Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Accesorii Toyota - Ce am luat, cat costa, ce sa nu cumparam!
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Toyota
Pages: 1, 2, 3
Penca
Mi-am montat cirlig de remorcare. Din cite am inteles, la Toyota Romania eram singurul cumparator al unui cirlig de remorcare pentru Avensis.

Bag de seama - nu trage lumea cu Avensis ...
Toyxen
Am vazut ca multi toyotisti se cam plang de preturile accesoriilor. Ma gandeam ca nu ar fi rau sa avem un topic, in care sa putem urmari mai usor informatiile despre accesorii.

Spre exemplu dupa ce am citit pe topicul de corolla despre aparatoarele de noroi nu ma mai intereseaza as achizitionez asa ceva(exista alternativa?). La fel si cu becurile, care sincer pe corolla le-am cam schimbat din 10k in 10k, ca ba se ardea unu ba altu. Ajungem cu siguranta la sapa de lemn daca le cumparam de la service(am luat de la benzinarii cu circa 250000/buc si le-am schimbat singur). Spunea cineva de stergatoarele de pe Corolla. 1.200.000 pe o bucata mi se pare enorm. Am luat 2 bucati de bosch-uri (aero parca) cu 750.000 si merg beton. Cele originale m-au tinut mai putin de 2 ani ceea ce mi se pare cam putin.
Toyxen
Pentru Land Cruiser mi-am luat o 'tava' de portbagaj de la dealer. M-a costat 2.000.000, ceea ce mi se pare acceptabil(nici prea mult nici prea putin, da raportat la suprafata pe care o acopera ii ok smile.gif ).

Acoperitoarea de bagaje ma costa 10.000.000. Asta chiar mi se pare mult, da n-am ce face, ca geamuri fumurii nu vreau sa-mi pun si asa mi se vede tot in portbagaj.

Acoperitoare de roata ii exagerat de scumpa. Around 750EUR + manopera. Ca alternativa am vazut prin germanica - nu originale toyota, da fac acelasi lucru si se pot inscription cu ce vrei tu pe ele- la 250EUR. Poate stiti de uni de prin Ro care comercializeaza asa ceva la preturi acceptabile.
Dragos50449
Pt noul RAV4, preturile comunicate de toyota:

Front Guard: 513 euro+tva
Trepte laterale: 571 euro+tva
Bare laterale: 732 euro+tva
Bara spate: 380 euro+tva
Protectie portbagaj : 175 euro+tva
Covor porbagaj: 84 euro+tva
Bluetooth Hands Free: 590 euro+tva

Sunt putin cam prea sus. Momentan mi-am comandat cover-ul de bagaje si intr-un pas ulterior o sa-mi iau bull bar-ul si treptele laterale.
laur6
daca pe corolla ai vvt-i, roaga-te sa nu ti se strice galeria de admisie. costa 12mil fara tva numai piesa! acum sunt curios cat o sa fie manopera; defapt cate ore vor lucra sa o inlocuiasca, pt ca manopera am vazut ca este 12 euro/ora. a, si inca ceva: un ornament de plastic langa proiectorul de ceatza este 20 de euro si are 7x5cm cu aproximatie blink.gif
Toyxen
QUOTE(laur65689)
daca pe corolla ai vvt-i, roaga-te sa nu ti se strice galeria de admisie.


Am vvti. Daca ii sa se strice macar sa o prind inca in garantie smile.gif. Ma gandesc ca se poate schimba pe garantie, sau nu? Dupa cat timp ti-o picat si ce simptome ai avut?
laur6
a picat la 67.000km. nu-i problema, merge si asa, dar este deosebit de enervant sunetul mai ales dupa 3000 de ture sau la decelerari. nu sunt sigur, doar presupun ca este o lamela metalica desprinsa care vibreaza. cand am fost in service sa verifice de la ce provine sunetul (ca sa stiu daca mai merg cu masina sau o bag direct in reparatii; mi-era frica sa nu fie in motor zgomotul), nu au desfacut piesa, ci doar au localizat problema si au recomandat inlocuire. avand in vedere ca vreau sa tin mult masina asta, merg pe mana lor (toyo motor), mai ales ca toti mecanicii pe la care am mai pus o intrebare au zis ca nu prea se baga la japoneze. si deocamdata nu sunt nici foarte multe firme - altele decat dealerii - care sa importe piese. cat despre pret... asta e! avand in vedere ca e piesa de origine sper sa o schimb acum si pentru totdeauna.
vio
o toba sport de corolla e 960 eura fara tva, un skirt de fatza 520 euro fara tva si asa mai departe smile.gif)) cu banii care i ai da pe accesorii ii pui si ti iei TS direct de 1,8 smile.gif cel de la service toyota sa speriat si a zis ca nu merita sa bagi banii ca sa iei de la ei smile.gif
TEASCA71654
Va salut popor!
Sa nu ma luati prea tare.Sunt nou in chestia aceasta cu forumul.Cu timpul sper sa evoluez.
Astazi am platit avansul pentru Toyota Corolla 1,4 l vvt-i.
Am o rugaminte pentru cei care sunt informati.Ce tip de alarma este recomandata si de unde se poate achizitiona.Eventual ceva telefoane pentru contact.
Va multumesc.
Vladimir73682
Simplu de tot: ca sa nu pierzi garantia vei alege alarma pe care o propune Toyota. Au cam doua modele, asa ca nu va fi o alegere dificila. Ambele sint medii, ca o preferinta personala THM3000.

