mut datorita lansarii relativ recente. prin comparati M2 are aproape 3 ani de la lansare.
_Constantin_
Si e diferenta mare de gabarit intre ele. Pe Megane 1.5 dci ala e cam micut pe cand pe accent e numai bun.
Oricum nu exista agrumente pro accent ( obiective) avand in vedre ca meg II e mai mare, mai dotat ...
Acum depinde si care te atrage mai mult estetic vorbind...
DORU
QUOTE(G e o r g e)
1. pentru ca e hyundai
2. pentru ca acea garantie e doar la cutie si motor
3. pentru ca are niste preturi la revizii nesimtit de mari ...


Atat de adevarat, din pacate... si la piese e jale. blink.gif
eddie
Eu cred ca se prezinte bine,pentru ca iti pot spune cu mana pe inima ca acelasi motor pe Clio bicorp de 1055 de kg. rupe pamantul,nu alta !
Mircea38023
Eddie....te contrazic.

Intr-adevar, pe Clio rupe pamantul....dar pe Megane, abia il misca de pe loc (exagerand putin, bineinteles) Si asta nu din cauza diferentei de masa, ci din cauza cutiei de viteze cu rapoarte mult mai lungi.

Spun asta in cunostinta de cauza, pentru ca, cumnatul meu are un Clio cu acest motor, iar eu am un megane.

Pe megane, acest motor este dedicat pentru cei care nu conduc "tare" preferand un consum mic in defavoarea reprizelor bune. Eu...nu sunt unul dintre ei wink.gif
ncristi
QUOTE
(exagerand putin, bineinteles)


Exagerand mai mult zic eu smile.gif

Masina nu o sa aiba valente sportive (nici nu ar avea cum) dar este decenta.
Mircea38023
Asta e o chestie destul de subiectiva.....depinde ce intelege fiecare prin decent. Mie mi se pare mult prea lenta pentru gustul meu. Ma refer la reprize...nu la top speed. In depasiri trebuie sa casti bine ochii si sa te asiguri ca ai spatiu destul.
Catalin79300
Am un M2 Sedan din 2005..am facut deja 52000 km si nu am intampinat nici un fel de probleme legate de fiabilitate si altele...singura problema care ma macina zi de zi sunt greierasii de la bord..mai ales cand este rece in interior....inmomentul in care se incalzeste bordul de la soare sau de la clima inceteaza ,dar nu de tot....ce pot face ?unde sa ma duc sa se repare? ca nu mai suport...ajutati-ma daca stiti careva.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.