Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Motoarele SDI de pe Golf 4?!!!
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
ovi62994
E adevarat ca motoarele SDI de pe Golf 4 au cutia de viteza slaba...???
Am auzit povesti cum ca cutia de viteza "pica" ca nu poate sa reziste la motorul care are prea mare capacitatea 1896 cm3, desi are doar 50 KW (68CP)...
Va rog sa ma ajutati si pe mine ... as vrea sa iau un SDI Variant ... dar daca e asa mai bine iau TDI de 90 CP, motor fara pompe duse...

Multumiri in fata frontului!
eurolanD30459
AICI NU E VORBA DE CAPACITATEA MOTORULUI CI MAI DE GRABA DE PUTEREA LUI!LA 68 DE CAI MOTORUL ASTA NU POATE SA "RUPA" O CUTIE DE VITEZE.E MULT PREA "CUMINTE".NICI 90,101;SAU 116CAI NU REUSESC ASA O PERFORMANTA!!(CHIAR NICI PE PASSAT CARE ARE O CAROSERIE MULT MAI GREOAIE).
SA IEI IN CALCUL FAPTUL CA ROMANII SUNT O NATIUNE DE "SPECIALISTI";CA LA NOI CRETINIA MULTI-LATERAL DEZVOLTATA E LA MARE MODA;ASA CA DACA VREI O PARERE AVIZATA:
1)MERGI LA REPREZENTANTA;SAU SUNI ORIUNDE IN TARA SI VORBESTI CU UN CONSULTANT DE SERVICE
2)INTREBI PROPRIETARI DE GOLF SDI
3)SI NU ASCULTI DE ALTI SPECIALISTI CARE NU AU NIMIK DE A FACE CU ASA CEVA SAU SUNT INVIDIOSI PE TINE SI ITI BAGA STRAMBE! :bandit:
Alex40826
Salut! Personal am un VW Polo 1.7 SDI. Sunt EXTREM DE MULTUMIT de acest motor. Am achizitionat masina dupa indelungi cautari pe forum-uri, pentru a vedea cat de recomandat acest motor. Si dupa 17.000 de km parcursi cu masina (avea 107.000 si acum are 124.500) intr-un an, pot zice ca intr-adevar am facut o alegere buna. SA fiu obiectiv: motorul e saracut in putere, nu are turbosuflanta si debitmetru (piese care, zic unii, pica destul de des), este un motor pe care daca-l intretii, nu are ce-ti pica. Sa nu uitam ca tot un SDI este pus si pe Caddy, tocmai pentru rezistenta de care da dovada. Am vazut Caddy cu peste 500.000 de km facuti, si cu motorul neumblat, dar ingrijit cu uleiuri bune si schimbate la timp. Eu unul, ti-l recomand cu placere (daca nu esti vitezoman). Multa bafta!
stefan44002
Conduc ocazional un G4 Sdi - 2002 - 110.000km. Masina e OK, motorul face fata cu brio, dar e o masina ptr. oameni linistiti. Merge lejer cu 14o km/h, dar mai sus urca foarte greu. E un motor fiabil, masina nu e greoaie cu acest motor. Masina a rulat in RO peste 50.000Km - la motor nici o problema . Restul, ca la orice VW - MARE ATENTIE la gropi&stuff - foarte sensibila, se poate sparge baia de ulei - chiar s-a intamplat si a sarit de 10 mil.
Claudiu76600
e bun si sdi`u darrrrr o sa depasesti k si cu o dacie wink.gif) ai sa faci vand la masina in depasiri totusi pt oras SDI rules zic yo wink.gif dar dak vrei sa mai iesi TDI power
G e o r g e
QUOTE(Claudiu76600)
e bun si sdi`u darrrrr o sa depasesti k si cu o dacie wink.gif) ai sa faci vand la masina in depasiri totusi pt oras SDI rules zic yo wink.gif dar dak vrei sa mai iesi TDI power


nu mai scrie mirc . multumesc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.