In definitiv consider alarma ca pe ceva absolut secundar - cea mai buna alarma se numeste CASCO.
Toyxen
QUOTE(Vladimir73682)
Simplu de tot: ca sa nu pierzi garantia vei alege alarma pe care o propune Toyota. Au cam doua modele, asa ca nu va fi o alegere dificila. Ambele sint medii, ca o preferinta personala THM3000.



Nu-i chiar asa. Fiecare dealer lucreaza cu o firma care pune alarme pe masini. poti sa iti alegi orice alarma din cele comercializate de firma care le monteaza. oricum intreaba intai la Toyota cu cine lucreaza, apoi mergi la aia si hotaraste-te ce alarma vrei, dupa care suni la Toyota si ii intrebi daca poti sa pui alarma respectiva fara sa iti fie afectata garantia. Stiu cazuri concrete de Toyota Corolla, Avensis, LandCruiser, Rav care au alarma cu pornirea motorului sau cu senzori de inchis geamurile cand armezi. nici unul din cunoscuti nu si-a pierdut garantia.

Intradevar, cele doua tipuri de alarma propuse de Toyota sunt simple, si se monteaza foarte repede nefiind necesar ca masina sa fie facuta lego(exista o cupla special conceputa pt asta). In cazul in care optezi pt alt gen de alarma decat cele 2, trebuie sa ai in vedere ca o sa iti cableze toata masina, ceea ce inseamna ca o sa iti desfaca portierele si alte chestii.
guerilla
salut si bine ai venit pe forum.
intrebare: da alarma nu ti-o dau gratis? blush.gif
TEASCA71654
multumesc pentru sfaturi.

nu imi place sa se umble la masina,fie ele doar portiere.
se pare ca voi alege una din variantele propuse de Toyota.

nu am intrebat daca alarma este gratuita, am luat de bune informatiile din plinatele cu dotari, am vazut ca nu este trecuta alarma,asa ca am gandit ca este necesar sa cumpar una.
maine cercetez cazul.
cu bine.
guerilla
cere alarma ca discount suplimentar.
P A U L
Toti delerii -in Bucuresti cel putin - dau alarma si covorasele gratis ca si cadou. Vezi si tu ca s-ar putea sa fie unanima oferta. Daca o dau cei de la Toyota Romania si dealerii lor din Bucuresti nu vad de cei din provincie nu ar da-o.
Adriana73690
Salutare,
Si eu astept o Toyota azi ... sper. O iau din Bucuresti, de la Toyota Romania. In contract e trecut doar un discout si covorasele, nici un cuvant despre alarma, nici macar o discutie. Oare discount-ul si alarma se anuleaza reciproc ?
Intrebare: eu mi-am pastrat alarma de pe vechea masina - un Viper. Sa inteleg ca risc pierderea garantiei daca o instalez ?
In paranteza fie spus, nici pe mine nu ma tine nervul sa stiu ca se desurubeaza ceva la masinuta mea cea noua. Pe cea veche am pus alarma dupa 1 an, pe langa casco.
Vlad75531
eu la avensis cand am facut comanda si contractul am aruncat o intrebare.. am inteles ca se da cadou alarma si covorasele? la care dealerul a zis: BINEINTELES! biggrin.gif si uite asa am alarma si covorasele moca. am plusat si am zis ca vreau si senzor si tinand cont ca platesc masina cu banii jos si in asa scurt timp.... si am facut pauza...si uite asa a zis ok! va dam si senzorii cadou biggrin.gif
guerilla
bravo. vedeti ca se poate biggrin.gif
vio
iti poti pune orice alarma nu ii intereseaza doar in caz ca se strice ceva pierzi garantie doar la partea de inchidere a mashinii atat smile.gif aia de le ei e cam nasoala , in magazin costa 4-5 mil ei tio dau cu 8-9 smile.gif eu mi am pus un Black Widow cu pornire motor inches geamuri tot 8.5 mil smile.gif
TEASCA71654
am primit raspuns negativ.
trebuie sa cumpar alarma,de covorase nici vorba.
mi-au spus ca alarma o pot cumpara de la ei cu 9,5 mil.
inainte sa platesc avansul mi-au spus ca livrarea se va face in 10 zile,dupa ce am platit , au modificat termenul la 14 zile.
incepe sa imi para rau ca am cumparat masina de la Constanta,se pare ca sunt neseriosi, poate ma insel, ramane de vazut.
P A U L
Vlad, cand ai luat masina si de unde? Ce dealer ti-au dat senzorii cadou? Si daca nu ti-i dau cadou atunci cam cat ar costa un set cu montaj cu tot la Toyota? Daca stie cineva sa-mi spuna si mie cineva.
DAN
QUOTE(Paul51061)
Vlad, cand ai luat masina si de unde? Ce dealer ti-au dat senzorii cadou? Si daca nu ti-i dau cadou atunci cam cat ar costa un set cu montaj cu tot la Toyota? Daca stie cineva sa-mi spuna si mie cineva.


Costa 250 euro fara TVA, manopera inclusa.
Toyxen
QUOTE(Paul51061)
Si daca nu ti-i dau cadou atunci cam cat ar costa un set cu montaj cu tot la Toyota? Daca stie cineva sa-mi spuna si mie cineva.


* Senzori care nu pot fi vopsiti in culoarea caroseriei is in jur de 5 mil(4 buc + display)

* Senzori care se pot zugravi in culoarea masinii ~ 8mil(tot 4 buc da fara display)

Astea-s preturi de Timisoara. Nu stiu in alte parti cat costa.
Toyxen
Ma intereseaza oglinda heliomata pt LandCruiser. Am vazut orasul by night cu Avensis-ul si mi-a placut oglinda.

@DAN68964(sau oricine stie) - exista ca accesoriu la Land Cruiser oglinda heliomata? How much? Thanks
DAN
QUOTE(Toyxen)
Ma intereseaza oglinda heliomata pt LandCruiser. Am vazut orasul by night cu Avensis-ul si mi-a placut oglinda.

@DAN68964(sau oricine stie) - exista ca accesoriu la Land Cruiser oglinda heliomata? How much? Thanks


Nu exista astfel de accesoriu ptr Land Cruiser.Nici nu vine din fabrica cu asa ceva, masina fiind inalta riscul de a fii orbit de farurile cuiva din spatele tau sunt minime.. :wave:
Toyxen
Merci Dan. Nu am condus noaptea afara din oras prea mult, da senzatia pe care am avut-o in Avensis chiar mi-a placut. Este cu muult mai relaxant pt ochisori.
Vlad75531
masina a fost luata joi (platita) la toyo motor center in BUc. pe splaiul unirii! cu chiu cu vai as putea spune [pt. ca nu se mai gaseau 1.8 sol deloc decat bordeaux care mie nu imi place. am avut noroc ca cineva nu a achitat masina si uite asa am luat-o eu! datorita faptului ca in 2 zile am si platit-o cu tot mi-am permis sa arunc povestea cu alarma si senzorii.
senzorii sunt 180 de euro!?!? si mai erau unii originali toyota la 500 de euro! va dati seama ca i-am primit pe cei de 180 biggrin.gif
Demeter54290
ce naivi pot fi unii, sincer sa va spun oricine poate fi "aranjat". akum daca dealerii sunt nesimtiti.... sincer sa va spun o fac pt ca dupa vanzarea unei masini le revine o suma infima. Pe cand la alte marci dupa vanzarea unei masini se castiga binisor. Akum ganditi-va si voi: un set original de covorase Toyota = 50 euro minim, o alarma 200 euro minim, daca mai te plangi si de un senzor de parcare minim 150 euro......ce ramane din cei 600 - 700 euro ce ar castiga pe masina dealerul? Si aici povestea inca nu e gata... dealerul , adika patronul castiga ce mai ramane, dar mai tre sa ai dea si consultantului de vanzari o suma pt ca a muncit cu aceasta masina.... si atunci ce sa ai mai dea baiatului? 10 euro? puneti-va in pielea personajului. :boxing:
Demeter54290
senzorii de parcare cei mai ieftini sunt 1,5 millioane. cei care pot fi vopsiti sunt 100 euro. credeti-ma.
DAN
QUOTE(Demeter54290)
ce naivi pot fi unii, sincer sa va spun oricine poate fi "aranjat". akum daca dealerii sunt nesimtiti.... sincer sa va spun o fac pt ca dupa vanzarea unei masini le revine o suma infima. Pe cand la alte marci dupa vanzarea unei masini se castiga binisor. Akum ganditi-va si voi: un set original de covorase Toyota = 50 euro minim, o alarma 200 euro minim, daca mai te plangi si de un senzor de parcare minim 150 euro......ce ramane din cei 600 - 700 euro ce ar castiga pe masina dealerul? Si aici povestea inca nu e gata... dealerul , adika patronul castiga ce mai ramane, dar mai tre sa ai dea si consultantului de vanzari o suma pt ca a muncit cu aceasta masina.... si atunci ce sa ai mai dea baiatului? 10 euro? puneti-va in pielea personajului. :boxing:


arigato.gif punt ochit, punct lovit.insa multi clienti nu inteleg chestia asta.dar ..."traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"
P A U L
Ajutati-ma si pe mine cu un sfat: Aparatori (bavete) de noroi de pe unde s-ar putea procura pentru AVENSIS???? Multumesc anticipat. beer.gif
P A U L
Bineinteles m-ar interesa un pret mai decent nu ceva obscen de scump sa-mi sara basca :punk:
Enki78063
am observat ca aici ar fi locul unde as putea pune problema achizitiei unui suport pentru 2 biciclete pentru Corolla HB... Chiar ma intereseaza obiectul. Are cineva idee cat costa, ce modele au si in cat timp le aduc? se potrivesc , atzi incercat si din alta parte decat Toyota !? Alti furnizori de accesorii ? Pierzi garantia daca iti montezi altul !?!
Multumesc
P A U L
Nu mai scrie nimeni pe aici??? Raspunsuri la scrisori, nimic?????
DAN
QUOTE("Enki78063")
am observat ca aici ar fi locul unde as putea pune problema achizitiei unui suport pentru 2 biciclete pentru Corolla HB... Chiar ma intereseaza obiectul. Are cineva idee cat costa, ce modele au si in cat timp le aduc? se potrivesc , atzi incercat si din alta parte decat Toyota !? Alti furnizori de accesorii ? Pierzi garantia daca iti montezi altul !?!
Multumesc


Pentru acest accesoriu nu iti pierzi garantia daca montezi orice altceva decat unul original Toyota.Eu te sfatuiesc sa cauti la orice magazin de accesorii auto, pentru ca in mod sigur gasesti mult mai ieftindecat unul original.
Pana61329
Am citit eu bine ca o acoperitoare de roata pentru LC 120 (ma refer la cea nichelata in dreptul benzii de rulare si vopsite in culoarea caroseriei) e 750 de euro fara TVA?
Poate sa-mi spuna cineva daca e permisa montarea unui troliu pe un LC 120 in garantie?
DAN
Intereseaza pe cineva un set de jante din aliaj?
sunt 2 buc x16 " pentru fata
2 buc x 17 " pentru spate

Eu cel putin asa le aveam puse pe masinuta mea.Sunt in patru prezoane si sunt aduse din afara(350 euro fara TVA bucata, mai am si factura).
Daca cineva este interesat, eu le vand toate cu 1100 euroi, cu tot cu cauciucuri pentru cele de 17".
http://img98.imageshack.us/my.php?image=p1030118uk3.jpg aici e o poza cu masina mea si cu jantele respective. blush.gif
Lexy
Covorase a luat cineva?Ca mie mi s-a facut praf ala din fata de la toc....celelalte sunt intacte.Pot cumpara oare la bucata?
vio
iti zic eu cum sa faci , ia o bucata de tabla de AL dinaia cu romburi si taie o bucata si prindeo de presh exact unde e si cea dupa mocheta de interior a mashini smile.gif e f bine arata si frumos si nici o sa o mai gauresti ... mi am luat eu prehuri de int textile nu de cauciuc , 3.8 mil lei setul .
Lexy
Problema ca deja presul s-a rupt si se vede ca naiba....si ar trebui altul nou la care sa fac o smecherie ca sa nu se mai rupa.....oricum au tinut cam 1 an de zile,cam putintel dar deh asta e nu trebuie sa mai castige si ei si dupa ce-ti vand masina?....
vio
mda ...... nasol cu tocuri ce sa zic ... da tel si intreaba daca dau si la bucata , desi nu cred . pretul e cam 100 de euro . eu le am de 1 an jumatate si sunt ca noi biggrin.gif ( nem tocuri )
Lexy
Wanna trade? :notworthy:
vio
hm . do it
M A R I A N
Stie cineva unde gasesc bare transversale (pe care ulterior sa montez un portbagaj suplimentar) pentru noul Yaris?
Pretul pentru unul original Toyota e de 1020 RON fara TVA!!! Sa nu credeti ca este din aur de 24K.
Stefan40968
Ma intereseaza oglinda heliomata ptr corolla ...vre`o idee de pret?
guerilla
cred ca te scoti mai ieftin cu folie pe luneta.
laur6
bucsi bara stabilizatoare fata. nu ma intereseaza in mod expres cat, ci de unde? in afara de al padrino, mai aduce cineva piese pt japoneze?
Bogdan67993
Ai incercat la Augsburg?
Bogdan67993
Scuze, post triplu - internet connection sux.
Bogdan67993
Scuze, post triplu - internet connection sux.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.